жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 455
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Човече, идеше реч за мъже, които са си по-е*ливи.  Joy

Как се определя кой е такъв  Joy аз си мисля, че ако съвпада с желанието на жена му, ще се определя като нормално, ако се разминава - или ще е асексуален, или е*лив. Няма оправия  Mr. Green

# 541
  • София
То, че е така, както и ти описваш - да. Но си има мъже, които хем са доста активни мераклии, хем търсят нова тръпка в лицето на различни жени.

# 542
То, че е така, както и ти описваш - да. Но си има мъже, които хем са доста активни мераклии, хем търсят нова тръпка в лицето на различни жени.

а напоследък все по - често и в лицето на мъже  Mr. Green

# 543
  • София
Аз сериозно се притеснявам каква реколта мъже ще се отгледа за дъщеря ми, когато порасне.  Mr. Green

# 544
Може и да му липсва, и не само тя...  tooth Честно казано мен това не ме притеснява. Отдавна съм му казала да си хване любовница, онзи ден вече и той го каза, аз му позволих, той пък взе че се обиди.  Laughing Аз се надявам да си хване някоя, та да миряса и да ме остави на спокойствие, пък белким вземе и да ме следи по-малко...
[/quote]

Егати семейството честно.

# 545
Аз сериозно се притеснявам каква реколта мъже ще се отгледа за дъщеря ми, когато порасне.  Mr. Green

Унисекс  Laughing

# 546
Може и да му липсва, и не само тя...  tooth Честно казано мен това не ме притеснява. Отдавна съм му казала да си хване любовница, онзи ден вече и той го каза, аз му позволих, той пък взе че се обиди.  Laughing Аз се надявам да си хване някоя, та да миряса и да ме остави на спокойствие, пък белким вземе и да ме следи по-малко...

[/quote]

И аз това се чудех...чудя се дали има жена, която желае мъжа й да си намери любовница, и да е щастлива...

# 547
Явно има , колко са щастливи и защо по принцип и още са заедно...само те си знаят. Верно че е зима , ама такава пьрзалка пьк ?????

# 548
Освен материални причини, други не виждам за това да са още заедно.

# 549

Ако е така , явно парите са в мьжа. Иначе шута в гьза е по сигурен отколкото "разрешението" за любовница. На мен Като мьж ми звучи грозно ситуацията...за вас жените не знам. Не вярвам да е истина. Simple Smile

# 550
Може и да му липсва, и не само тя...  tooth Честно казано мен това не ме притеснява. Отдавна съм му казала да си хване любовница, онзи ден вече и той го каза, аз му позволих, той пък взе че се обиди.  Laughing Аз се надявам да си хване някоя, та да миряса и да ме остави на спокойствие, пък белким вземе и да ме следи по-малко...

И аз това се чудех...чудя се дали има жена, която желае мъжа й да си намери любовница, и да е щастлива...
[/quote]

Доста  (п)объркано....
Между другото последните 3 страници от форума ме подсетиха за един плейбой който ме сваляше преди година. Той беше убеден че сме един за друг. Страхотни срещи, страхотни чатове, дълги предълги разговори по телефона... Караше ме да се чувствам като дете и жена едновременно,  много странно влияние имаше върху мен разбрах защо чак като си направих синатрия на взаимотношенията ни ....Само че преди да тръгна окончателно с него, веднъж се заговорихме за секс....е, почитател на тройките се оказа Rolling Eyes е, колкото и да бях хлътнала по него  просто сложих край. Даже във фб нарочно си написах че съм обвързана, 4е да се отърва от него....
Така че наистина е важно  предварително да се знае кой какво обича и как..... иначе компромисите просто няма начин да създадат нещо дълготрайно.....

# 551

Ако е така , явно парите са в мьжа. Иначе шута в гьза е по сигурен отколкото "разрешението" за любовница.
анджък де, макар че има и една група жени, дето отлагат шута с причината - дете, но се надявам тази група да е останала по-скоро в миналото.

# 552
Аз не правя анален секс със моят мъж,и той ми изневери,дори имам съмнения че е влюбен ,случи се докато бях бременна ,но съм убедена че дори и да правех това което иска той пак щеше да ми изневери,имаме две деца ,бебето ни е на един месец,сега съм в депресия от това което ми причини и се чудя дали да си отмъстя ,дали да го разкарам, и как да живея с тая мисъл
И аз подозирам, че моят ми е изеверявал докато бях бременна понеже при мен имаше опасност за аборт и трябваше да сме по-кротки.  Laughing Тогава получи и оня смс през нощта.  Laughing Не го преживявам. По-добре и ти се стегни.  Hug
Най-добре си намери и ти някой друг. Ще ти помогне в много отношения. Не е задължително да лишаваш децата от баща им.

Какви разсъждения плъзнаха относно нашия случай... ами всичко заради детето както се казва. Моят знае, че щях да го напусна, ако не беше детето. За момента нямам възможност да го напусна и да гледам детето сама... може би като детето порасне ... Но пък от друга страна той (мъжът ми) има възможност да ме напусне когато пожелае, така че.... него поне нищо не го спира... освен детето.  

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 15:51 от ALIEN_CHILD

# 553
На големите експериментатори в секса обикновено една жена не им стига
и след време си намират причина да си търсят нова...

То пък едно експериментиране. Отдавна оралния и аналния секс не се броят към експериментите. Което не значи, че ги считам за задължителни, това си го решава двойката, просто не мисля че са нещо кой знае какво, за да се причисляват към експерименти и странности.
НСЧ,аз имах предвид тройки и разни суингове ли
или как им казват... за мен това е странност и експеримент.

# 554
От древен Рим насам , хората правят какво ли не . Наскоро по Дискавьри май беше , имаше репортаж в който показаха мьже които доброволно и целенасочено ходеха при жена "Mistres" ако не се льжа да им пуска ЕЛ ТОК по тялото и им харесвало. Откачена работа.

Общи условия

Активация на акаунт