?Въпроси всякакви?

• 5 551 940
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 515
  • В сърцето на любимия човек
Някой да е посещавал наскоро Гигински манастир? Интересува ме как е пътят от селото до манастира, става ли за кола, за ходене пеша колко време горе долу е нужно?

Последно ходихме до там миналата година пролетта или лятото и пътя не беше асфалтиран, а беше насипан чакъл. В сухо време повечето коли (освен, ако не са много ниски) нямаха проблем. За ходене пеша ми се струва малко далече, но имаше и разхождащи се, зависи дали обичате да вървите пеш.

# 19 516

Въпрос за Глобул, домашен телефон с техен апарат - изключва на 2-та минута разговор, независимо входящ или изходящ. От магазина им казаха, че се губи покритието. Можете ли да ми кажете други възможни причини за проблема, понеже тяхната не ми изглежда достоверна?
            Абсолютно възможно. И не само да прекъсват разговорите на втората минута, но и да не можеш да избереш никакъв номер....

# 19 517
Обмислям да си избелвам зъбите със сода 1 път седмично. Прочетох че толкова е достатъчно и същевременно не е вредно. Това вярно ли е?

# 19 518
  • UK
Не. Сода по зъбите си е вредно откъдето и да го погледнеш.

# 19 519
  • София
Някой да е посещавал наскоро Гигински манастир? Интересува ме как е пътят от селото до манастира, става ли за кола, за ходене пеша колко време горе долу е нужно?

Последно ходихме до там миналата година пролетта или лятото и пътя не беше асфалтиран, а беше насипан чакъл. В сухо време повечето коли (освен, ако не са много ниски) нямаха проблем. За ходене пеша ми се струва малко далече, но имаше и разхождащи се, зависи дали обичате да вървите пеш.

Пътят не е асфалтиран все още и за по-ниските коли е проблем. Ако сте с джип, няма проблеми. За пеша не е много близо.

# 19 520
  • София
Обмислям да си избелвам зъбите със сода 1 път седмично. Прочетох че толкова е достатъчно и същевременно не е вредно. Това вярно ли е?

Използвай шафран, жълт е, но избелва зъбите. Содата е много вредна.

# 19 521
Някъде четох, че ако някой паркира автомобила си пред гаража ти или пред колата ти така, че да не можеш да използваш твоя автомобил, можело да се обадиш на "Паяк". Хората идвали и премествали автомобила, който ти пречи, като за услугата не им дължиш нищо.
Вярно ли е това?

# 19 522
Здр! На Мтел съм - екранана телефонът  ми стана черен и ми изписва: Регистриран е опит за обновяване съдържанието на вашата сим карта....0 05 6700  и cancel или accept ?! Shocked Някой знае ли какво значи това?

# 19 523
  • София
Много благодаря Пънче и missence ! И приятелка вчера са били там и снощи ми написа същото като вас- няма да е проблем ако не ни е ниска колата много. Е, не е джип, но не е ниска. Ще отидем. Simple Smile

# 19 524
  • София
Дайте идея с какво да напръскам срещу мравки? някакви бабини препарати

# 19 525
  • В един копнеж!
Дайте идея с какво да напръскам срещу мравки? някакви бабини препарати

Поръсваш сол там от където предполагаш, че идват!

# 19 526
знаете ли къде могат да се купят кукли  Lalaloopsy ?
онлайн тук-там ги има , но искам да ги видя на живо ?

# 19 527
знаете ли къде могат да се купят кукли  Lalaloopsy ?
онлайн тук-там ги има , но искам да ги видя на живо ?
В Комсед съм ги виждала.

# 19 528
пънче-мънче, аз имам друга, тази стои като експонат в един килер. Благодаря,  redlipss!
redlipss, Как става избелването с шафран?
glafira, срещу мравки разтварям ментово масло във вода и пръскам с едно шише с помпичка. Ползвам го за балкона и мравките почти изчезват временно. Т.е. периодично се пръска, освен това имай предвид, че оставя мазни следи, ако е на по-деликатно място.
Lalaloopsy съм купувала от Комсед, а съм виждала и в Джъмбо.

# 19 529
  • София
пънче-мънче, аз имам друга, тази стои като експонат в един килер. Благодаря,  redlipss!
redlipss, Как става избелването с шафран?
glafira, срещу мравки разтварям ментово масло във вода и пръскам с едно шише с помпичка. Ползвам го за балкона и мравките почти изчезват временно. Т.е. периодично се пръска, освен това имай предвид, че оставя мазни следи, ако е на по-деликатно място.
Lalaloopsy съм купувала от Комсед, а съм виждала и в Джъмбо.

Наръсваш на четка и търкаш. Хубаво е да ползваш четката само за целта.  Може да поръсиш и върху пръст, процедурата е същата. От зъболекар знам. Wink

Общи условия

Активация на акаунт