Домакини-28

• 31 575
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Завиждам ви за приготовленията и добрата среща   bouquet
Вио - честита придобивка и само добри новини да се чуват чрез нея! Тук съм с една карта, но в бг бях с 2 телефона - като съм шматка поне в единия да има ток - все забравям да зареждам  Joy
Поли - аз извеждам кучо само със строг нашийник и намордник - учен е да напада хора с оръжие и сега ако някой извади рязко ръка от джоба си за да помаха или да се здрависа - реакцията е убийствена, учен е и да пази деца и в бг имах инцидент, когато една майка реши да понатупа детенцето си пред нас - едва се удържа бесен 50кг пес. Учен е в училище, но не в бг, а в така да кажа екзотична държава.
Момичета - имам молба към вас - поръчайте и за мен едно кафе днес - двойно, късо, без захар искам и аз при вас Embarassed /имам си и финтифлюшки ама..../

# 586
  • Бургас
Добро утро от дъждовен Бургас! Heart Eyes

Мили дами,чета ви редовно,но все нямам време да пиша.Както ви казах,компа ми беше заразен,после на майстор,едва го спасиха и нямаше как да пиша.
Добре дошли на новите дами-Мастърчето и Калинка! Hug
Особено ми е мила Мастър,вече години я следя в една друга тема,където заедно с едни луди сладурани ми топлят душата. Embarassed

Болничките деца и майки да озддравяват! Praynig

Кокончето много я мисля,всичко следях,но пусто още не можех да пиша,че и клавиатурата ми беше счупена.

Смърфи,как си?ММ ще ходи към вашите ширини,иска и аз да дойда с него,но последният вояж още ми държи влага Sick

Аз имах едни притеснения около Криста след цистита,но сега мисля,че най-после всичко отшумя.Дано!!!Пупупу!Ей,коварно заболяване! #Cussing out

Ще ставам,че пак ме дърпат.Много ми липсвахте,никъде не съм ходила,нямам регистрациии,просто бях без компютър.
ЦАлувки!

# 587
  • при късмета
Леле, докато дремя съм изпунсала кой ни прави компания за кафето  Laughing
Славче, радвам се, че се появи и Криста е добре вече. Не му върви на твоя компютър. Още помня как пишеше с тирета, беше много забавно
След малко започвем да си пъхам дебелото д.. в панталоните, че отнема време и тръгвам, да не ме затрупа снега по път.

# 588
  • ул. "Мечтание"
Привет!
Не смея да кажа добро утро...  Blush Голямо таркаляне в леглото му ударих днес.

Нощни, не е ли най-добре на дърва и с топлоотводи.

Специално за нашата къща е непрактично - баните и хола ще останат без отопление.

ма ко  Hug

Ей, рекоха и отсекоха бе... Дъжд вали яко и духа като за световно... Дано не се наложи днес да излизам! Мразя дъжд! Sick Ще се стопя.  Joy

Вио, честита нова придобивка!

Тити, честита нова работа и леко да мине първия ден!  Hug

Лейди
, ти за мене си го сервирала това обедно кафенце!  Mr. Green

Болничките да оздравяват!

Славче, радвам се, че е отминало всичко неприятно.

# 589
Привет, мривет!
Днес ли ви е срещата? Ама нищо не ви спира, ей.
Хубаво да си изкарате! Hug

# 590
  • София
Здравейте момичета...

Много съжалявам момичета, ама няма да мога да дойда на срещата...
Освен това,че цяла нощ се борихме с Т, днес вече 2 пъти повръща... Пералнята работи, добре, че имам много одеяла...

ММ готов да ме отмени, обеща да дойде към 13:30, ама не знам какво да правя с на мама глезанчето. Аз го нося до тоалетната, преобличам го, мия му дупето и всичко останало... Дано да имам сили да го нося и занапред, че стана 30 кила... Ей, затуй тръгнах на фитнес...

