?Въпроси всякакви?

• 5 503 971
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 695
  • София
foxysilver, и студен компрес. Можеш да си вземеш и глезенка.

# 22 696
ами най-добре беше да попиташ попа в църквата. той си знае правилата .
ама ще ви вземат паричките при всички случай  Laughing

не е задължително Peace

# 22 697
Препоръчайте място в София, където правят кошници с вина/или друг алкохол/, бонбони, сладкиши и т.н. Не искам он-лайн магазин.
Намирам предимно за букети от бонбони. И освен това ми се иска да е с качествени продукти, защото намерих някакви кошници с неизвестни бонбони и студен чай  ooooh!
Благодаря!

# 22 698
Сещам се за GrandFoods в Paradise. Намира се на ниво -1, има кошници и ти избираш какво да сложат.

# 22 699
  • в тристайна гарсониера :)
Благодаря   bouquet Днес му я биха, мислех си, че има някакъв имунитет от предишните ваксини.

# 22 700
  • Sofia
може и скоро да е слагана,но знам,че при опасно нараняване или ухапване от кърлеж отново я бият

# 22 701
Благодаря   bouquet Днес му я биха, мислех си, че има някакъв имунитет от предишните ваксини.
Отбележете си датата, на която е сложена инжекцията. Има някакъв период, когато се избягва втори път да се слага.

# 22 702
Сещам се за GrandFoods в Paradise. Намира се на ниво -1, има кошници и ти избираш какво да сложат.
Това е магазина за деликатеси с бутовете по тавана, нали? О, супер, благодаря за инфото! Не знаех, че правят и кошници! Идеално ме устройва!

# 22 703
Само при мен ли днес се отварят бавно темите и страниците във форума?
Други имат ли този проблем?

# 22 704
  • София
И при мен е така и ме изнервя адски много.Сигурно пак нещо префасонират.

# 22 705
  • Пловдив
Момичета,моля за мнение за Римски щори Rolling Eyes Да или Не?

# 22 706

И при мен е така, много е дразнещо, не стига че бавно зарежда, ами и това подскачане на страниците не спря.

# 22 707
  • София
АЗ изчезвам нямам нерви просто станах разногледа и само върти и зарежда.Хубав ден на всичкиии.

# 22 708
Здравейте, синът ми (14 годишен) си набоде крака на пирон. Трябва ли да му се бие тетанус? Благодаря!

Миналата година имах същия проблем. Набодох си стъпалото на ръждясал пирон. Биха ми тетанус и ми казаха, че има период на действие 6 месеца.

# 22 709
  • София

И при мен е така, много е дразнещо, не стига че бавно зарежда, ами и това подскачане на страниците не спря.
И при ме, и при мен.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт