?Въпроси всякакви?

• 5 556 724
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 54 195
Честито Рождество Христово.
Утре не е,но във вторник работен ден ли е?И също вчера цял ден и днес ми играе дясното око,това на какво е?Благодаря.

# 54 196
За окото не знам, но вторник 27 е работен ден. Peace

# 54 197
Лявото е на лошо, а дясното- на хубаво, така знам аз.

# 54 198
Утре не е,но във вторник работен ден ли е?И също вчера цял ден и днес ми играе дясното око,това на какво е?Благодаря.
На мен обикновено ми играе левия клепач 5-6 и повече дни. Да чукна на дърво ,не съм забелязала по случая нещо лошо да се е случило! Peace Не се ангажирай с мисли за това Wink  Може би просто си суеверна. Веднъж брат ми се скара,защото съм споменала на глас  Shocked ,било го шубе да излезе с колата. Laughing но той е мнооого суеверен.  Живи и здрави сме !
Весели празници !

# 54 199
  • София

На липса на витамини

# 54 200
Пийте магнезий и ще ви мине. Наистина ли някой още е толкова суеверен, че да си мисли, че съкращаване на нерв може да доведе до добро или лошо нещо?

# 54 201
И аз знам, че е липса на витамини или леко обезводняване.

# 54 202
Честито Рождество Христово!
Имам карта на Уникредит, която изтича скоро, издадена ми е още докато бях студенстка в друг град. За да ми издадат нова, мога ли от клон в друг град да отида или трябва там, от където ми е издадена? И  какво трябва да направя?

# 54 203
  • Сф
За Уникредит не знам, но за ДСК искат 5лв да тия пратят в друг клон. Обаждаш се на кол център.

# 54 204
  • ту тук, ту там
На ПИБ пък искат 10 лв! А картата ми незнайно защо е в Благоевград! Не съм ходила там от 6 години, а в банка в града не съм стъпвала!  Close

# 54 205
  • София
Честито Рождество Христово!
Имам карта на Уникредит, която изтича скоро, издадена ми е още докато бях студенстка в друг град. За да ми издадат нова, мога ли от клон в друг град да отида или трябва там, от където ми е издадена? И  какво трябва да направя?
В Уникредит съм си вадила карта последно преди 3-4 години. Поръчах я по телефона до офис, който ми беше най-удобен, а не от централата, където ми е откривана сметката.

# 54 206
  • София
На ПИБ пък искат 10 лв! А картата ми незнайно защо е в Благоевград! Не съм ходила там от 6 години, а в банка в града не съм стъпвала!  Close
Защото вероятно не си променила обслужващия си клон.

# 54 207
  • Sofia
За потрепването на окото очен лекар ми предписа невробекс,мина ми .

# 54 208
  • София
За потрепването на окото очен лекар ми предписа невробекс,мина ми .
Или Милгамма N.

# 54 209
Гледам принтер за около 100 лв за домашно ползване. Предимно разпечатване на оцветявки и тестове.
Каква е подръжката му  по нататък?!
Може да е смешно, но не съм използвала   Rolling Eyes

На принтерите са им скъпи тонерите - един нов е над 50 лв. по спомен. От 50-100 лв мисля...

И аз искам да си взема за вкъщи преди време, та се поразчетох и установих, че няма да имам пари за тонери....в смисъл, ще ми свиди да  си купувам де...
Аз имам HP принтер-скенер-копир, нова касета/тонер е 28-30 лв, аз я нося да я пълнят срещу 12,50 до Арменското училище, издържа пак толкова, нищо , че продавачът в магазина каза друго.

Общи условия

Активация на акаунт