?Въпроси всякакви?

• 5 552 131
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 19 500
Как се казва номерът от България търси талант с картите в/у билярдната маса?
Къде мога да го видя как се прави?

# 19 501
Здравейте,можете ли да ми кажете дали имам право да се запиша в бюрото по труда като безработно лице,понеже ме съкратиха на 29.04,но миналата година до януари (2013) взимах пак от борсата 4 месеца назад.
За последните 15 месеца имам 9 месеца работа,но с прекъсване,това май ще се яви проблем ?

# 19 502
Трудовата ми книжка е със девическата ми фамилия, трябва ли да я подменям след като смених фамилията, или това няма значение?

# 19 503
Препоръчайте ми прахосмукачка за водно и сухо почистване до 150 лв? Борбата е с мокет с котепки косми. Ще стане ли?

# 19 504
  • София
Къде мога да гледам онлайн филми с добро качество?
И как и изобщо може ли да се свалят филми от http://www.imdb.com?

# 19 505
ЗДравейте,
какво да правя със счупена миялна от която искам да се отърва? Къде да я закараме? За София става въпрос.

# 19 506
  • В сърцето на любимия човек
ЗДравейте,
какво да правя със счупена миялна от която искам да се отърва? Къде да я закараме? За София става въпрос.
Най-добре виж дали няма отстъпка при закупуване на нова съдомияла, ако върнеш старата, защото Надин плащат около 5лв за бяла техника.
Това е страницата им, има посочен адрес и телефон за контакт:
http://www.nadin.bg/

# 19 507
  • София
ЗДравейте,

http://www.ecobultex.com/

Намерих това

# 19 508
  • София
От къде мога да изтегля играта Boule & Bill? Има я само във фейсбук, но аз искам да я изтегля, или поне да намеря вариант за игаене онлайн, но не във фейсбук.

# 19 509
  • София-Младост
От къде мога да изтегля играта Boule & Bill? Има я само във фейсбук, но аз искам да я изтегля, или поне да намеря вариант за игаене онлайн, но не във фейсбук.
виж тук, че с френски се оправям колкото да си поръчам обувки  Mr. Green
http://www.bouleetbill-lejeu.com/

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 20:07 от Ала-Бала

# 19 510
Препоръчайте ми прахосмукачка за водно и сухо почистване до 150 лв? Борбата е с мокет с котепки косми. Ще стане ли?
За мокет или килим с котешки косми има само едно ефективно решение - четка и лазиш по пода. Съжалявам  Peace

За последните 15 месеца имам 9 месеца работа,но с прекъсване,това май ще се яви проблем ?[/b]
Трябва ти само бройка ПЪЛНИ месеци, не е задължително да са последователни.

Въпрос за Глобул, домашен телефон с техен апарат - изключва на 2-та минута разговор, независимо входящ или изходящ. От магазина им казаха, че се губи покритието. Можете ли да ми кажете други възможни причини за проблема, понеже тяхната не ми изглежда достоверна?
Втори въпрос за фейсбук - когато пиша на човек, който е онлайн, кога се появява надписът "прочетено"? В смисъл - пиша, но не е прочетено, това означава, че човекът не е пред компютъра в момента и не гледа съобщенията, така ли?

# 19 511
  • Пловдив
бонбонбон излиза прочетено, когато е отворил съобщението или е кликнал в прозореца на съобщението. Примерно аз си пиша с А, на него прозореца със съобщение е отворен, той може да види, че примерно съм писала Ще излизаш ли?, но когато не е кликнал в него си стои като непрочетено.

# 19 512
  • София

Аз използвам Зелмер с ел. четка за килими и мека тъкан - много съм доволна.  Peace

# 19 513
  • София
Някой да е посещавал наскоро Гигински манастир? Интересува ме как е пътят от селото до манастира, става ли за кола, за ходене пеша колко време горе долу е нужно?

# 19 514
  • Другата България
Някой питаше за банки.
Работят в моловете /в които има/ през почивните дни.

Общи условия

Активация на акаунт