?Въпроси всякакви?

• 5 552 038
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 470
  • sf
Talking Tom Cat   Rolling Eyes  щерка ми е луднала по него  hahaha

# 19 471
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Talking Tom Cat   Rolling Eyes  щерка ми е луднала по него  hahaha

има и куче и папагал  Tired
не е само миене на зъби, къпане и приказване. има и удряне, плашене , то се качва на полилея или пада с оплезен език... Confused

# 19 472
  • ту тук, ту там
Има и коте Ginger, на него му се мият зъбите и се къпе, храни се също! А Том само някакви глупости прави. Ginger е по-добро, няма такива грубости като бой, пръцкане и прочие.  Peace

# 19 473
# 19 474
  • София
Как ще работят банките през почивните дни, по-специално Експресбанк?
http://www.sgeb.bg/bg/medija/novini/rabotno-vreme-prez-predstoja … pochivni-dni.html

Няма да работят.

# 19 475
  • sf
Нищо не мисля- ако се поровим из нета ще намерим поне 5 други, коренно различни теории.  Rolling Eyes

# 19 476
  • София, България
Има една игра за деца за телефон с едно коте. Храни се, мият му се зъбите , къпе се . Как се казва играта ?

Играта се казва "My Talking Tom", а не само Talking Tom. Разликата е, че My Talking Tom е като тамагочи. Храниш го, слагаш го да спи, къпеш го, пращаш го до тоалетната, накрая то пораства - от бебе става възрастен. А другото освен да говори, най-много да можеш и да го нахраниш.  Peace

# 19 477
Не мога да спя от известно време. Отново! Много съм изнервена, имам проблеми и ми се отразява на спането. Знам, че въпросът ми не е за тази тема, но не знам къде другаде да го задам. Наистина ефикасно приспивателно, освен Зопиклон някой да знае? Разните там Мелатонин, мента, глог и валериана при мен въобще не действат, трябва ми нещо по-сериозно. Само със Зопиклон заспивам бързо и мога да се наспя нормално, проблема е, че после с часове ми горчи в устата от него.

Аз от 2-3 г. имам проблеми със съня, и уж, за да избегна привикване, сменям лекарствата като се опитвам и с по-слабите като Мелатонин - Амброз /той е с забавено освобождаване, и в интерес на истината, действа в повечето случаи/.

Други, от по-силната "артилерия", които съм взимала, освен Зопиклон, са "Екодорм", но той всъщност си е зопиклон като съставка, "Геродорм" /на базата на бензодиазепина/, "Calmaben"....

Безсънието е ужасен проблем, аз се опитвам да взимам по 1/2 таблетка, но вече виждам, че получавам резистентност и понякога взимам по оше 1/2.

# 19 478
Здравейте, опитвам се да си спомня името (и автора) на една книга... Изданието може би е на Бард. Разказва се за време малко преди Великият Никейски събор. В едно село има момиче, което има подобни на Исусовите способности - лекува с докосване и пр. Византийците избиват цялото село с цел да не достигне информацията до другите хора и да промени вярата им в Христос...
Благодаря предварително!

# 19 479
  • При елфите ...
Препоръчайте ми механа или ресторант в Боженци, с добра кухня и обслужване.  newsm78

# 19 480

Аз се спасявам само със седатив. Без рецепта е.

Мерси много, ще пробвам и това, дано има ефект Simple Smile   bouquet

Аз от 2-3 г. имам проблеми със съня, и уж, за да избегна привикване, сменям лекарствата като се опитвам и с по-слабите като Мелатонин - Амброз /той е с забавено освобождаване, и в интерес на истината, действа в повечето случаи/.

Други, от по-силната "артилерия", които съм взимала, освен Зопиклон, са "Екодорм", но той всъщност си е зопиклон като съставка, "Геродорм" /на базата на бензодиазепина/, "Calmaben"....

Безсънието е ужасен проблем, аз се опитвам да взимам по 1/2 таблетка, но вече виждам, че получавам резистентност и понякога взимам по оше 1/2.

Благодаря ти много за съветите   bouquet  Simple Smile
Ще имам в предвид посочените от теб медикаменти Simple Smile
Спокойствие, по-малко ситуации, предизвикващи изнервяне и стрес, смяна на обстановката и разнообразие - това ни трябва и тогава до никакви такива средства няма да прибягва човек. Като се разкарам и отида някъде на почивка, така хубаво спя и въобще всичко ми се оправя!

# 19 481
  • Sofia
някой ползва ли/ползвал ли е- душ за уста...и нужен ли е за добра хигиена на зъбите

# 19 482
Как ще работят банките през почивните дни, по-специално Експресбанк?
http://www.sgeb.bg/bg/medija/novini/rabotno-vreme-prez-predstoja … pochivni-dni.html

Няма да работят.
Да, разбрах вече.Мерси все пак Simple Smile)

# 19 483
  • 1st floor
Рових по сайта на М Тел, но нещо не се оправих. Embarassed Колко струва един СМС до Дубай? newsm78

# 19 484
  • Варна
Прави ми впечатление, че на повечето потребители им изчезнаха аватарите. Само при мен ли е така?

Общи условия

Активация на акаунт