жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 245
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Чел съм, че в китайските бойни изкуства майсторите специализират в две насоки - пътят на отворената длан и пътят на стиснатия юмрук. Първите са избрали философията на на спокойния тон, защитните техники и  хармонията. Другият път е за хората, които са експанзивни, разчитат на силата на волята и хаоса. И двата пътя се стремят към универсалното личностно осъвършенстване.

Да кажем, че тук нашите "черни колани" в аналния секс Минчев и Нофелет не би трябвало да се делят на добър и лош, а просто имат различни методи и разбрания за постигане на една и съща висша цел  Laughing

О, аз с отворена длан мога съвсем спокойно да възпроизведа доста силен удар.

Аз със затворена съм по-добра....

# 676
Чел съм, че в китайските бойни изкуства майсторите специализират в две насоки - пътят на отворената длан и пътят на стиснатия юмрук. Първите са избрали философията на на спокойния тон, защитните техники и  хармонията. Другият път е за хората, които са експанзивни, разчитат на силата на волята и хаоса. И двата пътя се стремят към универсалното личностно осъвършенстване.

Да кажем, че тук нашите "черни колани" в аналния секс Минчев и Нофелет не би трябвало да се делят на добър и лош, а просто имат различни методи и разбрания за постигане на една и съща висша цел  Laughing
ДУалният модел за света е характерен за по-нисшите видове. При по-висшите се говори за баланс.  Wink Не знам защо хората толкова се боят от категоризиране в едната полярност и то точно определената като негативна.

И все пак, в контекста на зададения въпрос, ако сексът е за удоволствие, методите на Минчев по-ми пасват/допадат. Който има садо-мазохистични наклонности, може да се обърне към Нофелет.
Ако избирах партньор, бих предпочела такъв като Минчев (тва го давам като пример, не че нещо....). От такъв като  Нофелет, бих бягала.

# 677
Да кажем, че тук нашите "черни колани" в аналния секс Минчев и Нофелет не би трябвало да се делят на добър и лош, а просто имат различни методи и разбрания за постигане на една и съща висша цел  Laughing
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 678
Авторе, привет,

Не си се похвалил, което означава, че трябва да ти се помогне с по-детайлни съвети.
Аз съм фен на женското дупе. Не ме интересува размера на гърдите, а само дупето. Бил съм с плоска жена и въпреки това беше страхотно. Понякога дъската за гладене може да бъде в пъти по-емоционален партнъор отколкото някоя бостанджийка.

Има едно важно нещо, което ние мъжете изпускаме, но не и аз: Мъжът е този, който прави сексуалността на една жена! Поради това всичко е в твоите ръце (имам предвид в твоите възможности). Ето няколко съвета, почерпени от моя сексуален опит:

1.Трябва да й докажеш, че дупето й е ерогенна зона. Оближи я добре, внимателно, и с нежност. Ако се постараеш тя ще си каже: "Брей, езикът му е като осем цолова бургия, а дали фалосът му няма да е като подивяло кърско рало?" Тогава действай, започни да дълбаеш като саудитска петролна сонда в горещите пясъци на Арабия. Но ако дамата не се е почистила може да бликне петрол от сондажа, за това не го прави изневиделица.

2. Съветват те да я изненадаш. Не го прави, не бързай. Като най-големия фен на риминг карам всяка жена да ми дава да я ближа. Повечето се дърпат. Ани, една от многото, ми даде след около два месеца овещание. И докато й правих риминг тя ми направо фартинг. Обясни ми, че това трябвало да ми е за урок да не настоявам.От тогава още на първа среща питам дали дава риминг, ако не срещата приключва а за наказание тя плаща сметката.

3.Постави се на нейно място. На 21 г. се запознах с Лили.Тя много ме харесваше и на думи беше много разкрепостена в секса. Когато поисках анален тя отказа. Бойкотирах кревата и тя остана с гол в ръката нож. Дойде при мен и ми каза, че ще ми даде ако пробвам и аз какво е. Купихме вибратор и колан и така издържах 25 мин. страпон секс. След което аз й гостувах едва 4 мин., толкова се бях възбудил отпреди това, че свърших бързо. Така че действай с нежност и уважение към жената и тя душа носи.

ако следваш съветите ми ще ти пусне. И да черпиш!

# 679
След детайлните съвети на Минчев, очаквам автора съвсем скоро да се похвали с успех Mr. Green

Ма къв сега тоя фартинг. Минчев, да влизаш да разясняваш Naughty

# 680
Минчев,

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 681
Грим, май и ти ще намажеш от съветите, аааа? hahaha

# 682
E.Minchev доста е загорел, завалията   action032

# 683
 Hug на всички дъски за гладене

# 684
От тогава още на първа среща питам дали дава риминг, ако не срещата приключва а за наказание тя плаща сметката.

Минчев, след като си навъртял голямата сметка ли я питаш? Не е честно, да знаеш.

# 685
Минчев, след като си навъртял голямата сметка ли я питаш? Не е честно, да знаеш.

Спокойно, няма пострадали, пита я в мечтите си Mr. Green

# 686
Ако авторът успее ще правя уоркшопове из цялата стана на таз тема

# 687
Ако авторът успее ще правя уоркшопове из цялата стана на таз тема

Демонстрации ли ще правиш?  newsm09

# 688
вече има и любопитни...... Embarassed Rolling Eyes

# 689
Редете се на опашка дами и внимавайте с фартинга Naughty hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт