?Въпроси всякакви?

• 5 477 131
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 19 680
  • София
Изразът "Live what you love" има ли някакъв по-специален превод?  newsm78
А ти как точно си го превеждаш?
И аз не знам точно...Ако не си го превеждам буквално, си го превеждам като "Живей, за да обичаш", ама мисля, че не е така и затова питам Simple Smile)

Изживей любовта си (или - прави това, което обичаш). Зависи от контекста. Wink

# 19 681
И аз не знам точно...Ако не си го превеждам буквално, си го превеждам като "Живей, за да обичаш", ама мисля, че не е така и затова питам Simple Smile)

Изживей любовта си (или - прави това, което обичаш). Зависи от контекста. Wink
Благодаря  Simple Smile

# 19 682
  • Варна
Според мен, означава изживей (пълноценно) нещата, които обичаш или живей така, че всичко което правиш да ти харесва Simple Smile

# 19 683
  • София, България
Изразът "Live what you love" има ли някакъв по-специален превод?  newsm78

За мен е "Живей така, както обичаш"...айде, сега де!? Laughing Макар, че сега като го препрочитам, много е безмислено...

Това е правилния превод. "Живей така, както обичаш" Wink
Не е безсмислено. Изразът е по-скоро лирически Simple Smile

# 19 684
  • UK
Буквалния превод е живей това, което обичаш, в смисъл живей така, че нещата, който обичаш, да са най важните в живота ти.

# 19 685
Поне разбрах вече  Simple Smile Мерсиии Simple Smile)

# 19 686
  • Бургас
някой чувал ли е за мед от рапица,дали е полезен

# 19 687
  • София
Да, за сърдечно-съдовата система и е много вкусен, умерено сладък, светъл, бистър и почти прозрачен е.

# 19 688
  • Варна
Да, има мед от рапица. Има наситен аромат, блед е на цвят и е от т.нар. "силни медове". От баща ми знам, че е полезен за костите и за сърцето. Може и за друго също, но това съм запомнила  Embarassed

# 19 689
  • Варна
По принцип соята, царевицата и рапицата са най-известните заподозрени генно-модифицирани организми. Ако ще ядеш такъв мед, трябва да си сигурна, че е от чисти семена. Уж в ЕС има забрана за внос на такива, но имай едно на ум.

# 19 690
  • Варна
По тази таблица се чудя кой размер от тази риза да поръчам, при мерки ръст 164 см, 47-48 кг?
Нося по ЕU номерация обикновено 36 размер.

Скрит текст:

# 19 691
Кое е по-добре за презареждащи се батерии - да е NI-MH или Li-Ion?

# 19 692

Като рекламата на Опел:
Opel- wir leben Autos  newsm78

# 19 693
По тази таблица се чудя кой размер от тази риза да поръчам, при мерки ръст 164 см, 47-48 кг?
Нося по ЕU номерация обикновено 36 размер.

Скрит текст:

Мерките са дадени, за да си напаснеш от дадените ОБИКОЛКИ. Ако ползваш обичайния си размер, може и да не ти стане дрехата. Измери си гръдната и разстоянието между върховете на раменете и по тези цифри избери размер. Понеже раменете са много близо като сантиметри за трите размера, надали ще се опъне толкова при 2 см разлика, така че избирай според бюста.

# 19 694
   Какви застраховки плаща една транспортна фирма?
Особено автобусна за градски транспорт?

Общи условия

Активация на акаунт