?Въпроси всякакви?

• 5 555 876
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 61 545
Има ли някой с опит освобождаване поръчка от Амазон през нашата митница? Днес ми пращат едно пълномощно/генерално newsm78/ , цяла страница, пише купища други неща за които да ги упълномощя, но не и за конкретната стока/мишка и подложка за мишка/. На всичко отгоре са някъде на м@йната си точно и ще ми струва още пари, за да освободя пратката/пишман стах, че я поръчах на детето, изобщо нямах представа, че трябва да се освобождава през митница/.
От къде точно сте я поръчали тази мишка? Темата е тази http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=979738.msg35158598#new. По принцип най- лесно става като упълномощите пощата.

# 61 546
Къде е тази тема newsm78
Аз с Амазон проблем нямам, проблемът е в митницата тук.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=965253

# 61 547
Има ли някой с опит освобождаване поръчка от Амазон през нашата митница? Днес ми пращат едно пълномощно/генерално newsm78/ , цяла страница, пише купища други неща за които да ги упълномощя, но не и за конкретната стока/мишка и подложка за мишка/. На всичко отгоре са някъде на м@йната си точно и ще ми струва още пари, за да освободя пратката/пишман стах, че я поръчах на детето, изобщо нямах представа, че трябва да се освобождава през митница/.
От къде точно сте я поръчали тази мишка? Темата е тази http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=979738.msg35158598#new. По принцип най- лесно става като упълномощите пощата.

От Amazon.com.
Да, рпатили са ми от DHL пълномощно, но никъде в него не пише , че е за моята пратка. Искат д аги упълномощя за куп неща, които мен не ме касаят. С генерално пълномощно newsm78

# 61 548
Да се изкажа за снимката в дипломата. Правило е в средните училища при издаване на дипломата да се взимат по 2 снимки, като едната се пази в архива. И при нужда да се вади нова (дубликат) да се слага тази снимка, за да отговаря на реалната възраст.
Това изобщо не е вярно. Вадих нова диплома и е  с нова снимка.
При теб така, при мен иначе.

# 61 549
Кофти. Не е трябвало от Amazon.com. Щом е пристигнала с DHL те ще трябва да Ви я освободят. Принципно можете и Вие сама, но разправиите са големи, а разликата в цената около 20 лв мисля.

# 61 550
Кофти. Не е трябвало от Amazon.com. Щом е пристигнала с DHL те ще трябва да Ви я освободят. Принципно можете и Вие сама, но разправиите са големи, а разликата в цената около 20 лв мисля.

Да, моя е грешката, идея нямах, ако знаех, че е такъв проблем, никога нямаше да поръчам.
Притеснява ме пълномощното - пишат толкова много неща, а никъде не е упомената пратката. Дори да преупълномощават трети лица  newsm78

# 61 551
  • София
Може ли инфо за организация за закрила на животни, включително и за лечението им. За бездомни животинки

Мисля, че ще Ви насочат: http://dobrohrumvane.com/

Успех!

# 61 552

Да, моя е грешката, идея нямах, ако знаех, че е такъв проблем, никога нямаше да поръчам.
Притеснява ме пълномощното - пишат толкова много неща, а никъде не е упомената пратката. Дори да преупълномощават трети лица  newsm78
Дадох ти темата за Митниците да четеш и евентуално да питаш там.

# 61 553
Някой друг има ли проблем със зареждането на Фейсбук днес?.. Много бавно ми зарежда и се отваря ? Thinking

# 61 554
  • оттам, откъдето започва България
Не, при мен проблем няма.  Peace

# 61 555
Някой друг има ли проблем със зареждането на Фейсбук днес?.. Много бавно ми зарежда и се отваря ? Thinking
Аз нямам проблем. Сигурно е от интернета ти.

# 61 556
Необходим ли е международен паспорт за дете до 18г. относно  пътуване до Гърция?

# 61 557
Може и с лична карта Peace
 Червен паспорт е нужен за малко дете, под 14 години, което все още няма лична карта.

ПС....не забравяй декларацията от другия родител, ако детето ще пътува само с единия родител.

# 61 558
Обаче ще е нужна нотариално заверена декларация, ако не пътува и с двамата родители.

# 61 559
Благодаря ви за отговорите, ще трябва да извадим значи.

Декларация няма да е необходима,но смятам да преснимам акта за раждане, за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт