жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 430
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
В една влюбена двойка, ако мъжът не получава това, което иска в секса, значи не знае как да си поиска.   Grinning   
И най-възвишената любов на света не е в състояние да ме склони да върша неща, които не са ми приятни.  Peace

Taка е Simple Smile АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА!
Ако любимия иска нещо, което не ми е по вкуса, колкото и да ми е болно, ще го разкарам. Не мога да разбера репликите "Аз ненавиждам еди кое си, ама насила го правя заради него"...Сори ама не съм парцал, още по-малко съм мазохиска..... Crossing Arms

Е ти пък като поискаш палто колкото 2 ( две ) средни месечни заплати ( около 1000 + лв ) , да не се чудиш що ти отказват.Да не е мазохист.

# 301
  • София - Рим и обратно
Как да не е влажно бе, нали е пълно с лайна.
Shocked При теб ако е така, сигурно ходиш с памперси...
Л.... са нормално в дебелото черво, и то само малко преди да получиш позиви за изхождане.
В сфинктера на здрав човек няма л....., камо ли да е "пълно".

# 302
Как да не е влажно бе, нали е пълно с лайна.
Shocked При теб ако е така, сигурно ходиш с памперси...
Л.... са нормално в дебелото черво, и то само малко преди да получиш позиви за изхождане.
В сфинктера на здрав човек няма л....., камо ли да е "пълно".
Затова, авторе, преди да й го набиеш до дъно, я попитай "Ака ли ти се?"  Joy

# 303
Аз пък след тази тема на nofelet съм му фен. По писанията ми изглежда супер тип , който ще сложи на мястото й всяка кифла взела се много насериозно и мислейки се за кроасан.

# 304
В една влюбена двойка, ако мъжът не получава това, което иска в секса, значи не знае как да си поиска.   Grinning   
И най-възвишената любов на света не е в състояние да ме склони да върша неща, които не са ми приятни.  Peace

Taка е Simple Smile АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА!
Ако любимия иска нещо, което не ми е по вкуса, колкото и да ми е болно, ще го разкарам. Не мога да разбера репликите "Аз ненавиждам еди кое си, ама насила го правя заради него"...Сори ама не съм парцал, още по-малко съм мазохиска..... Crossing Arms

Е ти пък като поискаш палто колкото 2 ( две ) средни месечни заплати ( около 1000 + лв ) , да не се чудиш що ти отказват.Да не е мазохист.

Мисля че примера не е подходящ, Реми. Wink
Ама да ти отговоря, ей така от скука - първо ако мога да си го позволя - ще си го купя сама.
Второ, не виждам смисъл да купувам такова палто защото ако имаме с него толкова, направо ще изтеглим един кредит и ще заминем някъде - я из българия, я из чужбина......
опс, май се размечтах...

# 305
Аз пък след тази тема на nofelet съм му фен. По писанията ми изглежда супер тип , който ще сложи на мястото й всяка кифла взела се много насериозно и мислейки се за кроасан.

ами да, то простотията винаги си има фенове  Joy Joy Joy

# 306
В сфинктера на здрав човек няма л.....
newsm78

# 307

Е ти нали "имаш връзка с академик". Не може всички да са толкова умни. Прости ни! Моляяяя тееее  newsm45

# 308

Е ти нали "имаш връзка с академик". Не може всички да са толкова умни. Прости ни! Моляяяя тееее  newsm45

newsm62 newsm53 newsm53

Забравяш че и аз съм академичка newsm03

# 309
Не може да сте умни? А как може да сте до един недоклатени? Помня 'га пусна оная тема след колко срещи е нормално да ти пусне една жена. Nofelet не ми е направил впечатление да е ебльо.

# 310
  • София - Рим и обратно
Защо се чешеш? Знаеш ли как ще се чувстваш ако твърдението на Преяла беше вярно #Crazy hahaha.
Или може би не правите разлика между преминаване на фекалиите и постоянното им наличие там, за да е "пълно с л..." Joy

# 311

Забравяш че и аз съм академичка newsm03

По теология ли ?  smile3503

# 312
Не може да сте умни? А как може да сте до един недоклатени? Помня 'га пусна оная тема след колко срещи е нормално да ти пусне една жена. Nofelet не ми е направил впечатление да е ебльо.

Това че ме следиш да ме радва или да ме плаши ?

# 313

A?! Да бе да, не е такъв.....само се прави на такъв...... bowuu

След колко срещи е нормално да  пусне жената? моля, кажете ми за да сверя знания Simple Smile

# 314

Това че ме следиш да ме радва или да ме плаши ?

Реми, радвай се, фен клуба на Nofelet расте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт