?Въпроси всякакви?

• 5 554 627
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 320
Не ги пише там, а на друго място Simple Smile

# 19 321
Здравейте, искам да попитам мамите знаят ли салон или МЦ в района на Красно село и Стрелбище за пробиване на уши. Търсих с Google, но информацията във форума е от 2009 година. Държа на високата хигиена и на акупунктурните точки. За клиника Малинов отзивите не са много добри. Благодаря.

# 19 322
  • ту тук, ту там
Ако не ги пише там и не носиш акт за раждане, как ще докажеш тогава, че точно вие сте родителите на това дете? Особено пък ако сте с различни фамилии? Питам, не е заяждане, още няма нашият син паспорт и не сме го извеждали, но предстои да му правим.

# 19 323
  • София, България
Нали имат компютри там? Като сканират паспорта не излиза ли информацията, попълнена в заявлението при издаването на паспорта?  newsm78

# 19 324
Това "доказване" се извършва при издаване паспорт на детето. На границата не е необходимо да се носи удостоверението за раждане.
Точно на границата винаги ми искат акт за раждане на детето,
имаме брак, но съм запазила фамилията си.
На всички останали, с еднакви фамилии не искат акт за раждане и
това е не само но бълг./турската граница.

# 19 325
Акт за раждане изискват, като допълнителна застраховка,
защото има и фалшиви паспорти.

# 19 326
  • sf
Еднаквите фамилии не са доказателство за роднинство  Mr. Green
Много странно ми беше, когато вадихме паспорт на малкия, беше на 6 месеца, снимката бебешка. Той един беличък, русоляв. Паспортът важи 5 години. На две вече беше мургавичък с кестенява коса, все се чудех дали няма да се заяде някой служител , а излизахме от БГ и по 2-3 пъти лятото  Joy

# 19 327
Нали имат компютри там? Като сканират паспорта не излиза ли информацията, попълнена в заявлението при издаването на паспорта?  newsm78
          Излиза.

# 19 328
Вчера и днес пред УАСГ имаше стълпотворение от родители с малки деца - някакви детски празници/ инициативи или какво се случва там?

# 19 329
Благодаря за отговорите.Живея в чужбина,няма да ида на гробище,но още утре ще раздам нещичко  bouquet
Относно акта за раждане на детето на границата-винаги са ни го искали,нямаме брак Peace

# 19 330
  • София
Вчера и днес пред УАСГ имаше стълпотворение от родители с малки деца - някакви детски празници/ инициативи или какво се случва там?
Концерти на децата от детските градини, които участват в танцов клуб "Танцувай с мен" (т.нар. латино танци в градините).

# 19 331
Атти, мерси! Пусто любопитство, да не пропуснем нещо...  Laughing

# 19 332
Много странно ми беше, когато вадихме паспорт на малкия, беше на 6 месеца, снимката бебешка. Той един беличък, русоляв. Паспортът важи 5 години. На две вече беше мургавичък с кестенява коса, все се чудех дали няма да се заяде някой служител , а излизахме от БГ и по 2-3 пъти лятото  Joy
Не са ! Има много въпросителни относно извеждането на дете през граница,
но това са изискванията към момента.
Всяка година минаваме границата и процедурата е същата.
Един път бях забравила акта за раждане, задържаха ни около 40 мин. за справка.
Минахме, но вече  мислено се бях простила с почивката.

# 19 333
  • София
Акт за раждане изискват, като допълнителна застраховка,
защото има и фалшиви паспорти.
Белла, казаха ми, че трябва непременно да нося копие от акта за раждане, тъй като с мъжа ми нямаме брак. На мен това ми се видя нелогично.  Peace При проверка на паспорта на детето може да получат необходимата информация. Явно при гърците важат някакви неписани закони, с които трябва да се съобразяваме.

Благодаря на всички, които ми отговориха.   bouquet

# 19 334
Не са ! Има много въпросителни относно извеждането на дете през граница,
но това са изискванията към момента.
Всяка година минаваме границата и процедурата е същата.
Един път бях забравила акта за раждане, задържаха ни около 40 мин. за справка.
Минахме, но вече  мислено се бях простила с почивката.
Аз пък никога не съм носила акта за раждане на никой от двамата - и никога не са ми го искали.
Ама пък всички сме с еднакви фамилии. Може би затова  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт