?Въпроси всякакви?

• 5 525 165
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 70 095
  • София
А! Точно за същото НР се чудех. То е принтер, скенер и копир, нали? И си доволна?

# 70 096
  • София
Моето HP също е много старо - на 10на години е може би. И има още много хляб в него.
За щерката бях харесала http://www.technopolis.bg/bg/All-in-One-Printers/All-in-One-Prin … ADV-3785/p/560530
Исках да ѝ взема това, защото е компактен и ще го използва за у-ще.

# 70 097
Трябват ми двайсетина балона с хелий. Коя е най-ниската цена, на която сте попадали? Намерих в един сайт по 1.20 лв ама са във Варна.

И втори въпрос. Може ли обикновен прозорец на PVC дограма да се преработи в падащ прозорец?

# 70 098
Моля ви да ми препоръчате "приличен" лазерен принтер за домашна употреба.
Моят е този http://www.technopolis.bg/bg/bg/All-in-One-Printers/All-in-One-P … JET-2130/p/560558 нямам оплаквания.

# 70 099
  • София
И втори въпрос. Може ли обикновен прозорец на PVC дограма да се преработи в падащ прозорец?

Доколкото знам някои могат, но имай предвид, че ако мислиш да го ползваш там, където ти е котката, е много опасно. Това е един от най-болезнените начини за смърт на котките, а не е никак рядко. Заклещват се и им се притискат органите.

# 70 100
Niya, Hug За един офис става въпрос, не би трябвало да има никакви животни там Simple Smile Знаеш ли от какво зависи дали може или не може? Ще разпитаме и фирмите, но ми се искаше да получа реални отзиви, защото ако има някаква вероятност да се обърка нещо, ще си го оставим така.

# 70 101
  • София
Niya, Hug За един офис става въпрос, не би трябвало да има никакви животни там Simple Smile Знаеш ли от какво зависи дали може или не може? Ще разпитаме и фирмите, но ми се искаше да получа реални отзиви, защото ако има някаква вероятност да се обърка нещо, ще си го оставим така.
Мише, слага се допълнителен механизъм на дограмата, изобщо не е проблем да се инсталира. Правила съм го на кухненски прозорец , работа за половин ден. Не мога да ти кажа колко беше сумата, нямам спомен, но те са малко по-скъпи, маханизмите им.

# 70 102
  • София
може да се преработи без никакъв проблем, освен ако не е с размери по-малки от 40-50 см.

Лили, Ан Мари, благодаря ви за предложенията за принтер. И двата са мастиленоструйни, при тях не са ли твърде скъпи касетите? И има ли опасност да засъхне и да не може да печата ако не го ползваме седмица-две?

# 70 103
Марчева, сама ли го преработи или с фирма? Колко излиза като цена? Докъм 100 лв сме ОК, оттам нататък трябва да го мислим...
Онна, 120х150 см, вместваме се значи.

За мастилено-струйните принтери съм чувала, че главите засъхват, ако не де ползва известно време. По-добре лазерен

# 70 104
  • София
Марчева, сама ли го преработи или с фирма? Колко излиза като цена? Докъм 100 лв сме ОК, оттам нататък трябва да го мислим...
Онна, 120х150 см, вместваме се значи.

За мастилено-струйните принтери съм чувала, че главите засъхват, ако не де ползва известно време. По-добре лазерен

Откъм консумативи и поддръжка едно мултифункционално лазерно устройство е за предпочитане, особено ако се налага чест печат.

# 70 105
Мише, за прозореца най-добре се обърни към фирма. На мен ми отказаха есента. Прозореца е алуминиева дограма, поставен преди 10 години. Казаха, че вече няма производство на механизми от необходимите.

# 70 106
  • София
Мише, в 100 лв. Ще се вместите. Около 80 лв. Ми се върти в главата че струваше на прозорец

# 70 107
Благодаря, ще се опитаме да намерим фирмата, която е слагала дограмата. Дано стане

# 70 108
Бихте ли ми казали когато има изпити в дадено училище /външно оценяване, матури.../ останалите ученици във ваканция ли са или трябва под някаква форма да присъстват /екскурзия, открит урок/?

# 70 109
  • София-Младост
Бихте ли ми казали когато има изпити в дадено училище /външно оценяване, матури.../ останалите ученици във ваканция ли са или трябва под някаква форма да присъстват /екскурзия, открит урок/?
Неучебен ден по време на НВО за 7 и 12 клас.

Общи условия

Активация на акаунт