Защо ми закъснява?

• 113
  • 3
  •   3
Отговори
Здравейте, имам въпрос, миналата ми менструация беше на 3 август и на 13 с приятеля ми имахме полов акт, но се скъса презерватива, не сме на 100% сигурни дали нещо е попаднало в мен, но за всеки случай пих постинор час след инцидента, по календара ми пишеше че овулацията ми е около 17/18 август. След това на 18 август ми се появи зацапване, което продължи около 8 дни и на 28 ми дойде цикъла, сигурна съм че беше нормален понеже продължи 4/5 дни и количеството беше нормално. От тогава не съм имала друг полов контакт. По изчисления следващия ми цикъл трябваше да дойде около 25 септември, вече сме 1 октомври и е 35 ден и  още не е дошъл, усещам само чувствителни и набъбнали гърди и леко подът стомах, но това е само след като ям. Чудя се дали е възможно да ми се е изместила овулацията и заради това да ми закъснява сега и има ли повод да се притеснявам според вас?

# 1
  • Ст Загора
Нормално е от хапчето да се разбуркат нещата

# 2
Извинявам се, но просто не мога да се въздържа. Поне смени ника с женско име, да речем Мартинова Илияна. Че така звучи меко казано странно.

# 3
И аз щях да е избъзикам с мъжкото име Simple Smile

Хайде като начало да направиш 2 теста със сутришна урина. Нищо, че след последното кървене си нямала полови контакти.

Посе чакаш още малко и отиваш на лекар. Вероятно от хапчето са ти се разбутали хормоните, но нека едно по едно нещата. 

Общи условия

Активация на акаунт