След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 29

• 41 004
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
38.Bölüm Trailer

нов фрагман ли е

# 46
  • Варна
Ели Hug
трябва да е нов Peace
разбрах само ,че Ърмак каза -чоджук йок Joy
ама Нарин накрая с какво застреля пак Фърат newsm78

# 47
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Аниста Hug според мен не се прекалява с очернянето на Ърмак.Тя си е била винаги такава-още от началото ни я представят с високо самочувствие ,надута ,но без никакво покритие.Ърмак си мисли ,че високия и социален статус и дава право да тъпче хората чиято банкова сметка не е толкова  голяма.
Саше Hug сериала Обичах едно момиче има преведени оригинални21 серии мисля ,а сега качват с бг аудио сериите в аси бг нет.Един сезон е но доколкото знам завършва с хепи енд .Има тема тук в бг мама .
Лиа Hug,Ели Hug,Тесето Hug

# 48
  • Варна

Аниста Hug според мен не се прекалява с очернянето на Ърмак.Тя си е била винаги такава-още от началото ни я представят с високо самочувствие ,надута ,но без никакво покритие.Ърмак си мисли ,че високия и социален статус и дава право да тъпче хората чиято банкова сметка не е толкова  голяма.
Ени  Hug можеха да й отпуснат някое положително качество, просто за разкош  Joy Joy Joy
за да не е толкова елементарен образа й Thinkingпоне това е моето мнение Peace

# 49

Ени  Hug можеха да й отпуснат някое положително качество, просто за разкош  Joy Joy Joy
за да не е толкова елементарен образа й Thinkingпоне това е моето мнение Peace

Има нещо положително, не от характера разбира се, лицето и е толкова нежно.
Нарочно са  избрали  Ясемин, сладка  на външен вид ,сякаш е крехката аха ще се счупи, обаче  като си отвори устата , кучка и половина.  Няма нищо човешко в нея, сърцето и е от камък, злобна, завистлива, зла жена.

# 50
Ели Hug, браво на теб, изловила си фрагмана на 38 еп.  bouquet Сега да молим някой да го преведе Praynig Praynig Praynig
Дали пък Нарин не му каза за донорството, едва ли, тя от къде ще знае? newsm78
Аз мисля по-скоро като Аниста Hug, за мен дизито отдавна загуби своята линия /малко след като спря да се движи по сюжетната линия на романа Кахперенги. Нахвърлени са едни небивалици, коя от коя по-абсурдни, характерите на героите са нестабилни, е, един да е, добре, ама как пък може всички да са ту така, ту иначе...нещо не се връзва newsm78 Мисля, че пишат сценария на парче, няма цялостна концепция.... newsm78
Накрая Ърмак ще вземе да хвърли топа Mr. Green и със смъртта си да загроби до живот сем. Казан, като ги накара да се чувстват виновни  hahaha И това ще е прекалено....още повече, че всичките й мръсотии /на Ърмак/ се разкриваха по един или друг начин, но нали всички трябва да си останем приятелчета Embarassed, това думата "избирай" - или тя или аз, въобще я няма newsm78
Фърат и той, що бебета "изгуби", все мечтаейки си за Нарин, а накрая ще съжалява, че заради нея е пропилял живота си /а колко хубаво щеше да бъде да е с Ърмак smile3511/
Аниста Hug, за какво ново дизи говориш и кой е ЕА? Знаеш ли сюжет, драма ли е, съвременна, историческа, въобще информирай ни накратко моля Praynig
Ени Hug твоите постове се четат леко, като приказка, но аз явно не съм чак толкова лирична, антилогиката в сериала ме дразни Thinking Stop

# 51
Каква сладка Бурчин Peace

# 52
По-долу можете да гласувате за най-любимата ви екранна двойка за  сезона:

http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-ekranin-ideal-ci … IKwMaqwdY.twitter

# 53
# 54
Ей го на и нашето спортистче smile3501

# 55
# 56
Уж и това бил Ибрахим, но аз не съм сигурна Joy Joy Joy /може и да съм аз newsm78 Heart Eyes/ hahaha

# 57
  • Мюнхен
Лиа на мен ЕА ми звучи като Енгин А. Мерхамет не мога да коментирам. Първи сезон много ми хареса.
Ени и аз бях чела, че "Обичах едно дете" е само един сезон, но са прекъснали превода. Спомням си, че и ние с Лиа мислехме да го почнем, но май Мел ни каза, че няма превод и се отказахме. Сега погледнах качените серии с БГ аудио, ама много муден и до болка познат ми се стори. Момичето не е първа красавица, поне до сега. Абе нещо не ми харесва.

# 58

Япония

# 59
Добро утро Hug
Честит втори сняг Joy
Има ли някой да те е станал още Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт