?Въпроси всякакви?

• 5 555 816
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 61 515
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
didka pitka , аз никога нищо не крия Simple Smile Даже и свидетелството за основно ми е в комплекта Simple Smile

Но - това, което пишеш е много, важно! Наистина е хубаво да се носят всички дипломи, свидетелства от квалификации и т.н.

# 61 516
  • оттам, откъдето започва България
 Peace И правилно правиш. Човек не знае кое кога ще му влезе в употреба. Животът е много динамичен и непредсказуем.

# 61 517
Тинити, ако искаш да си направиш дипломата невалидна й смени снимката. След това ще се чудиш какво да правиш.
Колкото и да е кофти снимката - не я пипай. Пък и нали скоро ще имаш диплома за висше?
Да, няма да я пипам, знам, че ще сгафя, ако я пипам, а пък не искам. Ще чакам дипломата за висше и тази ще я затикам някъде да не я гледам и това е.
Трябва да погледна, но ми се върти в главата, че като ми дадоха дипломата за висше образование преди 17 години и ми върнаха дипломата за средно образование, която се съхраняваше в университета, в дипломата за средно се мъдреше вече печат "Не е последна."

П.П. Дам ... сега погледнах, че ме загложди ... Имам печат с този надпис Simple Smile Вече почти не се чете, но го има ...

тинити, дипломата за средно би трябвало да е в университета, в който учиш. Поне при мен беше така. И вече като ти дадат новата диплома, т.е. завършиш, вече ще имаш печат "не е последна". Защото реално в момента дипломата за средно ти е последна.

# 61 518
Да се изкажа за снимката в дипломата. Правило е в средните училища при издаване на дипломата да се взимат по 2 снимки, като едната се пази в архива. И при нужда да се вади нова (дубликат) да се слага тази снимка, за да отговаря на реалната възраст.

# 61 519
Втората снимка се слага на личния картон на ученика

# 61 520
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Втората снимка се слага на личния картон на ученика

Съхранява се в личния картон на ученика, но не се залепва там. Личния картон се води от 8-клас и още от тогава е със снимка.

Да се изкажа за снимката в дипломата. Правило е в средните училища при издаване на дипломата да се взимат по 2 снимки, като едната се пази в архива. И при нужда да се вади нова (дубликат) да се слага тази снимка, за да отговаря на реалната възраст.
Правилно се вземат две снимки, но не е задължително при издаване на дубликат да се ползва 2-рата снимка. От няколко години, преди да се дадат дипломите на завършващите, се сканират и съхраняват в специална платформа на МОН.

# 61 521

тинити, дипломата за средно би трябвало да е в университета, в който учиш. Поне при мен беше така. И вече като ти дадат новата диплома, т.е. завършиш, вече ще имаш печат "не е последна". Защото реално в момента дипломата за средно ти е последна.
[/quote]

Там беше, но ни ги върнаха, макар, че имам държавен изпит, който е втори за нашата специалност, и все още нямаме дипломи за висше образование. И нямам този печат. Simple Smile

# 61 522
  • София
И аз нямам такъв печат, завърши бакалавър в СУ 2015 г.

# 61 523
Как да втечня захаросан мед ?

# 61 524
Как да втечня захаросан мед ?

На водна баня.

# 61 525
И много ниска степен на загряване.

# 61 526
  • София

Водата не бива да завира, става бавно, но ако го разтопиш бързо и на висока температура ще прецакаш полезностите в меда.

# 61 527
# 61 528
Много ви благодаря  bouquet

# 61 529
  • here and now
Това изобщо не е вярно. Вадих нова диплома и е  с нова снимка.

Общи условия

Активация на акаунт