Не знам защо - не иска тати да го гледа, колкото и да му обяснявам, че са мъжете, че на физическо само момчета ще се преобличат... Не го интересуват приказките, че е голям, че ще му се смеят... Засега голям ми е проблема, защото не ходи и по голямата нужда без мен, затова не мога да отсъствам повече от 2 нощувки като ходим някъде с ММ. Надявам се скоро да порасне... Имаме напредък от 2 седмици мие зъбите и ляга да спи сам, иначе стоя с него в банята, в спалнята ме гушкаше преди да заспи и приказката бе задължителна!...

Сега приятелчето ми казва, че ако искам тати да не ми се кара за многото сладко (по моята молба), да си купя тайни бонбони, да ги сложа на тайно място и да ги ям тайно... Joy Joy Joy и тайно ще дебелея и се учудвам, ей... от водата дебелея Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Поли, не си авторитет за кучето, но си мисля че ще слуша децата Peace

Ма ко, кажи на шефа да не се разболява...

Вио, честит нов телефон  bouquet

Тити, честита работа!

Стади, дано да излезе по-бързо зъбчето... Praynig

Марче, душичка, на колко хора помогна  Hug. Помага без да афишира. Златна е...

Лейдибърд, не обичам чести валежи... Ама голямото след 2 години и то иска в Англия.... Хубава компания за кафенцето...

Калинка, добре дошла и от мен!

Мастерче, пусни нещо смешно, че ми е гадно...

Хортензия, снежна приказка е чудесно...

Джейми, благодаря за кафето  bouquet

Славче, много трябва да пазиш Криста. Да не сяда на студенко, да са й топли крачетата. Да не стане хроничен цистита, защото аз съм с такъв... Дупето и краката - винаги на топло. Какво прави батко? Честито "спасението" на компа Peace

Моренка, метни малко палачинки...

Ако ви кажа, че този пост пиша вече 1,5 часа... То акахме, то повръщахме, то... след всяко нещо похапвам - успокоявам нервата Mr. Green Mr. Green Mr. Green ако пуших ... само...

Креми, вземи котето - обожавам котките, ама заради алергии нищо живо няма вкъщи...

Смърфи, как сте?

Коконка е оправна мома, стискам палчета за майка й... Тежка ситуация...

Моята мама също не е добре, освен това, че все още й боли крака (има пукване на шийката на бедрената кост), сега има гъста кръв - трябва да се разрежда, подпухнали са й краката 3 пъти... Или сърцето, или има тромби, които водят до инфаркти... Далеч ми е. Нищо не мога да направя. Дано да е добре и лятото да я взема поне за 1 месец при мен - да обиколим всички свестни доктори... Да поне знам какво й е.

Нощни, имаш ли възможност за търкаляне - прави го, като се роди бебето нали се сещаш? Wink

Момичета, скоро ще тръгвате за срещата.... Извинявайте, наистина много исках да дойда...  Confused

# 591
  • София
Момичета, разпъват ни отвсякъде в коментариите.... Блиц, телеграф - разцепване на бг-мама, алтернативния форум... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 592
Весело изкарване момичета  bigdance2
Славче разбирам те напълно - екзотиката с малко дете идва в повече, но и децата бързо растат.
Лус  Hug  Hug  Hug дано дечко да се оправи бързо fingerscrossed
Не се притеснявай за самостоятелността - всяко нещо с времето си. Ние все бързаме и сравняваме децата си с другите, а то всяко дете е единнственно и неповторимо!!! Еди деца прохождат преди годинката, други доста по-късно и това не значи, че не се развиват правилно. И моето дете не е напълно самостоятелно на 9г. Момчета са - развиват се по-бавно от момичетата  Joy
Но вече започва тестостерона да се обажда и иска сам да прави нещата  Joy

# 593
  • София
О, Лейдибърд, аз не се притеснявам, не се водя по думите "трябва", просто ме ограничава в действията ми... Не мога да взема самолет и да отида за седмицата при мама... Бяхме 6 дена с ММ в Турция, толкова дни не ходил по голямата нужда, затова все още чакам да порасне  Wink

# 594
 Hug По-късно ще мина

# 595
  • ул. "Мечтание"
Момичета, разпъват ни отвсякъде в коментариите.... Блиц, телеграф - разцепване на бг-мама, алтернативния форум... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy hahaha Joy

# 596
Обаче Лус като пораснат какви купони ще вихрим  bigdance2
/само дето аз май ще съм с чене и памперс/
А за мама..... наистина знам какво чувстваш  Hug
Искам да споделя с вас нещо което ме зарежда

# 597

Мииии......  newsm78
Ако трябваше и аз да отида на срещата щях да съм облечена ей тъй........ Щот не нося нощници с финтифлюшки.... hahaha Laughing

Ся! Да ви кажа кво стана със снощната ми жалба .....Нали писах на Татти........Днес Татти ми отговори и каза,че ще вземат мерки! Въпросната особа си е редактирала мнение след кореспонденцията ми с нея... Laughing Mr. Green.....Което,Татти е видял,защото му пратих цитати от мненията,които на мен са ми направили впечатление и са ми провокирали "звънчето",че ме "пусакат по пързалката".....

Та безкрайно много благодаря,че форумът се поддържа от свестни хора,които реагират на всякакви дивотии,извращения и идиотщини.....
Та,така......Казах ви! Пазете се от подобни ЛС-та......

# 598
Ехо, май е време за срещата, а? Супер да си прекарате, пийте по една кайве (кафе) и за мен. Еспресо, италианско, без захар, моля!

Вио - и аз чета каратов подарък и се чудя и мая какво общо има диаманта с инчовете?!

Славче - ти ела с тм, него ще го оставим да обикаля по ширините, а ти ще ми останеш с Буба на гости. В града всичко е ок - и хигиена, и чистота, и храната, че и добро здравеопазване има.

Калинка и Поли - обожавам ги ретривърите! Като дойдохме тук, бях втрещена колко много такива кучета има. Оказа се, че този климат, въпреки надморската височина им влияе много добре и самите животни изглеждат страхотно. В парка пред нас всеки ден разхождат много кучета и им се радвам. Освен това тук е много разпространено някой да ти разхожда кучето и се виждат много млади хора с поводи в двете ръце, водещи 15-на кучета. А иначе една от най-добрите ми приятелки има ретривър, ама от по-белите версии. Ей, това животно колко е лудо, да знаете и обожава деца. Уж послушна, ама беше много игрива и палава и я дадоха при някакъв обучител. Сега е пушка.

МастерчеrotfImbo rotfImbo rotfImbo От къде ги намираш тези емотикони, страхотни са!

При вас трудно ли зарежда форума или грешката е в моя телевизор?

# 599
  • София
Лейди, изслушах песента - самата истина е!
Споделих в ФБ, надявам се да не ми се сърдиш...

Мииии......  newsm78
Ако трябваше и аз да отида на срещата щях да съм облечена ей тъй........ Щот не нося нощници с финтифлюшки.... hahaha Laughing

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Благодаря, наистина ме разсмя...

Петьо от 1 час не повръщал...  Засега му давам вече 1 час през 5 минути лъжичка вода - лъжичка глюкоза...

Ся! Да ви кажа кво стана със снощната ми жалба .....Нали писах на Татти........Днес Татти ми отговори и каза,че ще вземат мерки! Въпросната особа си е редактирала мнение след кореспонденцията ми с нея... Laughing Mr. Green.....Което,Татти е видял,защото му пратих цитати от мненията,които на мен са ми направили впечатление и са ми провокирали "звънчето",че ме "пусакат по пързалката".....

Та безкрайно много благодаря,че форумът се поддържа от свестни хора,които реагират на всякакви дивотии,извращения и идиотщини.....
Та,така......Казах ви! Пазете се от подобни ЛС-та......

Радвам се, че въпросът е решен...

СмърфиHug

Общи условия

Активация на акаунт