?Въпроси всякакви?

• 5 555 964
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 54 375
Благодаря ви за съветите  bouquet Ще ги изпробвам. Пробвах с лавандулов спирт и тоник за лице - нищо не става. Споделям го като опит да знаете. Peace

# 54 376
Аз почиствам петната от боя по кожата на лицето  с памук,напоен в оцет. bouquet
и аз с оцет

# 54 377
  • София
С какво се почистват петна от боя за коса по кожата на лицето?

.......................... Чувала съм някакви легенди за тютюн или пепел от тютюн, но не съм пробвала. От фризьорката знам, че става и с къдрин....
Не, не е "легенда" , а си е истина.  Малко влажно тампонче се потапя в пепел от цигари,  разтрива се петното и ефект - на минутата.

# 54 378
Знаете ли нещо ефективно с/у мазна коса? Искам да огранича къпането в тоя студ. Къпя се през ден ,само толкова издържа в сравнително приличен вид Sad

# 54 379
Знаете ли нещо ефективно с/у мазна коса? Искам да огранича къпането в тоя студ. Къпя се през ден ,само толкова издържа в сравнително приличен вид Sad

Почти нямаш много варианти .... Wink

Ако ползваш балсам, втривай го само по върховете на косъма. Или го спри. 
Не я пипай много често с ръце или ако имаш по-дълга коса  на прическа/кокчета или нещо подобно....
Има някакви спрейове.... но ...тинтири минтири...
Косата се мие според омазняването и едва ли ще те задоволи вида и след 2-3 дни....
По добре я мий вечер и се подсушавай добре, да не се разболееш.   

# 54 380
Благодаря за бързия отговор Hug
Ами, така си  и мислих... балсам не ползвам ,а до скоро се къпех най -малко веднъж на ден ,значи все пак съм ограничила Simple Smile  исках и още ,но няма да изтрая Wink Здраве да е !

# 54 381
А опитвала ли си да я миеш само с жълтък, или бебешки шампоан?

# 54 382
Към съветите на маманет да добавя - опитай с пръскане с хининова вода (всеки ден, на суха/подсушена коса)
И моята коса от години мия ежедневно, дори да не е видимо мръсна и мазна в корените, понеже иначе много ме сърби скалпа и се засилва и косопада. Преди време си взех хининова вода точно във връзка с косопада, а  се оказа, че помага и за омазняването и вече изглежда съвсем наред и на ден 3 след измиване.

# 54 383
С какво се почистват петна от боя за коса по кожата на лицето?

И преди боядисване се намазва лицето откъм косата с тоалетно мляко или крем, за да не попие там боя Peace

# 54 384
С жълтък не ,няма ли да мирише ? Понякога ползвам бебешки шампоан , ако не друго не плача от него   Wink хининова вода съм ползвала за по - бърз разтеж ,ще си купя пак ,за нея ли казваха ,че изсушава ? newsm78

# 54 385
  • Rock & Roll feeling ...
Закупих спортен уред,но се оказа,че има дефект- не отчита дистанция,пулс и т.н. . Искам да го върна. Обадих се и служителка ми подметна,че нямало да може, тъй като вече бил разпечатан . Да не говорим,че покупката е онлайн и четох,че имаше правило за двуседмичен срок,в който може да върнеш стоката ( дори да няма дефект) . След като поисках да говоря с някой по-главен ми беше казано,че тъй като губят от мен,могат да ми върнат сумата,като одържат 40 % . Това нагло поведение много ме дразни,какви са реално правата ми на потребител ?

# 54 386
# 54 387

Имах абсолютно същия проблем. Купих си Този шампоан . Много съм доволна. Направо се родих!! Вече не се омазнява толкова . Но не трябва да се използва прекалено дълго,защото пък изсушава скалпа прекалено, тъй като е професионален и трябва да се редува с някой друг. Взех го от фризьорката ми. 17 лв беше.

# 54 388
  • Rock & Roll feeling ...
Благодаря, ще позвъня . Този телефон за въпроси ли е или направо за подаване на сигнал ?

При " Имате ли право на рекламация на закупена през Интернет стока? " , прочетох че
" Ако търговецът уважи рекламацията Ви, в рамките на месец трябва или да ремонтира безплатно за Вас стоката или да я замени с нова. В случай че не успее да стори едно от двете, следва или да направи отбив от цената, или да развалите сделката и Вие да върнете стоката, а той да Ви възстанови заплатената за нея сума."
Това,значи ли,че могат да ми откажат да ми върнат парите,а (ако) в замяна да ми предложат ремонт ?

# 54 389

Имах абсолютно същия проблем. Купих си Този шампоан . Много съм доволна. Направо се родих!! Вече не се омазнява толкова . Но не трябва да се използва прекалено дълго,защото пък изсушава скалпа прекалено, тъй като е професионален и трябва да се редува с някой друг. Взех го от фризьорката ми. 17 лв беше.

Kъде да го търся ? Предполагам го няма по магазините ? Не е евтин,но пък е по-голям от стандартните -200мл,нали ? newsm78

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 10:40 от tanya27

Общи условия

Активация на акаунт