?Въпроси всякакви?

• 5 479 664
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 37 410
имам въпросче: някой знае ли място в софия обозначено с "Тук се изплащат печалби от Национална лотария"

# 37 411
  • София-Младост
имам въпросче: някой знае ли място в софия обозначено с "Тук се изплащат печалби от Национална лотария"

Печалби се изплащат в централния офис на организатора на играта и в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, Shell, ЕКО и SNG, търговски вериги EasyPay, Blizoo, Хенди, Internity, FastPay, SDI брокер, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, Net 1, T-post, Фактор И.Н., Alkom, супермаркети CBA, Триумф, HIT, СиБиЕс и Моят Магазин.

# 37 412
Как се разграничават граници за кръвно?

# 37 413
благодаря Simple Smile

# 37 414
  • through the wormhole
Само че в Lafka не изплащат печалби на билети, които не са закупени от тях. Peace

# 37 415
  • Ланкър, планините Овнерог
Само че в Lafka не изплащат печалби на билети, които не са закупени от тях. Peace

Може би зависи от сумата, но дребните (2,3,5лв) изплащат.

# 37 416
Как се разграничават граници за кръвно?
В какъв смисъл?

# 37 417
http://prikachi.com/images.php?images/625/8387625g.png

От къде мога да купя такива самозалепващи стикери за декорация в София?

# 37 418
  • through the wormhole
Скрит текст:
Може би зависи от сумата, но дребните (2,3,5лв) изплащат.
Възможно е там, където съм ходила, лелята да ме е избудалкала. newsm78 Категорично отказа да ми изплати печалба с този довод. Малка беше - 2-3 лева мисля. Ако е така, се извинявам за заблудата. Blush Така или иначе няма значение. Има достатъчно други места, където изплащат без оглед на това, от къде е купен билетът.

# 37 419
Какво означава магазин за еднократна употреба?

# 37 420
  • София
Аз поне си представям, че е за пластвасови чашки, чинийки, вилички и т.н. неща. Но не мисля че подобно име е правилно. В какъв контекст го използват?

# 37 421
Аз поне си представям, че е за пластвасови чашки, чинийки, вилички и т.н. неща. Но не мисля че подобно име е правилно. В какъв контекст го използват?

Гледах реклама по ТВ. Жена, спечелила от Националната лотария, казва, че работи в магазин за еднократна употреба.
Стана ми интересно, защото не съм чувала за такова нещо.

# 37 422
едни памперси , дам.превръзки и др. от този род също са за еднократна.
дори едни яйца - също.  въобще много, много  неща са за еднократна употреба.  Laughing

# 37 423
  • София
Прав си Бонго. Аз казах каква е моята асоциация.
Май самата дама, употребила израза, го е използвала неправилно и е искала да каже нещо друго.

# 37 424

Гледах реклама по ТВ. Жена, спечелила от Националната лотария, казва, че работи в магазин за еднократна употреба.
Стана ми интересно, защото не съм чувала за такова нещо.
да и аз ги гледах и ми стана странно newsm78

Общи условия

Активация на акаунт