?Въпроси всякакви?

• 5 552 280
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 440
Защо от единия компютър влизам на даден адрес, а от другия не мога?Каква може да е прочината?

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 21:10 от mmtomova

# 19 441
някой може ли да ми каже в профил на g mail как се променя настройката за език / тъй като нещо е пипано и в момента излизат някакви йероглифи или арабски newsm78 / . Като влезна в профила , от коя страна кое да цъкна Praynig
Вдясно е зъбчатото колело,като кликнеш на него има падащо меню.Избираш петия ред и те препраща в настройки на езика на нова страница.От там в началото се намира опцията за език,като натиснеш ще се ориентираш ..
Дано си ме разбрала.... Blush

като натисна петият ред излиза нещо с отметки, първата опция има отметка и нищо не става от там нататък Rolling Eyes

стана с шестият ред Crazy
Мерси!  bouquet

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 16:47 от мойри®

# 19 442
Има ли филма ''Замръзналото кралство'' на българки? Онлайн, не торент.
Намирам го, но със субтитри
http://www.videoclip.bg/watch/Frozen-2013-chast1

# 19 443
  • Варна
някой може ли да ми каже в профил на g mail как се променя настройката за език / тъй като нещо е пипано и в момента излизат някакви йероглифи или арабски newsm78 / . Като влезна в профила , от коя страна кое да цъкна Praynig
Вдясно е зъбчатото колело,като кликнеш на него има падащо меню.Избираш петия ред и те препраща в настройки на езика на нова страница.От там в началото се намира опцията за език,като натиснеш ще се ориентираш ..
Дано си ме разбрала.... Blush

като натисна петият ред излиза нещо с отметки, първата опция има отметка и нищо не става от там нататък Rolling Eyes
Пробвай по-долния ред - 6-тия. Реално той е 5-ти с опции, но най-отгоре в падащото меню има един ред текст. По това, което описваш, мисля си щракнала един ред нагоре...

# 19 444
момичета, стана донякъде Crazy
влизам в пощата, в дясно натискам профилното си име, препращаме и в ляво под гугъл + и от долу има къщичка с червена врата с падащо меню, и там пак си е на арабски.....как да го оправя  Cry

а в падащото меню единственото , което разбирам е най-отдолу - Region, но от там нищо не ми се променя с езика

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 17:10 от мойри®

# 19 445
  • София
Ако едно дете се премести в средата на първия или втория срок в друго училище, отсъствията и оценките важат ли или се анулират?

# 19 446
  • София
Ако едно дете се премести в средата на първия или втория срок в друго училище, отсъствията и оценките важат ли или се анулират?

Важат принципно, но може да направят компромис от новото училище. Wink

# 19 447
  • София

Как ще го направят този компромис? Laughing

# 19 448
  • София

Как ще го направят този компромис? Laughing

Разговор с директора? Ако паралелките да по-малки, сега не изключват, нямат интерес заради делегираните бюджети. Всеки ученик е ценен. Това е скапаното на системата. Wink

# 19 449
  • в огледалото на живота
момичета, стана донякъде Crazy
влизам в пощата, в дясно натискам профилното си име, препращаме и в ляво под гугъл + и от долу има къщичка с червена врата с падащо меню, и там пак си е на арабски.....как да го оправя  Cry

а в падащото меню единственото , което разбирам е най-отдолу - Region, но от там нищо не ми се променя с езика
Когато те препрати на страницата с настройки,първото е за езика.От падащото меню излиза какъв да избереш.
Натисна ли да запазиш настройките най-отдолу?
Ако не,затова се възстановява последния използван език.

# 19 450
  • В един копнеж!
Работя основно с Опера. Имам и програма CCleaner. Проблемът идва оттам, че когато си пусна чистачката да ми прочисти РС от излиш, всичките ми инсталирани  ни файлове, кеш, бисквитки, грешки и т.нар., приложенията в Операта и те се изтриват. И така всеки път като заглава ходя и търся и пак ги инсталирам. Някое знае ли коя отметка в CCleaner да сложа или да махна?

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 18:41 от ai_vi

# 19 451
  • Карлово
Каква е тазаи джаджа от рекламата на Райфазенбанк?

# 19 452
  • на последния етаж
Как да изпера подплатата на чанта от естествена кожа - страхувам се да не намокря кожата и нещо да я "повредя". На химическо дали ще стане? Или как...?

# 19 453
  • София

Да има и гъши и други видове, като Терина от... В магазин "Бар от Боговете". Много са добри.
Знам че е неволна грешка, но много ме разсмя  Laughing
Joy Joy Joy Божкеееее, каква глупост съм написала, направо съм си за "онази " тема с грешките.
Няма да го поправям, нека хората да ми се смеят.... Joy
Горното да се чете::::: ДАР ОТ БОГОВЕТЕ.
Моля за извинение.  Blush

# 19 454
  • Plovdiv
В чужбина съм, къде мога да намря да сваля последните три серии на Столичани в повече? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт