?Въпроси всякакви?

• 5 554 232
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 290
Много благодаря, търсих го там, но нещо безуспешно.

# 19 291
  • При елфите ...
Препоръчайте ми моля, ресторант или механа в Габрово с добра кухня и обслужване, на лесно намираемо място, може би около центъра, Дома на хумора и сатирата...  newsm78

# 19 292
Препоръчайте ми моля, ресторант или механа в Габрово с добра кухня и обслужване, на лесно намираемо място, може би около центъра, Дома на хумора и сатирата...  newsm78

Ето този.
https://www.facebook.com/elenitegb

# 19 293
  • При елфите ...

Ето този.
https://www.facebook.com/elenitegb

Благодаря ти!   bouquet Някакъв ориентир за намиране ще ми дадеш ли, че така на картата нищо не ми говори!  newsm78

# 19 294
На много лесно място е, точно зад хотел Балкан, а реално е срещу входа му. Заставаш пред Хотел Балкан и минаваш по д тунелчето нагоре и излизаш точно на Елените.

# 19 295
  • При елфите ...
На много лесно място е, точно зад хотел Балкан, а реално е срещу входа му. Заставаш пред Хотел Балкан и минаваш по д тунелчето нагоре и излизаш точно на Елените.

Благодаря! Хотел Балкан сигурно е някъде в центъра и лесно се намира?!?

# 19 296
  • Burgas, Bulgaria
Правиха Манту на сина ми ,задължително било на 7г. Обаче няма и следа от убождането . Това значи ли ,че трябва да го ваксинират ПАК ?

# 19 297

Да, съвсем в центъра е, който да попиташ, ще ти каже.

# 19 298
  • При елфите ...
  bouquet

Да, съвсем в центъра е, който да попиташ, ще ти каже.

bouquet

# 19 299
  • Варна
Правиха Манту на сина ми ,задължително било на 7г. Обаче няма и следа от убождането . Това значи ли ,че трябва да го ваксинират ПАК ?
Да.

# 19 300
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!

Има ли някаква особеност при пране на яке с гъши пух?
На какво да обърна внимание?

# 19 301
Чувала съм, че се пере с топки за тенис.

# 19 302
Днес кукундрела моя милост купи паста за зъби на детето и едва вкъщи видях, че  е за 3+ години. Може ли да се ползва, въпреки, че моето е на две?

# 19 303

Има ли някаква особеност при пране на яке с гъши пух?
На какво да обърна внимание?
Аз знам, че се слагат 2 топки за тенис, но гледай да не пускат.

# 19 304
Имате ли проблем с facebook-а? Зарежда ми 5 истории и повече не иска надолу?

Общи условия

Активация на акаунт