?Въпроси всякакви?

• 5 552 622
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 63 765
На орлов мост вчера минах за 20 мин около обяд. Бавно става. Ако ми е за нещо много важно бих отишла с метрото до центъра.
Да ти кажа най-сигурно ми е пеша. Точно за една важна среща чичо ми вися под земята при една от авриите и я изпусна.
Ще тръгна по-рано и ще мина през телевизионната кула, ако усетя че закъснявам пеша надолу и така го измислих.

# 63 766
Какво да подаря на дама за РД? Единственото което знам е любимият ѝ цвят. Искам да е нещо оригинално, или поне да не е изтъркано като идея. Изпразнена съм откъм идеи... Sad((

# 63 767
Какво да подаря на дама за РД? Единственото което знам е любимият ѝ цвят. Искам да е нещо оригинално, или поне да не е изтъркано като идея. Изпразнена съм откъм идеи... Sad((

Носи ли бижута .., има много оригинални кутийки, рокли и какво ли не за бижута
Близки ли сте .. колаж със снимки е много мило
Също може и ваучер за .. спа, магазин, козметична процедура и т.н
Или нещо сувенирно .. или козметичен комплект

# 63 768

Да, близки сме, но ми е трудно. Тя няма време за почивки и не е по козметиката. Но ми хрумна покрай идеята за комплекта, че парфюм може, може и чанта с картичка. Трябва ли да сложа банкнота в чантата?

# 63 769
  • София-Младост

Да, близки сме, но ми е трудно. Тя няма време за почивки и не е по козметиката. Но ми хрумна покрай идеята за комплекта, че парфюм може, може и чанта с картичка. Трябва ли да сложа банкнота в чантата?
Не трябва, за портмоне съм чувала, че не се подарява празно...за чанта-не

# 63 770
Намерих злато на 55 лв. грама.Доволна съм от покупката.
Къде?
Заложна къща Щедрият

# 63 771
  • София
Събирам идеи за подаръци на 12-годишни момчета. Направо ми прегрява мозъка вече.
Подаръците трябва да са в рамките на 40-50 лв., а децата, като цяло вече не се вълнуват от играчки много-много

# 63 772
  • София
Събирам идеи за подаръци на 12-годишни момчета. Направо ми прегрява мозъка вече.
Подаръците
да са в рамките на 40-50 лв., а децата, като цяло вече не се вълнуват от играчки много-много
Раница, чанта, шапка, някакви аксесоари за телефоните им или компютрите - слушалки, колонки от тези малките, които стават и за телефон.

# 63 773
  • sf
Ако са футболни фенове - нещо с логото на любимия отбор.

# 63 774
Имам открадната лична карта. Вече си пуснах документи за нова, но междувременно си намерих нова работа. Може ли да ми направят трудов договор със  справката, която ще ми издадат от районното като вид документ за самоличност?

# 63 775
Blush

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 12:36 от ##Bvlgari##

# 63 776
  • София
Подаръците трябва да са в рамките на 40-50 лв., а децата, като цяло вече не се вълнуват от играчки много-много
Ваучери за картинг, за Коколандия, за езда.

# 63 777
  • София
Имам открадната лична карта. Вече си пуснах документи за нова, но междувременно си намерих нова работа. Може ли да ми направят трудов договор със  справката, която ще ми издадат от районното като вид документ за самоличност?
А паспорт или шоф.книжка имаш ли?

# 63 778
Нова лична карта може да се извади и за три дена. Таксата не е голяма.

# 63 779
Аз започнах точно с документа от районното. Като междувременно си пуснах и нормална поръчка за ЛК. След 20 дни беше готова и я занесох.
Говори с работодателя, не вярвам да е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт