?Въпроси всякакви?

• 5 557 396
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 095
Задграничен паспорт. Аз нося и акта за раждане за всеки случай, но не помня да са ми го искали някога.

# 73 096
  • София (Възраждане)
Искат акт за раждане, когато родителите са с различни фамилии. И то не навсякъде го правят.

# 73 097
Насочете ме коя тема да чета- първите стъпки, когато една жена разбере, че е бременна. Какви са правата й на работното място  и т.н

# 73 098
Заповядай тук
http://m.bg-mamma.com/?topic=1023301
И тук си обсъждаме всичко, което ни вълнува
http://m.bg-mamma.com/?topic=1030826

# 73 099
Благодаря  bouquet

# 73 100
Дайте идеи за аниматорски игри. Преквалифицираха ме от днес, уж съм ходила по детски центрове, и- нищо не ми хрумва. Има в къта къщичка, ТВ, батут с топки. Стаята е малка- пет на пет метра, да кажем.

# 73 101
  • в морето до колене
Имате ли проблеми с mail.bg ?!
Не съм чела подробно темата през последните дни - може и да е коментирано, но от три дни не мога да си вляза в пощата и ми излиза това съобщение:
Сървърът съдържащ вашата пощенска кутия е временно изключен по технически причини. Получаването на писмата не е спряно и щом сървърът бъде отново включен, те ще бъдат доставени. Моля опитайте отново след 15 минути..

# 73 102
нямам проблем с mail.bg, всичко работи нормално

# 73 103
  • в морето до колене
Благодаря, bubanka.
Току що писах на двата им мейла, които са дадени - за клиентска поддръжка и на техническия отдел.
Не виждам никъде телефони за връзка с екипа, така че ще изчакам евентуално отговор на имейла си. Unamused

# 73 104
И на мен ми се появява този надпис, но само като пробвам да вляза в имейл, който не ползвам често. При другия няма проблем.

# 73 105
  • София-Младост
Дайте идеи за аниматорски игри. Преквалифицираха ме от днес, уж съм ходила по детски центрове, и- нищо не ми хрумва. Има в къта къщичка, ТВ, батут с топки. Стаята е малка- пет на пет метра, да кажем.
http://www.akvarelo.com/contents/view/zabavleniya-i-igri-za-dets … va-i-partita44636

# 73 106
  • в морето до колене
И на мен ми се появява този надпис, но само като пробвам да вляза в имейл, който не ползвам често. При другия няма проблем.
Опитвам да вляза в две кутии - едната не съм ползвала от около две седмици, но втората ползвам редовно... И за двете получавам това съобщение.
Да видим, дали ще получа отговор от екипа им.

# 73 107
Ала- Бала- страхотни идеи, благодаря!
 bouquet

# 73 108
  • Буркина Фасо
Имате ли проблеми с mail.bg ?!
Не съм чела подробно темата през последните дни - може и да е коментирано, но от три дни не мога да си вляза в пощата и ми излиза това съобщение:
Сървърът съдържащ вашата пощенска кутия е временно изключен по технически причини. Получаването на писмата не е спряно и щом сървърът бъде отново включен, те ще бъдат доставени. Моля опитайте отново след 15 минути..
това го чета вече 4-ти ден на единия е-майл , а в същото време другият си работи нормално.
говоря за 2 е-майла в mail.bg
15 мин. го разбирай  15 дни.  Joy

# 73 109
  • в морето до колене
Освен да имат повече от един сървър и да е крашнал единият, а другият/те да си работят.

А моите кутии проработиха Simple Smile
И двете.
Сега си чакам писмата, които уж ми се "пазят" от последните дни... засега съм получила три от понеделник и едно от вчера. А знам, че трябва да има още.

Благодаря на всички, които се включиха по въпроса ми!

Общи условия

Активация на акаунт