?Въпроси всякакви?

• 5 504 060
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 530
  • София
Непотвърдена транзакция?

# 22 531
  • София
ЗА комари за детето ползвам на чико едно,откакто беше на 9 месеца,аз съм доволна от него много.Малко намирисва поне на мен де,но върши работа чудесно.То е за деца над 3 месеца.

# 22 532
  • София
Трябва да напиша на децата бележка за отсъствие от градината. Обикновено пиша ОВИ, но сега става дума за 3 седмици. Някой може ли да ми подскаже някоя 3 седмична болест? Благодаря!

# 22 533
Трябва да напиша на децата бележка за отсъствие от градината. Обикновено пиша ОВИ, но сега става дума за 3 седмици. Някой може ли да ми подскаже някоя 3 седмична болест? Благодаря!

бронхит

# 22 534

Не, че нещо, но .... не може ли да напишеш истинската причина, или пак да не е истинската причина, но да не е болест.

# 22 535

Не, че нещо, но .... не може ли да напишеш истинската причина, или пак да не е истинската причина, но да не е болест.

Лятото може да се извиняват отсъствия в градината само с медицинска бележка, защото присъстивието се заявява предварително. Повечето родители в началото на годината не знаят, кога ще отсъстват точно децата им и пишат че децата ще присъстват през летните месеци, а след това носят медицинска бележка, когато се наложи или заплащат като присъствени дни.

Напиши ОВИ и не се притеснявай, на хората там им е ясно за какво става дума.

# 22 536
  • София
Абсолютно вярно! И на мен не ми е приятно да си измислям болести, но наистина не мога да знам през май кога ще отсъстват децата през лятото. По семейни и други причини, различни от болест, нямат право да отсътват в летните месеци, колкото и да е нелепо.

# 22 537
  • HH
Има ли тема за Инстаграм във форума? Аз рових , но не открих. Възможно е да не съм търсила на правилното място.  Hug

# 22 538
  • Mediterraneo
Абсолютно вярно! И на мен не ми е приятно да си измислям болести, но наистина не мога да знам през май кога ще отсъстват децата през лятото. По семейни и други причини, различни от болест, нямат право да отсътват в летните месеци, колкото и да е нелепо.

А сама ли си пишеш медицински бележки? Ако пък си медицинско лице, не се сещаш за "триседмична" диагноза?

# 22 539

ОВГДП  Wink

Може и Otitis media

# 22 540
  • sf
Че какво пък толкова чудно има, и аз си пиша сама медицинските бележки на децата, когато се налага да отсъстват заради състезания или нещо друго.  И спокойно, никой не чете диагнозите  Joy

# 22 541
# 22 542
Че и аз съм писала бележки, чак кокорене...

Спирах го от градина, щом му потече нослето. Да го водя на лекар, за една бележка, че е хремав - за чий?

Сестрата ми даваше бележки, на които или попълвах датите или написвах сама.

# 22 543
  • sf
Ами точно, аз отдавна не ги водя на лекар за един сопол, повръщане или нещо елементарно. Сестрата ми е дала бележки и си ги попълвам. Какво се правите на чак толкова стреснати  newsm78

# 22 544
  • София-Младост
Че какво пък толкова чудно има, и аз си пиша сама медицинските бележки на децата, когато се налага да отсъстват заради състезания или нещо друго.  И спокойно, никой не чете диагнозите  Joy
Това категорично не е мед.бележка, за мен чист фалшификат...особено, ако има печат и подпис на мед.лице... А кой чете и какво е отделен въпрос.
Пишете бележка по домашни причини, че отсъства детето по-добре, отколкото разни диагнози.

Общи условия

Активация на акаунт