?Въпроси всякакви?

• 5 476 242
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 13 980
  • София
Личните лекари работят ли утре?  newsm78

В момента да има вирус с разстройство? С хрема и разстройство съм...  Sad
Зависи от лекарите, ако са си взели отпуск...
Не пречи да се обадиш утре, пък и да си помогнеш и сама до тогава Hug

# 13 981
  • София
В София в коя кинжарница мога да намеря утре помагала за първи клас? На Кронос. От стор.бг не е ясно кога ще ми ги доставят, трябват ми най-късно за събота.

На площад Славейков.
Ще мина и от там, мерси.

# 13 982
  • Варна/Лондон
Ноо, тук я чакаме, и междувременно се нуждая от помощ от вас. Преди четях темата за Х Фактор, там имаше линк към американския, специално ме интересува една участничка от там, негърка, над петдесет години, изглеждаше прекрасно и пееше добре.  Та ако някой се сеща какво питам, моля да помогне с линк.
Тази? http://www.youtube.com/watch?v=aU_Jl7Nq0t0 От коя година?
Или може би тази? https://www.youtube.com/watch?v=o3U4kxuBfIo
Втората, точно! Много ти благодаря!  bouquet

# 13 983
  • София
Личните лекари работят ли утре? 

Да, трябва да работят. Но за всеки случай му се обади по телефона преди да отидеш при него,
да не би да празнува още и да е в отпуск.

В момента да има вирус с разстройство? С хрема и разстройство съм...  Sad

Да, има! Изкарахме го вече ....  ooooh!

# 13 984
  • София
В София в коя кинжарница мога да намеря утре помагала за първи клас? На Кронос. От стор.бг не е ясно кога ще ми ги доставят, трябват ми най-късно за събота.
На спирката на Окръжна болница до Бриколаж е борсата. Там има всякакви помагала  Peace

# 13 985
  • Ланкър, планините Овнерог
На спирката на Окръжна болница до Бриколаж е борсата. Там има всякакви помагала  Peace

Не съм убедена колко фирми останаха в София Прес. Много, ако не и почти всички, се изнесоха, явно сградата ще я правят нещо. Вече не разчитам, че от там ще се снабдявам, въпреки че ми е на една ръка разстояние.

# 13 986
  • Казанлък of all places
Знае ли някой как се нарича тази част от грамофона, върху която се поставя плочата?

# 13 987
  • София
Знае ли някой как се нарича тази част от грамофона, върху която се поставя плочата?

Диск.

# 13 988
  • София
   Дует Мания на колко години са, не дуета, а сестрите?Търсих информация, но не намерих. Ако напиша името на някой кореец, всичко ще излезе за него - кога е роден,колко е висок, колко  тежи,кръвна група, град на раждане , но за бг изпълнител да откриеш кога е роден,колко е висок, колко  тежи е мисия невъзможна.

# 13 989
Другия месец ми изтича срока на дебитната карта към ЦКБ. Не искам да я подновявам. Трябва ли предварителна заявка за закриване на сметка? Има ли значение в кой клон ще отида?

# 13 990
   Дует Мания на колко години са, не дуета, а сестрите?Търсих информация, но не намерих. Ако напиша името на някой кореец, всичко ще излезе за него - кога е роден,колко е висок, колко  тежи,кръвна група, град на раждане , но за бг изпълнител да откриеш кога е роден,колко е висок, колко  тежи е мисия невъзможна.
около 70...и някой са. Познавам родителите им.

# 13 991
Другия месец ми изтича срока на дебитната карта към ЦКБ. Не искам да я подновявам. Трябва ли предварителна заявка за закриване на сметка? Има ли значение в кой клон ще отида?
Задължително отиди. В много банки ти подновяват автоматично картата без предупреждение.

# 13 992
  • София
около 70...и някой са. Познавам родителите им.
  Hug Благодаря ти!

# 13 993
Препоръчайте ми хотел в София, не много скъп. Става дума за една нощувка за двама човека, не държим на екстрите, може и без закуска. Просто трябва да пренощуваме една нощ. Ако може да е в района на Пиротска, още по-добре.  Peace

# 13 994
Препоръчайте ми хотел в София, не много скъп. Става дума за една нощувка за двама човека, не държим на екстрите, може и без закуска. Просто трябва да пренощуваме една нощ. Ако може да е в района на Пиротска, още по-добре.  Peace

Точно в този район - Пиротска, Мария Луиза, има много хостели, където нощувките са от порядъка на 20 лева на човек.

Скрит текст:
Последно съм била в "Цар Симеон" - на ул. "Цар Симеон"63 е, тел. 02/9834125, 0887962713, 0899911598. Точно тогава май отваряха на същия собственик наблизо и друг хостел, по-нов. Най-добре е предварително да се обадиш и да питаш какви са условията и заплащането, има ли места и т.н. - да не обикаляте като гламави, а да си резервирате предварително. Потърси и в гугъл информация за други.

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 11:53 от кукумицинка

Общи условия

Активация на акаунт