?Въпроси всякакви?

• 5 554 232
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 19 350
Те са една групичка момчета които явно тормозят всички момичета /5-6 са в класа/ ,но някой деца реагират със същото ,но моето дете е свито и мълчаливо и явно това още повече ги кара да я дразнят.Казах и да се опита да се защити по някакъв начин,но тя просто иска да престанат да я обиждат и замерят с топчета хартия.

# 19 351
  • В един копнеж!
Искам да попитам които се сблъсквал с подобен проблем.
Дъщеря ми е в пети клас в едно от междучасията в петък едно от момчетата и удря шамар пред другите деца.Аз разбирам чак днес.Тя е споделила на баба си.Също така ми каза ,че е казала на класната ,не разбрах тя да е предприела нещо.Днес се обадих на класната тя не ми каза да е разбрала за случая и ще се видя утре с нея.Какви са ми правата ? Среща с родителите на детето? Среща с директора ли? Какво се предприема от училищното ръководство в този случай.

А защо не започнеш първо от децата-и едното, и другото, за да видиш откъде идва проблема?!  Защо не опиташ да излезеш от стереотипа на озверелия "родител, който нахъсано влиза във вратата и започва с какви са ми правата и към кого да се обърна"...Поговори си с детето,  защото сама каза, че едва днес си разбрала. После поговори с другото дете пък тогава питай за другите родители, учител, директор, МОН и т.н.

# 19 352
  • Пловдив
Срещнете се родителите + децата + класната - когато се изясни какво точно е станало, имало ли е провокация от нечия страна, замесени ли са и други деца и т.н. , ще решите кой и как трябва да бъде смъмрен или наказан.

# 19 353
Те са една групичка момчета които явно тормозят всички момичета /5-6 са в класа/ ,но някой деца реагират със същото ,но моето дете е свито и мълчаливо и явно това още повече ги кара да я дразнят.Казах и да се опита да се защити по някакъв начин,но тя просто иска да престанат да я обиждат и замерят с топчета хартия.
Каквото и да правиш, не оставяй нещата така - няма да се оправят от само себе си, най-много да се влошат, особено щом детето е по-свито. Обикновено точно тези деца стават жертва на подобни неща, защото са лесна мишена. Определено трябва да се говори с групичката и родителите им.

Работи и с твоето дете да бъде уверено в себе си - не само в ситуации като дадената, а като цяло. Това ще и е от полза за цял живот. Ако имате възможност запишете я на нещо, което харесва, където ще срещне деца, които ще се държат добре. Подтиквайте я да се изявява, нека добие усещане, че е добра в нещо, дайте и възможност да общува с нови хора. Идва доста труден период, важно е детето да знае, че може да разчита на вашата подкрепа за всичко. Нека знае,че сте на нейна страна.

# 19 354
  • UK
Говори с твоето дете, не с чуждите. Говоренето с групичката може само да й донесе още проблеми, също и говоренето с родителите на момчето, което я е ударило.

# 19 355
Говори с твоето дете, не с чуждите. Говоренето с групичката може само да й донесе още проблеми, също и говоренето с родителите на момчето, което я е ударило.
Да, бе! То ясно, че трябва да говори и с детето си, но едно дете трябва да усеща подкрепата на родителите си и въобще един шамар не трябва да остане не докладван на класната и родителите на другото дете! Боят -в частност шамарът си е агресия, а спрямо агресията хич не е правилно да сме толерантни!От една страна-този, който днес удря безнаказано шамар, ще знае, че управлява Правото на Силата , а не-Силата на Правото, а от друга- удареният, ако и майка му си замълчи, утре ще реши, че е нормално в един момент да ти се посяга! Не случайно у нас има страшно много случаи на домашно насили, в което жените са жертви без да търсят подкрепа! Twisted Evil

# 19 356
Има един сайт с много притчи,стихове и разни други такива.Супер,супер интересен,но го забравих как се казва.Някой,ако се сеща за някой подобен,моля да сподели PraynigДва дни си блъскам главата,ама нъц Mr. Green

# 19 357
  • Пловдив
Има един сайт с много притчи,стихове и разни други такива.Супер,супер интересен,но го забравих как се казва.Някой,ако се сеща за някой подобен,моля да сподели PraynigДва дни си блъскам главата,ама нъц Mr. Green

# 19 358
Някой да знае откъде мога да си взема малка вендуза за масаж, до 6 см диаметър, желателно е да е по-мека - пластмаса или силикон. Имам една от стъкло, вакуума го прави от една помпа отгоре, която е колкото самата вендуза. Прави хубав вакуум и мога да контролирам колко да засмуче, но е с много голям диаметър и от извивката на краката ми просто се отлепя. Гледам в интернет някакви силиконови; също и китайски комплекти, на които вендузите са с резба вътре. Можете ли да ми препоръчате нещо?

# 19 359

Деси,благодаря ти за усилията,ама не са тези/все пак си записах и тях/,ако видя името ще се сетя моментално Wink

# 19 360
  • София
За колко време се презаверява скица на  бимот и за колко време излиза дан.оценка?
Скица за имот - бърза поръчка за един ден.
Дан.оценка - бърза поръчка - три дни, нормална - две седмици.

# 19 361

Деси,благодаря ти за усилията,ама не са тези/все пак си записах и тях/,ако видя името ще се сетя моментално Wink

И аз да добавя няколко, които съм попрочитала:

http://mind.iseebg.com/?cat=8

http://www.vdahnovenie.com/10/category/14d082c6aa/1.html

http://prit4ite.blogspot.com/p/blog-page.html

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=102839

http://www.blogsunflower.com/category/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BA%D … 1%82%D1%87%D0%B8/

# 19 362
  • София

Притчите? newsm78
или
Приказки и притчи  newsm78

# 19 363
Имам някакъв спомен,че домейна на въпросния сайт беше info,но не съм на 100% сигурна newsm78

# 19 364
  • Варна
Какво означава ноу хау?

Общи условия

Активация на акаунт