?Въпроси всякакви?

• 5 504 840
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 825
  • София
Момичета, препоръчайте ми добра и не скъпа таксиметрова фирма в София.

Аз ползвам Окей - 9732121. Цените са нормални.  Peace

И аз ползвам тях. Ако слизате на гарата само те и 1263 имат право да спират там. Същото важи и за летището. Но предварително им кажете, че ще искате фискален бон, защото част от тях са с помпи.
Случвало ми се е от нас до летището да ми вземат 4 лв с повикването (тъй като съм близо), а от летището с мрънкане ме взимат и сметката е 10 лв.  

# 21 826
  • София
търся рекламен клип на Дайнезе,но не мога да го открия.  Embarassed Също така и на Сави Трифонов задънки...или дъвки.... Joy Joy Joy

# 21 827
  • Уистерия Лейн
Не знам дали си струва да пускам нова тема, може би вече има такава(ако има дайте ми линк , моля).
Та синът ми е на 6месеца вече и не знам с какви играчки трябва да си играе. Забавляват го дрънкалки и гризалки и пр.шумящи играчки. Какво е друго мога да му дам?

# 21 828
Здравейте, имам много важен въпрос, надявам се да ми помогнете, и насочете ме, ако не пиша на правилното място!
От известно време (седмица-две) баща ми се оплаква от болки дясно встрани на стомаха.
Понеже е опериран от апендицит, не е това, но мислим, че е херния.
Има съвсем леко месесто образувание там, което е характерно за хернията.
Искам да попитам възможно ли е да се отложи операцията с 2-3 месеца, понеже работи такава работа, че няма как да отсъства за толкова време, и чак към ноември-декември ще може.
А възстановяването е поне месец...
Ще помоля всички, които са минали през това или имат някаква информация да ми я споделят, може и на ЛС, много съм притеснена.
Може ли да възникнат усложнения и да се стигне до фатален край Cry Cry При първа възможност ще отиде на лекар и ще обсъди вариантите по-късно да се оперира.
Но вашите мнения по въпроса също ще са ми много от полза

# 21 829
  • Sofia
да отиде на лекар ,той да прецени,много време има до зимата,не рискувайте....

# 21 830
Не знам дали си струва да пускам нова тема, може би вече има такава(ако има дайте ми линк , моля).
Та синът ми е на 6месеца вече и не знам с какви играчки трябва да си играе. Забавляват го дрънкалки и гризалки и пр.шумящи играчки. Какво е друго мога да му дам?
Моят много се забавляваше на тази възраст с двулитрови бутилки от безалкохолно. То и аз доста фанта пиех и беше заринат с около 20 шишета в един момент, голям кеф му беше, на мен ми се ревеше, ама нали е за забавление. Кабели стари гризеше, общо взето това, за което не можеш да се сетиш че ще е забавно.

# 21 831
  • София
Слънце, в дясно е жлъчка и черен дроб, но и изключително трудно да се даде съвет от екрана. Минете през ЛЛ той ще ви каже. Спокойно!

# 21 832
Моят много се забавляваше на тази възраст с двулитрови бутилки от безалкохолно. То и аз доста фанта пиех и беше заринат с около 20 шишета в един момент, голям кеф му беше, на мен ми се ревеше, ама нали е за забавление. Кабели стари гризеше, общо взето това, за което не можеш да се сетиш че ще е забавно.
Освен това при нас хит е празно  шишенце от мляко за тяло , черен картонен етикет от риза на ММ , връзка от обувка ,а навън празно пакетче от 3 в 1. Все с боклуци се забавлява ...  Mr. Green

# 21 833
  • Уистерия Лейн
Освен това при нас хит е празно  шишенце от мляко за тяло , черен картонен етикет от риза на ММ , връзка от обувка ,а навън празно пакетче от 3 в 1. Все с боклуци се забавлява ...  Mr. Green
да и аз забелязах,че се забавлява с такива неща. Но всичко лапа и се притеснявам от повечето неща... А ми в толкова добре  Simple Smile

# 21 834
  • София
Здравейте, имам много важен въпрос, надявам се да ми помогнете, и насочете ме, ако не пиша на правилното място!
От известно време (седмица-две) баща ми се оплаква от болки дясно встрани на стомаха.
Понеже е опериран от апендицит, не е това, но мислим, че е херния.
Има съвсем леко месесто образувание там, което е характерно за хернията.
Искам да попитам възможно ли е да се отложи операцията с 2-3 месеца, понеже работи такава работа, че няма как да отсъства за толкова време, и чак към ноември-декември ще може.
А възстановяването е поне месец...
Ще помоля всички, които са минали през това или имат някаква информация да ми я споделят, може и на ЛС, много съм притеснена.
Може ли да възникнат усложнения и да се стигне до фатален край Cry Cry При първа възможност ще отиде на лекар и ще обсъди вариантите по-късно да се оперира.
Но вашите мнения по въпроса също ще са ми много от полза
Слънце, в дясно е жлъчка и черен дроб, но и изключително трудно да се даде съвет от екрана. Минете през ЛЛ той ще ви каже. Спокойно!
Операцията от херния на баща ми я отлагахме почти 2 г.
Последва тежка операция, защото се беше слепнало дебелото и тънко черво.
Не отлагайте много за да отидете на хирург. Фатален край е малко вероятен, но естествено не е изключен. Ако се прибира от само себе си подутината-не е сташно, но тя с времето ще нараства, ако е херния.
И, естествено че през комп някакъв съвет е трудно да се даде. Късмет!   bouquet

# 21 835
Колко сета се играе в мъжкия тенис,
че гледам Гришо и му се радвам, а не знам нищо за играта.

Миии на тоя турнир играят три от пет.

Още ли му се радваш, ше му скъсам ушите на тоя!  Mr. Green

# 21 836
  • Sofia
Вчера се зачетох в статия в западен, клюкарски сайт. Имаше линк на една от думите и кликнах на него, мислех, че ще се отвори друга статия, вместо това влязох в моята фейсбук страница.
Чудя се дали по този начин не са получили данни за профила ми там или нещо друго са настроили?
Рядко ползвам фейсбук, може ли някой да каже какво може да се е случило? Къде да проверя, не съм много наясно с тоя фейсбук.
Не искам никакви лайкове или препратки да ми влизат.

# 21 837
Много, много благодаря за отговорите Heart Eyes
Знам, че през компа е трудно да се дава диагноза и да се решават съдби, но все пак съм ви признателна!
При първа възможност ще посетим хирург, но за момента той иска да отложим операцията. Каза, че болките са започнали от няколко дни.

# 21 838
  • Там, където ме обичат
Колко сета се играе в мъжкия тенис,
че гледам Гришо и му се радвам, а не знам нищо за играта.

Миии на тоя турнир играят три от пет.

Още ли му се радваш, ше му скъсам ушите на тоя!  Mr. Green
Мерси за инфото, а ти му късай каквото искаш  Mr. Green
Гришко много ме кефи.
Апропо, от тенис не разбирам.  Wink

# 21 839
  • В страната на мечтите
Много, много благодаря за отговорите Heart Eyes
Знам, че през компа е трудно да се дава диагноза и да се решават съдби, но все пак съм ви признателна!
При първа възможност ще посетим хирург, но за момента той иска да отложим операцията. Каза, че болките са започнали от няколко дни.

Щом има болки, трябва да отиде на лекар възможно най-скоро! Херниите по принцип са надолу към слабините или около пъпа, около стомаха няма как да получи херния, освен ако няма стар оперативен разрез (поне аз там разбрах, че е проблема, извинявам се, ако греша). Освен това в начална фаза херниите не са болезнени, само се забелязват като подутина.

Иначе ако херния, може да се отложи малковъв времето, но хируруг ще каже колко точно. Баща ми имаше такава и я отложи 2-3 месеца без никакви последствия. Освен това ако възстановяването е проблем, можете да използвате лапароскопска операция и възстановяването е 2-3дни, само не трябва да вдига тежко. Не съм сигурна обаче дали минава по каса или трябва да се доплаща, баща ми попадна на много свестен доктор в Пирогов, който го оперира лапароскопски, но по документи беше като отворена операция и мина по НЗОК. Даже мислехме, че ще е отворен тип, и татко като се събуди от упокойта и вика"А, ама аз имам само няколко дупчици!"  Party

Общи условия

Активация на акаунт