?Въпроси всякакви?

• 5 479 613
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 230
  • София
В детската градина искат дрехите да са надписани. Блъскам си главата, но не се сещам с какво да го направя, така че след всяко пране да не ги надписвам пак. Единствено ми хрумва с боя за текстил. Други идеи?

# 37 231
В детската градина искат дрехите да са надписани. Блъскам си главата, но не се сещам с какво да го направя, така че след всяко пране да не ги надписвам пак. Единствено ми хрумва с боя за текстил. Други идеи?
Едно време с цветен конец откъм вътрешната страна бродирахме буквички.

# 37 232
Перманентен маркер,на етикетчето.Аз така надписвах.

# 37 233
От къде мога да потърся даден потребител във форума (мобилната версия)?
Благодаря!

# 37 234
  • София
Перманентен маркер,на етикетчето.Аз така надписвах.
+1
Аз продължавам да надписвам така сега училищната униформа. Надписа не се изпира след многократно пране.

# 37 235
  • София
delpel, Уми, Джейн, много благодаря! Simple Smile

Отдавна резнах етикетчетата, но все някъде ще намеря място Simple Smile

# 37 236

Цената, която дадох аз е за бяла пломба. Чак сега зацепих каква е тая пломба за 6 лв.

# 37 237
До кога е срока за представяне на бележки от училище в социално подпомагане за тези които получават детски?
До края на октомври.

До 30,09,2015 за първи клас
До 30,10,2015 за ученици от горните класове

# 37 238

Цената, която дадох аз е за бяла пломба. Чак сега зацепих каква е тая пломба за 6 лв.
Благодаря ти   bouquet

# 37 239
Детето ми е втори клас. Вчера и проверявах тетрадките и са правили Разказ по картинка както и Преразказ. Когато я попитах , тя сама ли ги е правила и за двете неща ми отговори, че Госпожата  е написала текста на дъската и децата са го преписали.
Как да реагирам?!
Аз мисля да изчакам  и да  наблюдавам  дали продължава този  наготово поднесен материал и тогава ще взема мерки.

# 37 240
  • Sofia
Кое е странното в случая Thinking
Може да им показва как е правилно да се пише...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 09:43 от Doli

# 37 241
  • София

С ето такива етикети. В Джъмбо има, вървят с едно малко маркерче.

http://kinkaleria.com/index.php?m=320&lang=1&category=19 … &prodid=12083

# 37 242
  • София
Детето ми е втори клас. Вчера и проверявах тетрадките и са правили Разказ по картинка както и Преразказ. Когато я попитах , тя сама ли ги е правила и за двете неща ми отговори, че Госпожата  е написала текста на дъската и децата са го преписали.
Как да реагирам?!
Аз мисля да изчакам  и да  наблюдавам  дали продължава този  наготово поднесен материал и тогава ще взема мерки.
Каква реакция, какви мерки? Защо веднага на нож? Децата се сблъскват за първи път писмено с подобно нещо. Естествено е да им покажат как се прави. Успокойте се ще почнат да си ги пишат сами.

# 37 243
От къде мога да купя такава декорация?В Джъмбо дали има?

http://olx.bg/ad/nalichni-kolichestva-metalni-shipove-s-vint-za- … hi-o-ID3qlfF.html

# 37 244
По принцип съм с ниско кръвно, но сега съм го вдигнала и ми е некомфортно.
Знам 200 начина за вдигане на кръвно, но как се сваля високо кръвно?

Общи условия

Активация на акаунт