жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 397
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Galaxy 13197853088
Мдамм и после пускате теми, ама защо така, защо инак ...

# 526
...но му остава само да си фантазира.  Mr. Green

А, като те чета, направо си готова  newsm48

Мдамм и после пускате теми, ама защо така, защо инак ...

За съжаление проблемите не се решават с това.

# 527
Мъжете, които си падат по това, просто ще си намерят жени със сходни предпочитания...
Не е задължително. Извинявай, ама едното дупе да ти е най-важно във връзката...  Rolling Eyes В крайна сметка има мъже, които просто ще се примирят с това, че на половинката им не й харесва подобен род занимания.
А, не. ИМа жени, които направо ще зарежат мъжа заради щенията му. Преди сегашния ми съпруг имах един приятел, който можеше да ми стане гадже, всичко вървеше много добре между нас, докато един ден не ми заговори как искал да прави тройка с 2 жени. Ами, след този разговор, спрях да се занимавам с него и почнах да си търся друг. Той ме отврати.  Laughing
Сегашният ми съпруг също вметна нещо за тройка по едно време (той е правил с бившата си жена и още една жена), аз му казах, че ако иска такива неща, ще го зарежа, но съм навита за тройка с още един мъж - откакто му казах това, не е обелил дума по този въпрос.  Laughing Е тя темата е за друго, но нема значение. Сексуалните мераци не са за пренебрегване и са важни. Рано или късно ще доведат до някакъв разрив, когато има такава сексуална несъвместимост. То като си помисля, почти всичките ми връзки са приключвали точно заради сексуална несъвместимост. Все още не съм срещнала мъж, с който напълно да си паснем сексуално като желания.  Tired

# 528
Сегашният ми съпруг също вметна нещо за тройка по едно време (той е правил с бившата си жена и още една жена)...

бре, много разкрепостена бившата му жена, дали сега не му липсва tooth

# 529
Сегашният ми съпруг също вметна нещо за тройка по едно време (той е правил с бившата си жена и още една жена)...

Явно е имало други проблеми , които и тройката не са оправили...щом е бивша. Simple Smile

# 530

Явно е имало други проблеми , които и тройката не са оправили...щом е бивша. Simple Smile

Това за пореден път доказва, че тройка, четворка или друг многоъгълник, както и секс в разни други дупки, не може да закрепи връзката/семейството. Така че дами - не се хабете smile3503

# 531
Ще закрепи, ама до време. Ще се насити и на анален. И тогава друга дупка ли ще пробиваме?  Joy Joy

# 532
На големите експериментатори в секса обикновено една жена не им стига
и след време си намират причина да си търсят нова.
Според мен мъж,дето прекалено е отдаден на секса и много е добър в секса
не го търси за сериозна и дълготрайна връзка.

# 533
  • София
Според мен мъж,дето прекалено е отдаден на секса и много е добър в секса
не го търси за сериозна и дълготрайна връзка.
Това мога да го потвърдя от личен опит. Имах бивше гадже от този тип мъже, който описваш. Вече е на 40 години, женен, ноооо... мирен не седи.  Wink И все пак да кажа, че имаме хубави спомени заедно.  Crazy

# 534
На големите експериментатори в секса обикновено една жена не им стига
и след време си намират причина да си търсят нова...

То пък едно експериментиране. Отдавна оралния и аналния секс не се броят към експериментите. Което не значи, че ги считам за задължителни, това си го решава двойката, просто не мисля че са нещо кой знае какво, за да се причисляват към експерименти и странности.

# 535

Може и да му липсва, и не само тя...  tooth Честно казано мен това не ме притеснява. Отдавна съм му казала да си хване любовница, онзи ден вече и той го каза, аз му позволих, той пък взе че се обиди.  Laughing Аз се надявам да си хване някоя, та да миряса и да ме остави на спокойствие, пък белким вземе и да ме следи по-малко...

# 536

Ами да, тя го е зарязала заради друг.... така са разкрепостените жени...  tooth

Nikol *, в грешка си. Всеки мъж, колкото и да е разкрепостен, си търси нещо сериозно. Друг е въпросът с верността де...

# 537
  • София
То пък едно експериментиране. Отдавна оралния и аналния секс не се броят към експериментите. Което не значи, че ги считам за задължителни, това си го решава двойката, просто не мисля че са нещо кой знае какво, за да се причисляват към експерименти и странности.
Човече, идеше реч за мъже, които са си по-е*ливи.  Joy

# 538
Аз не правя анален секс със моят мъж,и той ми изневери,дори имам съмнения че е влюбен ,случи се докато бях бременна ,но съм убедена че дори и да правех това което иска той пак щеше да ми изневери,имаме две деца ,бебето ни е на един месец,сега съм в депресия от това което ми причини и се чудя дали да си отмъстя ,дали да го разкарам, и как да живея с тая мисъл

# 539
  • София
Аз не правя анален секс със моят мъж,и той ми изневери,дори имам съмнения че е влюбен ,случи се докато бях бременна ,но съм убедена че дори и да правех това което иска той пак щеше да ми изневери,имаме две деца ,бебето ни е на един месец,сега съм в депресия от това което ми причини и се чудя дали да си отмъстя ,дали да го разкарам, и как да живея с тая мисъл
Пусни отделна тема.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт