?Въпроси всякакви?

• 5 478 013
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 470
Коя е къщата за гости на Милко Калайджиев? Вчера я даваха по Нова ТВ и много ми хареса, но не можах да я открия с гугъл  Confused

# 37 471
  • София
според гугъл се намира в Мезек

# 37 472
  • Пловдив
Я кажете как става...трябва да водя детето/9г./ за сефте на зъболекар.Има малка черна дупка-явно е кариес...как процедират?Упойка слагат ли,как е?Моят е много плашлив и...А и аз не посещавам стоматолог и нямам представа какво е Wink

# 37 473

Да, гледах в предаването, но никоя къща от гугъл не  е тая, която дадоха вчера.
Някой ако има от района, ще съм много благодарна  Peace

За ъболекаря- много зависи от избора, при някои направо панически бягат децата, при други с кеф. Ние за щастие сме попаднали на втория тип, нямам никакъв проблем, и пулпит сме правили, и с упойка сме вадили- справят се перфектно и двамата. Прочети и проучи във вашия град  Heart Eyes

# 37 474

Според всички статии, които намерих, ще я предоставя само на чужденци
Може за това да я няма обявена никъде  newsm78

# 37 475

Според всички статии, които намерих, ще я предоставя само на чужденци
Може за това да я няма обявена никъде  newsm78

Аха, има логика да е така, вчера не го спомена ама...жалко, хареса ми, а ние обичаме такъв тип туризъм  Confused

# 37 476
  • Варна
При писане на български,оставя ли се интервал след точка и запетая?

Що за въпрос? newsm78

Извинявай, не го пиша злонамерено, но не си ли чела книги, официални документи, субтитри на филми, представителни сайтове? Rolling Eyes
То по тая логика много хора явно не са чели, защото повече от 50% оставят интврвал преди знака, ама не и след него..

# 37 477
  • софия
При писане на български,оставя ли се интервал след точка и запетая?

Що за въпрос? newsm78

Извинявай, не го пиша злонамерено, но не си ли чела книги, официални документи, субтитри на филми, представителни сайтове? Rolling Eyes
То по тая логика много хора явно не са чели, защото повече от 50% оставят интврвал преди знака, ама не и след него..
Явно е точно така - не са/малко са чели и някак са присъствали в началното училище.

# 37 478
Да ви попитам, затваряте ли спирателните кранове на водата, като отсъствате повече от един ден от вкъщи? newsm78
Ние отсъстваме често, няма ни по два-три дни на всеки десетина дена и всеки път въртя спирателните кранове. Почнах вече да се притеснявам, от това въртене дали няма да се скъса гумичка някаква и да потече докато няма никой...От друга страна ме е страх да оставям водата отворена, че съседите отгоре така ме наводниха, не живеят в апартамента, а не затворили спирателните кранове и нещо се спукало..

# 37 479
  • на последния етаж
Да ви попитам, затваряте ли спирателните кранове на водата, като отсъствате повече от един ден от вкъщи? newsm78
Да.

# 37 480
  • София-Младост
Да.
Ние не.

# 37 481
Помагайте. Как мога да поръчам тези чизми? Пише цена, но никъде няма опция за поръчка.
Аз ли недовиждам нещо?

https://nikeshoecollection.wordpress.com/shoescollection/

# 37 482
  • София
Само на казанчето на тоалетната и то при отсъствие повече от 4-5 дни. Преди време се беше повредило и понякога не спираше водата. Сега е поправено, но...

# 37 483
  • София-Младост
Помагайте. Как мога да поръчам тези чизми? Пише цена, но никъде няма опция за поръчка.
Аз ли недовиждам нещо?

https://nikeshoecollection.wordpress.com/contacts/

# 37 484
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз ли недовиждам нещо?

Пробвай по телефона Simple Smile и аз не се ориентирах как да стане онлайн Simple Smile

Начин за подаване поръчка:

1.Онлайн

2. GSM: +359 898  326 402  

+359 896 796 359  

Поръчката Ви ще бъде обработена и изпратена същия работен ден, съответно ще може да си я получите на следващия работен ден,работим с куриерска фирма Еконт , с опция преглед и тест

Общи условия

Активация на акаунт