?Въпроси всякакви?

• 5 551 879
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 19 530
  • UK
Мислех, че тези кукли са тукашна глупост - отвратителни са. Даже рекламата им не мога да понасям, не сте ли гледали Коралайн?

# 19 531
Трудовата ми книжка е със девическата ми фамилия, трябва ли да я подменям след като смених фамилията, или това няма значение?

не е нужно да я сменяш Peace

# 19 532
  • Sofia
Обмислям да си избелвам зъбите със сода 1 път седмично. Прочетох че толкова е достатъчно и същевременно не е вредно. Това вярно ли е?

Използвай шафран, жълт е, но избелва зъбите. Содата е много вредна.
много "евтино"ще ти излезе такова избелване Moneyшафрана е най-скъпата подправка,а и мисля,че бъркаш...с куркума казват,че може да се избелят зъбите,тя е жълта,евтина,но оцветява доста,интересно как  зъбите ги избелва....

# 19 533
  • sf
В крайна сметка кое избелва и въобще избелва ли?

# 19 534
  • UK
Всякакво избелване е вредно.

# 19 535
  • София
   Може ли да ми препоръчате приятен ресторант във Видин?

# 19 536
  • Другата България
Пицария "Класик" срещу речна гара. Peace
Или ресторанта на хотел "Бонония".

# 19 537
  • sf
Има ли някой от Сливен? Интересува ме автобусите от София къде пристигат там и колко далече е това място от стадиона на града? И с рейс или с влак е по-добре да се пътува?

# 19 538
  • София
Пицария "Класик" срещу речна гара. Peace
Или ресторанта на хотел "Бонония".
Благодаря Ти!  Къде е тази речна гара. На картата не я откриваме. Ние ссме на ул. Баба Вида, ако тръгне по  брега през градината ще стигнем ли сравнително бързо или по добре с колата.

П.п. извинявам се за силно неграмотното писа не. Пиша от таблета ана сина ми и не мога да изключа едно автоматично гкоригиране На думите.

# 19 539
  • Другата България
В правилната посока сте, продължавате през градината, по брега в посока хотел "Бонония", ще ви се падне отдясно, има заведение отвън, след него има още малко ходене и Речна гара се пада отляво. Когото и да попитате, ще ви упъти, щом вече сте стигнали дотам.

# 19 540
  • от Луната
Малко объркан въпрос, но дано ме разберете Praynig
Мога ли да конвертирам вече свалени файлове във формат  AVI, защото като ги тегля са във формат
Matroska Video File (.mkv) и не тръгват на телевизора / ползвам флашка /?

Да може с една много лесна програмка Any video Converter, много е лесна има я и на БГ. С нея аз си вграждам и субс  Mr. Green Mr. Green

# 19 541
Току-що по радиото казаха, че са почнали намаленията в Гърция. Не е ли рано още? Някой с информация?

# 19 542
Не. Сода по зъбите си е вредно откъдето и да го погледнеш.
В тази статия не пише,че избелването със сода е вредно
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1175054

# 19 543
  • Sofia
пробвай избелване с бананова кора http://islamichalal.blogspot.com/2013/05/blog-post_8.html

# 19 544
  • София
Тези дни работи ли Fashion Gallery в Люлин 7?

Общи условия

Активация на акаунт