?Въпроси всякакви?

• 5 477 123
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 710
  • София
Утре ще има ли зелена зона?
И синя. Работен ден е.

# 19 711
Синята е ясна, нея по принцип си я има в събота.  Peace

# 19 712
  • София
Синята е ясна, нея по принцип си я има в събота.  Peace
Синята е само до 14 ч в събота, ама сега е цял ден. Зелена също.

# 19 713
Благодаря!

# 19 714
Някой поръчвал ли си е дрехи от тук?
Каква е цената на доставка, и как става плащането?
Не съм поръчвала, но го погледнах. Когато добавиш нещата в кошницата и попълниш адреса ти излиза табличка с опциите за доставка и тяхната стойност.

Пример: Една дамска чанта за 11 долара има най-евтина доставка от 4,25 долара и най скъпа - над 33. Можеш да платиш с карта. пейпал, али експрес, уестърн юниън.

Ще ти трябва и регистрация. Просто сложи един продукт в кошницата и виж за какво става въпрос. Колко е надежден самия сайт - нямам мнение.

# 19 715
  • София
Някой поръчвал ли си е дрехи от тук?
Каква е цената на доставка, и как става плащането?
Не съм поръчвала, но го погледнах. Когато добавиш нещата в кошницата и попълниш адреса ти излиза табличка с опциите за доставка и тяхната стойност.

Пример: Една дамска чанта за 11 долара има най-евтина доставка от 4,25 долара и най скъпа - над 33. Можеш да платиш с карта. пейпал, али експрес, уестърн юниън.

Ще ти трябва и регистрация. Просто сложи един продукт в кошницата и виж за какво става въпрос. Колко е надежден самия сайт - нямам мнение.
Благодаря. Simple Smile

# 19 716
Здравейте! Имам въпрос за дебитна карта. Понеже не я ползвам често и днес видях, че срока ѝ е изтекъл преди една година. Има пари в нея и не е закрита. Ако изпратя съпругът ми с моя лична карта и дебитната карта, дали ще му дадат нова? Имам планове за утре и няма да имам възможност да отида. Благодаря ви!

# 19 717
  • София, България
Не... трябва да отидеш лично да си я вземеш.

# 19 718
  • Другата България
Имаш пари в сметката, не в картата. Laughing Peace
Ако картата ти е изтекла, се подава молба/заявление в банката лично, с лична карта, и новата с новият ПИН си я получаваш след 10 работни дни.
В някои банки стават и по-рано.

# 19 719
Имаш пари в сметката, не в картата. Laughing Peace
Ако картата ти е изтекла, се подава молба/заявление в банката лично, с лична карта, и новата с новият ПИН си я получаваш след 10 работни дни.
В някои банки стават и по-рано.
А в някои банки пристигат преди да е изтекла старата и просто трябва да отидеш да я вземеш Simple Smile) Най-добре звънни един телефон, за да питаш каквото те интересува Simple Smile

# 19 720
  • В сърцето на любимия човек
Алианц ми изпратиха SMS няколко дни преди да ми изтече картата. Отидох няколко дни след като вече беше изтекла в клона, който ме обслужва и картата ме чакаше там  Peace

# 19 721
Да бе, в сметката.  Embarassed То ако са в картата хич няма да търся банки. Казаха ми, че мога да отида веднага да си я взема, без да подавам декларация. Исках да прекарам мъжо ама май няма да стане.

# 19 722
  • Другата България
Е, значи е готова отдавна.
Но пак лично трябва да идеш. Peace

# 19 723
 Hugпоставих въпроса си в зеленчуковия  раздел, но тука сте по експедитивни и питам и вас
Могат ли да се берат ягоди по време на дъжд
с благодарности  bouquet

# 19 724
  • Бургас
атти,dive,maybelline   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт