?Въпроси всякакви?

• 5 552 236
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 455
Разговор с директора? Ако паралелките да по-малки, сега не изключват, нямат интерес заради делегираните бюджети. Всеки ученик е ценен. Това е скапаното на системата. Wink

Няма как да се анулират отсъствия и оценки. Детето се мести с целия си картон.
Що се отнася до изключването, такова нещо няма. Има преместване в друго училище при определени условия.
Би било много удобно, ако подобно анулиране беше предвидено или можеше да се договаря. Особено за учениците, застрашени от слаби оценки за срока или годината.

# 19 456
  • Лутаща се
Как се трие хисторито в скайп? Рових по настройките, нищо не открих  Thinking

Отиваш в настройки -> Поверителност -> Разширени настройки.
Там има бутон за изчистване на хронологията.

# 19 457
  • sf
Как се трие хисторито в скайп? Рових по настройките, нищо не открих  Thinking

Отиваш в настройки -> Поверителност -> Разширени настройки.
Там има бутон за изчистване на хронологията.
Мерси  Joy аз вече го открих, а не е истина колко пъти минах покрай него преди да го открия  ooooh!

# 19 458
Как ще работят банките през почивните дни, по-специално Експресбанк?

# 19 459
  • Бургас

Би трябвало да почиват

# 19 460

Би трябвало да почиват
И аз така си мислех, ама все си викам, че може да имат по една дежурна каса...

# 19 461
  • София

Кои са работещите клонове на банките по празниците?

Цитат от там:
Цитат
На сайтовете на Корпоративна търговска банка, Райфайзенбанк, Алфа банк, SG Експресбанк и ЦКБ не успяхме да намерим актуална информация за работното време на институцията през празничните дни.

# 19 462
Не мога да спя от известно време. Отново! Много съм изнервена, имам проблеми и ми се отразява на спането. Знам, че въпросът ми не е за тази тема, но не знам къде другаде да го задам. Наистина ефикасно приспивателно, освен Зопиклон някой да знае? Разните там Мелатонин, мента, глог и валериана при мен въобще не действат, трябва ми нещо по-сериозно. Само със Зопиклон заспивам бързо и мога да се наспя нормално, проблема е, че после с часове ми горчи в устата от него.

# 19 463
момичета, стана донякъде Crazy
влизам в пощата, в дясно натискам профилното си име, препращаме и в ляво под гугъл + и от долу има къщичка с червена врата с падащо меню, и там пак си е на арабски.....как да го оправя  Cry

а в падащото меню единственото , което разбирам е най-отдолу - Region, но от там нищо не ми се променя с езика
Когато те препрати на страницата с настройки,първото е за езика.От падащото меню излиза какъв да избереш.
Натисна ли да запазиш настройките най-отдолу?
Ако не,затова се възстановява последния използван език.

направих го с доста ровене и на двете места Crazy
мислех да затривам профила по едно време......
МЕРСИ!!!  bouquet

# 19 464
  • Пловдив
По какъв начин може да се махне дъвка от дреха освен с хартия и ютия?

# 19 465
Слагаш дрехата във фризер/камерата на хладилника/ и дъвката замръзва и и лесно се маха или пробваш с парче лед да търкаш по нея.

# 19 466
Скрит текст:

Цитат от там:
Цитат
На сайтовете на Корпоративна търговска банка, Райфайзенбанк, Алфа банк, SG Експресбанк и ЦКБ не успяхме да намерим актуална информация за работното време на институцията през празничните дни.

И аз не успях да ида до ДСК. Sad
Явно ще чакаме другата седмица Simple Smile)

# 19 467
  • София
Не мога да спя от известно време. Отново! Много съм изнервена, имам проблеми и ми се отразява на спането. Знам, че въпросът ми не е за тази тема, но не знам къде другаде да го задам. Наистина ефикасно приспивателно, освен Зопиклон някой да знае? Разните там Мелатонин, мента, глог и валериана при мен въобще не действат, трябва ми нещо по-сериозно. Само със Зопиклон заспивам бързо и мога да се наспя нормално, проблема е, че после с часове ми горчи в устата от него.
Аз се спасявам само със седатив. Без рецепта е.

# 19 468
Скрит текст:

Цитат от там:
Цитат

И аз не успях да ида до ДСК. Sad
Явно ще чакаме другата седмица Simple Smile)

По моловете може и да работят (четох за Инвестбанк). Но то работи дефакто касата, могат и платежното да ти приемат, но няма да го изпълнят, понеже платежната система почива.

# 19 469
Има една игра за деца за телефон с едно коте. Храни се, мият му се зъбите , къпе се . Как се казва играта ?

Общи условия

Активация на акаунт