?Въпроси всякакви?

• 5 553 305
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 395
Искам да се ограмотя  Simple Smile какъв цвят коса отива на даден човек според цвета на очите и кожата, но не знам какви думи да задам в Гугъл. Какво да напиша?

# 19 396
Искам да се ограмотя  Simple Smile какъв цвят коса отива на даден човек според цвета на очите и кожата, но не знам какви думи да задам в Гугъл. Какво да напиша?

https://www.google.bg/search?q=%D1%86%D0%B2%D1%8F%D1%82+%D0%BD%D … 56WHejb8ge-_YGgAw

# 19 397
Писах и в темата за пъзели, но все пак и тук - някой има ли 3д или 4д пъзел да ми каже отзиви - хубав ли е, качествен ли е, какъв точно и тн. Искам да направя такъв подарък, но никъде по магазините не съм виждала и нямам представа в действителност как е. Гледам из сайтове, но не мога да придобия добре представа.

# 19 398
Благодаря  ти много, Лабрекс!   :bouquet

# 19 399
Здравейте, аз съм от Добрич и се интересувам дали има някакви курсове за СЕО - оптимизация в североизточна България... Може би във Варна?
Според мен СЕО курсовете само ще ти вземат парите. В Интернет има мноого онлайн курсове и инфо - направи си тестов сайт и действай на практика - това е най-добрия начин. Освен СЕО вече има нужда и от СЕМ, СММ и така нататък. Всичко е много комплексно. В Телерик има онлайн курсове със сигурност. Дано някой се вшк с инфо от СИ България.

# 19 400
  • в огледалото на живота
Търся едно серийно анимационно филмче,доста старо ....
Животинките бяха едни космати мечета или катерици...не помня вече...
Едните правеха бели,а другите бяха добрички...Сещам се само  името на едното дето все се сърдеше Сръдльо....моля помагайте,че зацепих.... Praynig Praynig Praynig

# 19 401
Търся едно серийно анимационно филмче,доста старо ....
Животинките бяха едни космати мечета или катерици...не помня вече...
Едните правеха бели,а другите бяха добрички...Сещам се само  името на едното дето все се сърдеше Сръдльо....моля помагайте,че зацепих.... Praynig Praynig Praynig

"Мечетата с нежни сърца"?

# 19 402
  • в огледалото на живота
Да,да точно тези са.. Heart Eyes
Тинки,сърдечно благодаря  Hug  bouquet

# 19 403
  • София
Какво означаваше пищенето в ушите - ниско или високо кръвно? От половин час вече ми пищят, много е неприятно..... иначе не се чувствам зле Confused

# 19 404
  • София
Какво означаваше пищенето в ушите - ниско или високо кръвно? От половин час вече ми пищят, много е неприятно..... иначе не се чувствам зле Confused

Може да е било от промяна на атмосферно налягане. На свекито й пищят при високо, а на мен ми се вие свят от ниско.

# 19 405
  • София

Може да е било от промяна на атмосферно налягане.

Вкъщи съм си. Едва ли така рязко се е променило атмосферното налягане  Thinking ....Още ми пищят

# 19 406
  • софия
Писах и в темата за пъзели, но все пак и тук - някой има ли 3д или 4д пъзел да ми каже отзиви - хубав ли е, качествен ли е, какъв точно и тн. Искам да направя такъв подарък, но никъде по магазините не съм виждала и нямам представа в действителност как е. Гледам из сайтове, но не мога да придобия добре представа.
Не знам дали те интересува за възрастен или дете. Имаме детски. Такъв. Детето си го харесва, интересно ѝ е и си го реди. Материалът на елементите е пластмаса. Не е картон. Има различни в детските магазини. Иначе гледам има и за големи. Предполагам в Комсед има. Те са официални представители. В малкия ЦУМ на последния етаж също има един щанд само за пъзели.

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 09:33 от zvanche

# 19 407
  • Sofia
от този вид http://static.vsichkioferti.bg/uploaded/thumbs/a761e9eb6990cdd31 … 2103da921848d.jpg сина ми имаше почти цялата серия,беше на 10-12год., бяха му забавни и интересни да ги сглобява,после дълго събираха прахта по рафтовете в стаята ,сега съм ги прибрала в кашони,не ми се изхвърлят...

# 19 408
Може ли в Excel да се раздели една клетка на 3 отделни.
Без тази клетка да е била съставена от други  по-малки преди това, които да са обединени.

# 19 409
  • софия
Може ли в Excel да се раздели една клетка на 3 отделни.
Без тази клетка да е била съставена от други  по-малки преди това, които да са обединени.
Не. Това можe в word.

Общи условия

Активация на акаунт