?Въпроси всякакви?

• 5 553 298
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 800
# 19 801
  • ту тук, ту там
Момичета (и Бонго), на десктопа на майка ми всички иконки изглеждали като маркирани. От какво може да е и как може да се оправи?  newsm78

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 21:34 от elleni

# 19 802
# 19 803
Момичета (и Бонго), на десктопа на майка ми всички иконки изглеждали като маркирани. От какво може да е и как може да се оправи?  newsm78
видеееххх, видех ,че момчетата ги пропусна  #Cussing out

# 19 804
  • В един копнеж!
Но пък се е редактирала скорострелно.  Joy

# 19 805
  • ту тук, ту там
Ами викам да не ме запука и мен с картечницата...  Mr. Green Joy

# 19 806
За прекратяване на договор към Глобул може ли да мина без звънене на кратък номер за вземане на някакъв код? Мислех, че може да се прекратят договори с предизвестие, но всички около мен ги пращат да звънят на въпросния номер, където 3 дни не им вдигат, а после ги убеждават да продължат с договорните услуги. На мен ми звучи ужасно досадно, искам просто да отида в магазина, да прекратя договора и точка - има ли начин?

# 19 807
За прекратяване на договор към Глобул може ли да мина без звънене на кратък номер за вземане на някакъв код? Мислех, че може да се прекратят договори с предизвестие, но всички около мен ги пращат да звънят на въпросния номер, където 3 дни не им вдигат, а после ги убеждават да продължат с договорните услуги. На мен ми звучи ужасно досадно, искам просто да отида в магазина, да прекратя договора и точка - има ли начин?
няма не искам , няма недей ... Joy
напиши си молбата за напускане на оператора.  а ако мислиш да използваш услугите на друг оператор  можеш да отидеш при него , да си подадеш молбичката и те ще те отпишат от Глобул.

# 19 808
Търся мелодията от рекламата на Стела Артоа, която върви в момента по родните медии.

# 19 809
  • ...край Дунава
izvinqvam se za latinicata, no vaprosa mi e svarzan imenno s tova.......ne moga da otkriq ot kade da si svalq kirilica za Macbook Air. Izob6to ako nqkoi znae aktualen forum za rabota s Macbook Air, neka da spodeli. Az ni6to ne namiram.

# 19 810
  • София
Търся мелодията от рекламата на Стела Артоа, която върви в момента по родните медии.

http://www.youtube.com/watch?v=nnTq0tytQ10
Това ли търсиш??

# 19 811
izvinqvam se za latinicata, no vaprosa mi e svarzan imenno s tova.......ne moga da otkriq ot kade da si svalq kirilica za Macbook Air. Izob6to ako nqkoi znae aktualen forum za rabota s Macbook Air, neka da spodeli. Az ni6to ne namiram.

Превключването на кирилица/латиница на Mac става с бутона cmd и шпация

Ако нямаш добавен български език - Applications - System Preferences - Language&Text
В таба Language трябва да имаш Български и English
В таба Input Sources списъка избираш  Bulgarian phonetic (ако пишеш на фонетична) или само Bulgarian (ако пишеш на БДС), а долу вдясно в същия таб трябва да имаш чекбокс Show Input menu in menu bar (за да си виждаш иконката на какъв език си превключила).

# 19 812
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
публикуват ли се някъде резултатите от НВО? или поне представянето по училища?  Blush
 Blush забравих да уточня - за 4 клас Blush

# 19 813

Пипнала е някакви настройки в менюто. С Уиндоус ХП е нали? Виж този линк http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows-xp/help/setup/personalize-windows-xp

# 19 814
Пак ли има промяна във форума. ..не се ориентирам къде са подфорумите, всички са разместени.

Общи условия

Активация на акаунт