?Въпроси всякакви?

• 5 554 232
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 335
Както уточнихме - при разлика във фамилиите.Тъпо, но факт!
Никой не се интересува дали родителите са в брак, важно е дали са те,
което се удостоверява с акт за раждане.
Предполагам, че така си улесняват и проверката, вместо да влязат в системата .

# 19 336
  • Пловдив
10 и 31 май ще са дните,които ще се отработват,нали?

# 19 337
  • София-Младост
10 и 31 май ще са дните,които ще се отработват,нали?
Да.

# 19 338
Много тъп въпрос Heart Eyes харесала съм си количка в един магазин,  продават изложените. На въпросната харесана отгоре на сенника има малко петънце ама мен ме издразни много. Не знам изцапано ли е или е така от самото производство. Продавачките ми се изсмяха, че заради това нямало как да ми поръчат да донесат друга. Тъпо ли е наистина да настоявам за друга количка?! Rolling Eyes

# 19 339
  • София
Както уточнихме - при разлика във фамилиите.Тъпо, но факт!
Значи правилно съм се ориентирала да взема фамилията на мъжа ми. Тъпотия.  Crazy

svetlina*, в правото си си. Поръчай си друга количка.  Peace

# 19 340
Как мога да изтегля видео от сайт, тръгващо с flowplayer?
Или има ли програма, с която да мога да запиша какво става на работни плот, но да може да се запише и звук, но не от микрофона?

Много тъпо обяснявам...  Tired

# 19 341
Много тъп въпрос Heart Eyes харесала съм си количка в един магазин,  продават изложените. На въпросната харесана отгоре на сенника има малко петънце ама мен ме издразни много. Не знам изцапано ли е или е така от самото производство. Продавачките ми се изсмяха, че заради това нямало как да ми поръчат да донесат друга. Тъпо ли е наистина да настоявам за друга количка?! Rolling Eyes

Ако има някакво намаление за налична стока няма да ти поръчат друга. Но ако е на редовна цена искай да ти доставят нова.

# 19 342
В кой подраздел беше темата "Смешно ли е раждането?"
Благодаря предварително!

# 19 343
  • София, България
"Бъдещи майки" -> "Смешно" ли е раждането? - 3 Wink

# 19 344

Ако има някакво намаление за налична стока няма да ти поръчат друга. Но ако е на редовна цена искай да ти доставят нова.

Peace Или поискай да ти отбият от цената щом има дефект.

# 19 345
Препоръчайте ми моля, ресторант или механа в Габрово с добра кухня и обслужване, на лесно намираемо място, може би около центъра, Дома на хумора и сатирата...  newsm78
Не лоши ресторанти има в двата МОЛ-а, единият е съвсем на центъра, другият е на около километър и половина от Дома на хумора.

На центъра най-често посещаваните механи е Страноприемницата и Габъра, които се намират едно до друго. Те се намират лесно, просто са от задната страна на пешеходната улица. От другата страна, пак в тиха уличка, от другата страна на пешеходната е много симпатично и уютно ресторантче - Рест (това лично го препоръчвам). Имай предвид, че градът е доста разбит, ако сте с автомобил.

Ресторантът, който посочи Алина, също е добър, намира се срещу главния вход на х-л Балкан.

# 19 346
За колко време се презаверява скица на  бимот и за колко време излиза дан.оценка?

# 19 347
Искам да попитам които се сблъсквал с подобен проблем.
Дъщеря ми е в пети клас в едно от междучасията в петък едно от момчетата и удря шамар пред другите деца.Аз разбирам чак днес.Тя е споделила на баба си.Също така ми каза ,че е казала на класната ,не разбрах тя да е предприела нещо.Днес се обадих на класната тя не ми каза да е разбрала за случая и ще се видя утре с нея.Какви са ми правата ? Среща с родителите на детето? Среща с директора ли? Какво се предприема от училищното ръководство в този случай.

# 19 348
  • София
Искам да попитам които се сблъсквал с подобен проблем.
Дъщеря ми е в пети клас в едно от междучасията в петък едно от момчетата и удря шамар пред другите деца.Аз разбирам чак днес.Тя е споделила на баба си.Също така ми каза ,че е казала на класната ,не разбрах тя да е предприела нещо.Днес се обадих на класната тя не ми каза да е разбрала за случая и ще се видя утре с нея.Какви са ми правата ? Среща с родителите на детето? Среща с директора ли? Какво се предприема от училищното ръководство в този случай.
Разбира се, че имаш права. От къде на къде момчето ще удря дъщеря ти?
Говори с класната, ако тя не предприеме нещо, говори със заместник-директора, например,
и искай среща с родителите му.
В никакъв случай не се разправяй сама с това момче, после да не си имаш проблеми.
Когато дъщеря ми беше 4 клас, с едно момче изобщо не се понасяха, той много я дразнеше и аз един ден, взимайки я от училище, му казах 2-3 думи и после той казал, че съм го ударила. ooooh!

# 19 349
По-добре за момента не се занимавай с момчето без присъстивето на родител или учител, защото ще излезеш виновна. Мисля, че е редно да се съберете с родителите на другото дете + учител и училищен психолог и да се изсни ситуацията - защо е станало, какво го е провокирало, да му се обясни, че това не е редно и да разбере, че не може да се сържи по подобен начин.

За съжаление понякога има деца, които не разбират от дума или две и продължават да се държат като малки насилници ... и в такъв случай не ми се мисли какво бих направила, но дано вашия случай да не е такъв.

Общи условия

Активация на акаунт