?Въпроси всякакви?

• 5 503 878
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 725
  • Варна
Аз съм с римски щори от 5 години. Много съм доволна - не са мръднали - нито платовете, нито механизмите. Сега ще сменям тези в детската и само ще сменя плата, а механизмите ще останат, което ми спестява голяма част от разхода. От вътрешната страна прозорците се мият малко по-трудно, което е единствения недостатък на тези щори в моите очи Simple Smile

# 22 726
  • Пловдив
Благодаря ти за отзива Peace И на мен ми харесват,но ми си ще да са светъл цвят,а същевременно хола ми е западен и ще трябва и да ми затъмняват...

# 22 727
  • Варна
Моите са много светло бежови, почти бели при прозорци на дъга юг - югозапад. Плътни са и не пропускат, но същевременно стаята стои някак светла без да е напечена. Много съм доволна Simple Smile

# 22 728
Здравейте

Къде мога ,във Варна,да изхвърля стари лекарства с изтекъл срок,имам една торба newsm78.

Май в аптеките вече не може ,някъде бях чела..

Аз така търсих в София, днес за втори път ги върнах  в болница, защото по аптеките тук няма никъде такива контейнери Peace

# 22 729
  • на последния етаж
Не съм прала досега обувки в пералнята, но искам да пусна 2 чифта маратонки и едни балеринки. На каква програма обаче?  Thinking

# 22 730
  • София
Не съм прала досега обувки в пералнята, но искам да пусна 2 чифта маратонки и едни балеринки. На каква програма обаче?  Thinking
Маратонки изпирам най-редовно на 40 градуса + центрофуга. За да не блъскат в барабана слагам и едни по-стари кърпи които по принцип не ползвам.

# 22 731
Къде мога онлайн или по телефон да получа информация за дължими суми по фиш към КАТ?
Тук гледах и няма нищо: http://kat.mvr.bg/

От НАП получих известие, че дължа сума за фиш, който съм платила още през 2011 и сега трябва да подавам жалба, но все пак искам да съм сигурна че става въпрос за същия фиш.

На известието би трябвало да пише от коя дата е фиша. Иначе ако е от 2011 - е с изтекъл давностен период.

# 22 732
  • Варна
Здравейте

Къде мога ,във Варна,да изхвърля стари лекарства с изтекъл срок,имам една торба newsm78.

Май в аптеките вече не може ,някъде бях чела..

Аз така търсих в София, днес за втори път ги върнах  в болница, защото по аптеките тук няма никъде такива контейнери Peace
Значи да питам в някоя болница..благодаря.

# 22 733
На известието би трябвало да пише от коя дата е фиша. Иначе ако е от 2011 - е с изтекъл давностен период.
Ами не, не пише - то беше общо за дължими суми към НАП, и понеже имаше разлика звънях да ги питам и казаха, че е за някакъв фиш, но не ми дадоха повече информация - или да си платя, или да ходя да пускам жалба в НАП, ако не съм съгласна.
А аз поне искам да разбера за същия ли фиш става въпрос, защото през живота ми само веднъж са ми писали. Възможно ли е да имам фиш, без да разбера?  ooooh!

# 22 734
Предстои ми закупуване от-до на едра домакинска техника - пералня, сушилня, съдомиялна, абсорбатор, хладилник с фризер, фурна и котлони - някой може ли да ми каже дали и къде биха ми направили отстъпка?

# 22 735
Във всеки магазин, в който сме ходили за кухня ни предлагат да ни поръчат уредите чрез тях с 5 % отстъпка.  Peace

# 22 736
Във всеки магазин, в който сме ходили за кухня ни предлагат да ни поръчат уредите чрез тях с 5 % отстъпка.  Peace

Имаш предвид Технополис, Техномаркет и сие, нали?

# 22 737
Не - имам предвид местата където продават кухненски шкафове - ние сме ходили в Кедър, Кухни модерни, поръчахме от Каза вива. Фирмите, които произвеждат кухненските шкафове предлагат и ел. уредите с отстъпка - поне при нас е така.
Другото е да питаш директно в Техномаркет, технополис и т.н. - поискай да говориш с управител и мениджър ключови клиенти. Аз така направих за банята - купихме вана, парна душ кабина, 2 бр. WC, смесител и не знам още какво - свързах се с мениджър ключови клиенти, казах какво искам и човекът ми направи отстъпка. ММ не вярваше според него трябвало да поръчам неща за цял хотел за отстъпка, но аз се спазарих.

# 22 738

Имаш предвид Технополис, Техномаркет и сие, нали?
Понякога е въпрос на договрка с управителя. Ние имахме -7% от Техномаркет на непромоционални стоки и -5% на промоционални стоки. В Технополис мисля, че също ще можете да се договорите. За най-сигурно просто питайте директно в магазина.

# 22 739
  • в Низината
Как мога да изчистя запаметените неща в буферната памет на таблета? Някъде от настройки ли е, че доста неща, най- вече текстове разни, съм наблъскала там, а даже не знам къде е това.  Laughing Таблетът е Леново, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт