?Въпроси всякакви?

• 5 555 826
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 54 420
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На магостралата София- Бургас ... в момета е ад ... верижна катастрофа жестока ми излиза в Бук-а, но не знам точно къде е ... Край Карнобат е ... Уф ...

https://www.facebook.com/narek.arzoyan/videos/10208275470031200/

# 54 421
На магостралата София- Бургас ... в момета е ад ... верижна катастрофа жестока ми излиза в Бук-а, но не знам точно къде е ... Край Карнобат е ... Уф ...

Дано няма пострадали хора!! Това е ужасно!

# 54 422
От къде и как видя хронологията на абонат във вайбър newsm78
Каква хронология искаш да видиш? Можеш да видиш само снимката им, ако имат такава и кога за последно са били онлайн, ако не са забранили тази информация да бъде достъпна!
Вероятно има предвид друго. Ако вземе напр. твоя тел., как може да проследи хронологията на чатовете ти?! Аз така разбирам въпроса или греша?
Е какво толкова има да си погледнеш хронилогията скролвайки нагоре? То голяма философия? Все едно да не може да си проследи хронологията на СМС-ите.

# 54 423
  • София
Знаете ли до колко часа работи София Аутлет Център в Младост?

# 54 424
  • София
Скрит текст:
Каква хронология искаш да видиш? Можеш да видиш само снимката им, ако имат такава и кога за последно са били онлайн, ако не са забранили тази информация да бъде достъпна!
Вероятно има предвид друго. Ако вземе напр. твоя тел., как може да проследи хронологията на чатовете ти?! Аз така разбирам въпроса или греша?
Е какво толкова има да си погледнеш хронилогията скролвайки нагоре? То голяма философия? Все едно да не може да си проследи хронологията на СМС-ите.
Зависи, дали ги пази. Баща ми напр. през определено време си трие хорнологията, защото му пречела и се налагало да скролва много. Grinning

21ч.

# 54 425
  • София

Дано няма пострадали хора!! Това е ужасно!

Това истина ли е ?!?!?! Направо е нереално...

# 54 426
  • София
Не знам дали тук е мястото, но... Мол Парадайс е блокиран, опасан с полицейски ленти, пожарна, линейка, не пускат вътре. Носят се слухове за бомбена заплаха. Някой нещо да е чул?

# 54 427
жгмъц, да истина е това! Давааха го по новините на Канал 1
bodra, имало забравен багаж в мола, който сега проверяват

# 54 428
  • София
Не знам дали тук е мястото, но... Мол Парадайс е блокиран, опасан с полицейски ленти, пожарна, линейка, не пускат вътре. Носят се слухове за бомбена заплаха. Някой нещо да е чул?

Всичко е наред, вероятно забравен пакет, взривили са го, не е бомба.

# 54 429
Скрит текст:
Зависи, дали ги пази. Баща ми напр. през определено време си трие хорнологията, защото му пречела и се налагало да скролва много. Grinning

21ч.
И ако е изтрита какво ще иска да види?

# 54 430
  • София

Ужас, но какво да очакваме при такъв вид на магистралата - не си личи поле ли е, път ли е.

# 54 431

Момичета, дали има надежда да се почисти дреха - шушляков елек, накапан с бронз за печки или да го отписвам? bouquet

# 54 432
  • Стара Загора
Защо в Lafka нямат ПОС терминал? Всички големи фирми имат това устройство, а тея бутки, дето ги има из цяла България и дето искат да вземат на всеки парите, определят да се плаща само кеш,  Изтърваха ме:) Питах наляво-надясно, никой не знае защо е така, та..питам и вас:)

Знам поне една, която работи с ПОС (Стара Загора). И съответно мислех, че всички имат. Странно, че не е така.

Какъв беше начинът да се качи един голям файл (10GB в случая) на флашка (16 GB)?

# 54 433

Какъв беше начинът да се качи един голям файл (10GB в случая) на флашка (16 GB)?

Трябва да се преформатира флашката.

# 54 434
И за какво да я форматира ако е празна?

Общи условия

Активация на акаунт