жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 420
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
искам и тя да изживява страхотни моменти а съм сигурен че ще е така ,но не мога да я убедя.

Откъде си сигурен? Имаш предишен опит с други партньорки или партньори? Ако е така, тях как ги убеди?

# 61
Нито пък е безобидно.

Да не говорим, че е неестетично, а и някак...нечовешко.

Общо взето не съм пуритан, но за някои сексуални актове-
просто не обичам грозотията.

Този вид практики са за орки и гоблини...гнусни са...

# 62
Kaто написахте камшици та се сетих ...
Авторе, дай й да прочете 50 нюанса сиво. Може и да се отпуши /тая дума тук е съвсем на място  Mr. Green / на екскременти експерименти.

# 63
  • София
Този път няма как да не се съглася с Мамасита.
Това е изход, не вход.  Wink

# 64
свирки поне прави ли ти, или и от там си отрязан  Thinking

# 65
  • София
Здравейте .
С жена ми сме женени от 1 година и всичко е страхотно с изключение на това че тя не иска да експериментира в секса пример: не иска анлен секс тъй като преди време с нейно бивше гадже пробвали и много е боляло и сега я е страх опитах да говора с нея затова че след като с него не се е получило добре не означава че и смен ще е така , но и дума не ще да чуе.А иначе всичко друго в секса си е супер но аз искам понякога и по различни неща как бихте ме посъветвали да постъпя адски много ми се иска а и не съм егоист искам и тя да изживява страхотни моменти а съм сигурен че ще е така ,но не мога да я убедя.

Нали знаеш, че личният пример е най-убедителен. Така че, не се мотай и ѝ демонстрирай какъв страхотен момент е това.

# 66
  • София
Може да не е било само въпрос за болката, а и като усещане да не ѝ е харесало. Не знам защо някои мъже си мисля, че на всички жени им харесва, само трябва да опитат.

# 67
Kaто написахте камшици та се сетих ...
Авторе, дай й да прочете 50 нюанса сиво. Може и да се отпуши /тая дума тук е съвсем на място  Mr. Green / на екскременти експерименти.

Там само заканването е голямо.

# 68
Идеята ми беше, че след прочита на книгата може съпругата на автора да реши да експериментира и той да успее да си пробута идеята за анален секс.

# 69
Механиката може да се оправи някак, но човешката сексуалност
е въпрос на цялостно възприемане- така че ако те е гнус от нещо,
вероятно е да си остане така.

# 70
Ей, защо толкова остро към човека? Не четох всички мнения, но от първите две страници направо ми дожаля.

Авторе, когато се оженихте, бяхте ли правили секс преди това? Говорили ли сте си какво ви харесва в секса и т.н? Това са важни неща, защото тя може да не иска изобщо да чуе, а ти да искаш много. Тук няма криви и прави, просто различен начин на възприятие.

Гнусно било, гадно било, не била тая дупка за това. Според някои хора може и така да е, според други не е. Аналният секс може да донесе огромно удоволствие и на двамата, ако не се приема като компромис и се прави с желание, търпение и се внимава.

Авторе, опитай да поговориш с жена ти, опитай с нежност и подходи с търпение.

# 71
Другият вариант е авторът да си увеличи доходите поне
петкратно.

Тогава с пари може да се преглътнат доста гнусотии..

# 72
Ей, защо толкова остро към човека? Не четох всички мнения, но от първите две страници направо ми дожаля...

Защото темата е пързалка. Ние се забавляваме с тях, те с нас, та така - взаимно е  Laughing

# 73
Да си си отварял очите като си се женил, бе човек!  Mr. Green Joy
Той е вярвал, че след сватбата ще се отприщи жена му на експерименти У секса и затова се е бракувал. Пък то - лъжа и измама.  Joy Joy

В тази връзка един виц - Последен ден преди сватбата. Младежът моли девойката да му направи св..ка. Речено-сторено. Кой какво си мисли - ТОЙ - ех, от утре нататък така ще бъде всеки ден, ТЯ - ех, от утре нататък - никакви повече св..ки  Sunglasses

# 74
Другият вариант е авторът да си увеличи доходите поне
петкратно.

Тогава с пари може да се преглътнат доста гнусотии..

Мамасита, този младеж да не е твоят?

Общи условия

Активация на акаунт