Домакини-28

• 31 611
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Прати и на мен кантарчето, белким се стресна. От 5 януари до сега + 8 кг.

# 526
  • София

Всеки ден си я гледам  Joy

# 527
  • Fort Worth, TX
Мастер, явно не е сама:-)

# 528
  • Fort Worth, TX
Това е от нерви.Успокояваш се с храната и хоп.Важното е , че си здрава.

# 529
Мастер, явно не е сама:-)

ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku ku-ku

Това е от нерви.Успокояваш се с храната и хоп.Важното е , че си здрава.

Реално предполагам,че повечето е вода......Не може за толкова кратко време да се натрупа маса.......

# 530
Здравейте отново Heart Eyes
Благодаря за радушното посрещане  bouquet
И на мен ми харесва ника – пример как нарицателните преминават в собствени имена. У наше село времето си е английско – дъжд, вятър, почивка...и пак отново. Снимки – става, но ще ми трябва време да изуча кое как става. То и днес докато проуча техническата част на комуникацията дойде време да прибирам малкия мъж от училище. Докато се приберем и се наложи по спешност да посетим ветеринарен лекар. За сега най-добрият приятел ще е 7 дни на антибиотик и после ще видим... А за външния вид – то като срешнеш някого запомняш само усмивката му и блясъка в очите, ако те липсват – лично аз не помня нищо newsm78

# 531
Стоплих сА, като прегърнах камината. Сега ми е едно такова позаспало, ама то си е и следобед при нас.

Хортензия - още ли на кортикостероиди? От тях пълнееш, като ги спреш и пак ще станеш стройна фиданка.

Та значи утре ще има пижамено парти, искаааам сниимкииии. Да се щракнете, моля!  Praynig Praynig Praynig

Марче - при мен не един, а двама трябва да слязат от кантара. Аз им викам: Къш оттук бе, ама те не щат, пфуууу. Crossing Arms

Калинка - какво му е на кучо?  Sad

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 23:01 от Смърфиетка

# 532
Какво му е и аз искам да знам. И у нас има един Убавец, 55-килограмов дивак.
Смърфи, позна, от това ще да е. Още 5 дни и край, надявам се.

# 533
От няколко дни спря да се храни и да се движи - мислехме, че има артритна атака - на възраст е за едро куче, а има и изменения в ставите. Започнахме с обичайните му назначени за това лекарства, но като се прибрахме повърна и му се бяха подули и камбанките #Crazy Той за разлика от местните си е мъж Laughing та така... Нали е член на семейството - притеснихме се.

# 534
  • София

Та значи утре ще има пижамено парти, искаааам сниимкииии. Да се щракнете, моля!  Praynig Praynig Praynig

Марче - при мен не един, а двама трябва да слязат от кантара.Аз им викам: Къш отък, бе,  ама те не щат, пфуууу. Crossing Arms
...
Кадро.....НЕ! Забранено!
 Joy Joy

# 535
Няма не, искам и аз снимка!

# 536
Те папараците не спят Joy утре ще гледам централните новини  Joy

# 537
  • при късмета
Аз имам апарат със самоснимачка, но съм забравила как работи самоснимачката. Не съм я ползвала, пише го в инструкциите.
Ladybird да се оправя кучето

# 538
Марче, ти може да не искаш, ама аз вече съм се обадила на папараците.

Калинка - да се оправя кучето!  Peace

# 539
  • при късмета
Някой да дойде да ми просне прането, после и мен в леглото  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт