?Въпроси всякакви?

• 5 556 249
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 61 575
  • София
Аз четох днес, че никой няма да плаща, когато звъни или му звънят, ако и двата са български номера. Единствено има значение, ако човек има безплатни минути  само например в мрежата на Теленор(към една мрежа), тогава тези минути няма да се броят, тъй като в чужбина го счита за национални разговори, а не Теленор. Тези, които имат към всички  мрежи безплатни минути, могат да си ги ползват спокойно. Интернетът също ще е безплатен, за тези които имат безплатни МВ.

# 61 576
  • Другата България
Благодаря на всички. bouquet

# 61 577
  • София
Относно интернетът ще се ползват част от МБ в пакета ,а не всички.При влизане в страна от ЕС ше се получава смс колко точно.

# 61 578
Относно интернетът ще се ползват част от МБ в пакета ,а не всички.При влизане в страна от ЕС ше се получава смс колко точно.
На мен в приложението My Telenor ми пише 4650 мб на мксимална скорост в ЕС от общо 10000 мб.

# 61 579
  • София
Да именно. PeaceВаеки ще си знае колко може да използва,че после пак е рянане на глави.

# 61 580
Имаше 1 предаване,мисля по national geographic,в което е дадена някаква ситуация и имаш 3 възможности за избор,от които само 1 е правилната.После представят какво би станало при всяка от тях.Някой сеща ли се?

# 61 581
Колко време след смъртта на пациент се пази досието му в болничното заведение? И има ли ред, по който да поискам да ми бъде изпратено копие от всичко по пощата?

# 61 582
Имаше 1 предаване,мисля по national geographic,в което е дадена някаква ситуация и имаш 3 възможности за избор,от които само 1 е правилната.После представят какво би станало при всяка от тях.Някой сеща ли се?

"Храна за размисъл"?

# 61 583
  • София
Колко време след смъртта на пациент се пази досието му в болничното заведение? И има ли ред, по който да поискам да ми бъде изпратено копие от всичко по пощата?
Зная, абсолютно точно , че изследванията се пазят до 10 години, ако си жив, но не зная какво се прави, ако някой е починал...трябва да има някакви срокове. Не се изхвърлят автоматично.

# 61 584
kak da si opravj bukvite na laptopa ?
 bouquet

# 61 585
  • София
 bouquet
Отиваш на контролен панел и там на регион, език и... още нещо беше. Отвори и чети, ще го намериш. Дари, здравей!

# 61 586
  • София
Сега или никога?

# 61 587
 bouquet
Отиваш на контролен панел и там на регион, език и... още нещо беше. Отвори и чети, ще го намериш. Дари, здравей!
Тенкс, marcheva!
цунки Simple Smile

# 61 588
Сега или никога?

Ооооо да,това е,много,много благодаря!

# 61 589
Моля, препоръчайте ми сайт за обработка на снимка. Искам да й сложа рамка и надпис.

Общи условия

Активация на акаунт