?Въпроси всякакви?

• 5 552 760
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 63 750
Аз пак да питам нещо.Като стана въпрос за пясъчните фигури в Бургас,те горе-долу до кое време ги има,тоест другия месец ако реша да ги посетя,дали още ще ги има?Благодаря за отговорите и приятен ден на всички.

# 63 751
Ще ги има
Може да им звъннеш http://sandfestburgas.com/bg/index/contacts/8/

Иначе динозарвите във Варна са скъпи и не си струват. Лично мнение. Само за малки деца или много запалени фенове...

# 63 752
Какво е положението с Орлов мост в момента? Спокойно ли пътуват автобусите от Младост посока Център?

# 63 753
  • Сф
Колко върви грама на златото в момента, или навсякъде е различно?
Знам , че тук изкупуват изгодно.Даже преди дни додадох златен пръстен и взех обички на детето.70 лв взех, значи ще да е около 40лв, обади се , попитай
  http://valentin.bg/m.html#/contacts&gid=1&pid=4    
Аз от години там си ходя и за мен е ок, бяха ми го препоръчали.Дали някъде има по изгодно, не знам, но може да си прецениш!
В магазина на Витошка и Денкоглу( май) ходя аз

# 63 754
Опасявам се, че в къщата си имам дървеници. Или бълхи. Как да ги избия? И откъде, по дя......те, са дошли?
Ако са бълхи - пръскай с Айкън. От селскостопанска аптека. Но ако са дървеници - най-добре извикай фирма.

# 63 755
  • София
Какво е положението с Орлов мост в момента? Спокойно ли пътуват автобусите от Младост посока Център?

С променен маршрут са, обикалят повече. Поне 213.

# 63 756
Знаете ли колко струва стек цигари в безмитният магазин на летище София?

# 63 757
  • София
По новините към 17,30 ч. казаха, че на Орлов мост се чакало по половин час. Ама не било баш пикът.

И понеже стана въпрос за филма "2012", някой разбра ли как цунами с височина 1500 м почти заля Еверест?

# 63 758

И понеже стана въпрос за филма "2012", някой разбра ли как цунами с височина 1500 м почти заля Еверест?

Аз изтървах леко началото. И краят  Mr. Green Гледах до там, където им отвориха кивотите да подишат малко чист въздух и после ??

# 63 759
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
По новините към 17,30 ч. казаха, че на Орлов мост се чакало по половин час. Ама не било баш пикът.

# 63 760
  • София
Аз пак да питам нещо.Като стана въпрос за пясъчните фигури в Бургас,те горе-долу до кое време ги има,тоест другия месец ако реша да ги посетя,дали още ще ги има?Благодаря за отговорите и приятен ден на всички.
Посещавали сме ги в началото на септември. Развалят ги доста по-късно.

# 63 761
Намерих злато на 55 лв. грама.Доволна съм от покупката.

# 63 762
Къде?

# 63 763
  • Sofia
На орлов мост вчера минах за 20 мин около обяд. Бавно става. Ако ми е за нещо много важно бих отишла с метрото до центъра.

# 63 764
Знаете ли колко струва стек цигари в безмитният магазин на летище София?

Колкото по всички софийски магазини.
Но не винаги имат от всички видове цигари.
Та не бих разчитала да  купя от там ако заминавам.

А колко карата е?

Общи условия

Активация на акаунт