?Въпроси всякакви?

• 5 477 373
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 37 560
  • София
Как става така, че банката сменя пластиката на дебитна карта, но ПИН кодът остава непроменен т.е. това е ПИН, който аз лично съм си сменила. Преди даваха произволен ПИН и клиентът си го сменяше на банкомат. Сега директно преиздават картат с твоя ПИН.

Да се притеснявам ли за сигурността на картата?

# 37 561
  • София-Младост
Как става така, че банката сменя пластиката на дебитна карта, но ПИН кодът остава непроменен т.е. това е ПИН, който аз лично съм си сменила. Преди даваха произволен ПИН и клиентът си го сменяше на банкомат. Сега директно преиздават картат с твоя ПИН.

Коя банка? При преиздаване на пластиката винаги ми дават запечатен плик с ПИН код, който препоръчват да сменя скоро.

# 37 562
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Коя банка? При преиздаване на пластиката винаги ми дават запечатен плик с ПИН код, който препоръчват да сменя скоро.

+1 - за пощенска

# 37 563
Имам проблем с пералнята. Дрехите са изпрани, но през стъклото се вижда неизсмукана вода. Ако отворя вратата ще се излее на пода. Какво да направя за да извадя дрехите нормално мокри, а не подгизнали?

# 37 564
  • София
Би трябвало да има опция да пуснеш отделно центрофуга или източване на водата (ако не искаш да ги центрофугираш).

# 37 565
  • София-Младост
Имам проблем с пералнята. Дрехите са изпрани, но през стъклото се вижда неизсмукана вода. Ако отворя вратата ще се излее на пода. Какво да направя за да извадя дрехите нормално мокри, а не подгизнали?
Единият вариант е да пуснеш още една центрофуга. Обаче ако има някъде нещо запушено, ще трябва да рискуваш...подложи леген, за да изтече някъде водата...и сложи отдолу някой стар чаршаф, да попива потеклото.

# 37 566
Може би не е завършила програмата. Пусни я само на изплакване- ще си донапълни вода, ще изплакне и центрофугира.Или на програма за центрофуга само.

# 37 567
  • София
Ако пералнята е пълна с вода не би трябвало да можеш да отвориш люка. Нямаш ли програма за изпомпване на водата? Да не би да е задръстен с нещо филтъра?

# 37 568
  • Варна

Пусни центрофуга. ако не стане, отвори филтъра и източи водата.

# 37 569
  • София

+1 - за пощенска

ОББ ми дадоха пластиката и ми казаха: "ПИН-ът Ви е непроменен." newsm78 И е факт, че е непроменен. Пробвах.

# 37 570
  • София/Испания
трикове за избелване с белина?
сипвам я неразредена върху бяла памучна дреха, намокрена с хладка вода, престоява 2 часа и ... нищо  Shocked
дрехата не е прана преди това, но лекето е изсъхнало
къде бъркам?
благодаря предварително!   bouquet
Смесват се белина и оцет,по равни части,след това се слага дрехата ,но само където е петното,почти веднага изчезва петното,след това се изплаква.

# 37 571
Можете ли да препоръчате нещо за сухота в гърлото и общо неразположение-температура, запушен нос? Пих грипекс ама нещо не помага. А антибиотик не искам Cry

# 37 572
Можете ли да препоръчате нещо за сухота в гърлото и общо неразположение-температура, запушен нос? Пих грипекс ама нещо не помага. А антибиотик не искам Cry
Стрепсилс мед и лимон за смучене, тайлол хот за възрастни, топъл чай от липа.

# 37 573
И Трахизан също  Peace

# 37 574
 Към кого да се обърна за умишлено забавяне на заплатите?

Общи условия

Активация на акаунт