?Въпроси всякакви?

• 5 480 089
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 37 260
Имам  проблем със смартфона. Изтеглих и инсталирах два пасианса, че скучая по автобусите. Ясно е, че докато играя ще пада батерията, но дори и като спра, пак пада много бързо. Вчера вечерта беше на 70%, а сутринта на 12%.
Да не би само факта, че са инсталирани и да гълта толкова много?  Thinking

# 37 261
  • София
В детската градина искат дрехите да са надписани. Блъскам си главата, но не се сещам с какво да го направя, така че след всяко пране да не ги надписвам пак. Единствено ми хрумва с боя за текстил. Други идеи?

С ето такива етикети. В Джъмбо има, вървят с едно малко маркерче.

http://kinkaleria.com/index.php?m=320&lang=1&category=19 … &prodid=12083

Благодаря! Дори не подозирах за съществуването им Simple Smile

Пепи, благодаря и на теб! Дрехите са много, ще си скъсам нервите, че искат цялото име, а неговото е дълго  Simple Smile

# 37 262
По принцип съм с ниско кръвно, но сега съм го вдигнала и ми е некомфортно.
Знам 200 начина за вдигане на кръвно, но как се сваля високо кръвно?
За следващият път да знаеш - канелата сваля  Peace

Трябва да си открия сметка / дебитна карта към една от тези банки - ДСК ,СИБанк или Райфайзенбанк ? Моля за съвет към коя е по-изгодно ?
Преди знаех наизуст тарифите на банките, но сега мога да ти кажа на какво да обърнеш внимание, когато сравняваш цените:
-такса обслужване на месец на сметката
-такса за обслужване на картата (най-добре да е Виза Пейпас)
-такса за теглене от банкомат на банката и от банкомат на друга банка
-какви банкомати имаш около работното място и дома или местата където посещаваш най-често
-дали имаш офис на съответната банка на удобно място
-какви са таксите за електронно банкиране, ако смяташ да ползваш

Личните ми съвети са - да не се обвързваш с ДСК, да не взимаш пакетни услуги, освен, ако няма да ползваш всичко от тях (защото със сигурност ще се опитат да ти продадат някоя) и да поискаш да ти обяснят всички такси и таксички. От трите аз лично бих избрала СиБанк.

# 37 263
  • София
Имам  проблем със смартфона. Изтеглих и инсталирах два пасианса, че скучая по автобусите. Ясно е, че докато играя ще пада батерията, но дори и като спра, пак пада много бързо. Вчера вечерта беше на 70%, а сутринта на 12%.

Не е от инсталирането. Понякога и моят телефон прави същите номера - дори и да ги изтрия от кеша, пак явно си работят някакви процеси. Оправя се като го рестартирам. Тогава се изчистват всякакви допълнителни процеси. Но моят телефон освен това и загрява, та разбирам кога ще започне бързо да му пада батерията. А и профилактично почнах да го рестартирам от време на време.

# 37 264
Барелина, не слушай форумни съвети, а иди на лекар. Аз моето го вдигам с вода.  Много често високо кръвно се предизвиква от задържане на течности. Природно средство за сваляне е чесъна, но ако си на работа и доста други неща ще свалиш с дъх Simple Smile.

# 37 265

Не е от инсталирането. Понякога и моят телефон прави същите номера - дори и да ги изтрия от кеша, пак явно си работят някакви процеси. Оправя се като го рестартирам. Тогава се изчистват всякакви допълнителни процеси. Но моят телефон освен това и загрява, та разбирам кога ще започне бързо да му пада батерията. А и профилактично почнах да го рестартирам от време на време.

Мерси. Интересното е, че това се получи след инсталирането на пасиансите. Затова обвинявам тях.
Хубаво е да се знае как се махат тия процеси, които не се виждат, но гълтат от батерията. Засега май само ще карам на рестарт.

# 37 266
Кристалин старашно много благодаря   bouquet Наистина ценни съвети .
Карта ще я ползвам само за получаване на заплата. Евентуално,ако ми е изгодна бих прехвърлила да получавам и детските на нея и това е.

# 37 267
  • София
Хубаво е да се знае как се махат тия процеси, които не се виждат, но гълтат от батерията. Засега май само ще карам на рестарт.
На предишния ми телефон с Андроид със задържане на бутон ми излизаха Затваряне на всички и Изчистване на паметта.

# 37 268
Бихте ли ми казали кое бяло вино не съдържа захар? Имам предвид как бих го познала, сухо, мискет или нещо друго?

# 37 269
По принцип ми е около 90-100 на 70, а сутринта ми беше 139 на 94. Усещам едно изтръпване на главата и вътрешно треперене.  Confused

Сега го мерих пак - 106 на 89 е.
Първото нещо, което можеш да направиш в домашни условия без хапче е поставяне на краката
в топла вода за да се разширят малко кръвоносните съдове.
После на лекар.
Долната ти граница хич не е добре. Не чакай дълго.

# 37 270
  • София
Бихте ли ми казали кое бяло вино не съдържа захар? Имам предвид как бих го познала, сухо, мискет или нещо друго?

Като правило, сухите. Шардоне, Совиньон блан.

# 37 271

Като правило, сухите. Шардоне, Совиньон блан.

Ясно, благодаря!   bouquet

# 37 272
Барелина, при тази рязка промяна от ниско към високо задължително отиди на лекар.
Задължително в петък отивам да ми пуснат кардиограма.

И докато отидеш на лекар си мери кръвното сутрин и вечер и си го записвай. Peace

# 37 273
  • София
На предишния ми телефон с Андроид със задържане на бутон ми излизаха Затваряне на всички и Изчистване на паметта.

Това аз го правя винаги - но понякога не помага и въпреки това се натрупват разни скрити процеси.

А за пасиансите - да, възможно е от тях да са се натрупали. Рестартът обикновено го прилагам, когато съм включвала повече приложения. Ако съм си ползвала телефона предимно за разговори - не го рестартирам.

# 37 274
При явяване пред ТЕЛК оригинали от документите ли се носят и връщат ли ги после?

Общи условия

Активация на акаунт