?Въпроси всякакви?

• 5 552 546
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 63 810
  • София
Дали някой канал ще предава пряко мача Real M- Barcelona за Суперкупата на Испания?
Да, по Sport+HD.

Мерси.

# 63 811
Да попитам - може ли да пия Алергозан при алергична реакция от ухапване на насекомо, което се изразява в огромно, над 15 см петно около ухапването?

# 63 812
Можеш, ако нямаш противопоказания, прочети си първо листовката. Защо не намажеш само мястото, вместо да се товариш с хапчета?

# 63 813
# 63 814
  • София/Испания
Да попитам - може ли да пия Алергозан при алергична реакция от ухапване на насекомо, което се изразява в огромно, над 15 см петно около ухапването?
При ухапване от насекоми аз имам също големи,червени петна.Имах на ръката и се беше издула много.Лекарят ми предписа Ибастин/Ibastina/.Против сърбежа се мажа с ябълков оцет или амоняк.По добре иди на лекар,той да ти предпише нещо.

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 08:40 от janetaes

# 63 815
При ухапване от насекоми аз имам също големи,червени петна.Имах на ръката и с беше издула много.Лекарят ми предписа Ибастин/Ibastina/.Против сърбежа се мажа с ябълков оцет или амоняк.По добре иди на лекар,той да ти предпише нещо.

Благодаря за съвета, ще пробвам това с оцета, по-късно ще си купя и лекарството Ибастин/Ibastina/. Лекаря ще го пропусна по лични причини.

# 63 816
  • София
....................

Благодаря за съвета, ще пробвам това с оцета, по-късно ще си купя и лекарството Ибастин/Ibastina/. Лекаря ще го пропусна по лични причини.
Купи си Фенистил - крем е. Много ще те облекчи и много помага. Без рецепта е.

# 63 817
Преди двайсетина години при ухапване от оса или стършел (така и не разбрах), кракът ми се поду и чак започнах да пускам кръвоносни съдове. Тогава ме спасиха Абрикорт и Антиапин. За съжаление второто го спряха от производство преди десетина години, а беше много ефикасно срещу всякакви ухапвания. На мен тогава нито оцет, нито алергозан ми помогнаха. При децата при такава реакция на ухапване слагаме инжекция Метилпреднизолон (по лекарско предписание).
Не те съветвам да пропускаш лекаря при толкова остра реакция (15см е много).

Да попитам и аз, макар че ще го водя на лекар... Снощи видях, че синът ми е целият на групи пъпки - големи, някои твърди, с връх - по десетина на двете рамена и ръчичките до лактите, има и по лицето и по крачетата. Според групирането и реакцията на организма приличат на ухапано, но видът на пъпките е различен от ухапване на комар и бълха. Какво може да е? Паяци нямаме.

# 63 818
Скоро беше ме ухапала пчела.Поду ми се,стана голямо и червено.Намазах го с Фенистил гел -за 2 дни мина Peace

# 63 819
След колко време излизат резултатите от направен скенер (на глава)?

# 63 820
Веднага, доколкото знам. Това си е рентген, кйто те снима отвсякъде.

# 63 821

Да попитам и аз, макар че ще го водя на лекар... Снощи видях, че синът ми е целият на групи пъпки - големи, някои твърди, с връх - по десетина на двете рамена и ръчичките до лактите, има и по лицето и по крачетата. Според групирането и реакцията на организма приличат на ухапано, но видът на пъпките е различен от ухапване на комар и бълха. Какво може да е? Паяци нямаме.
Да не излезе ръка - крак - уста?
Доктор ще прецени, но в момента вирусът е активен в Турция.
http://www.d-rmario.com/?p=4175

# 63 822
След колко време излизат резултатите от направен скенер (на глава)?
Зависи къде го правиш и колко е натоварен този, който ги разчита. В Токуда чаках ден.

# 63 823
  • София
При откриване на нов магазин за техника-в случая Техномаркет, правят ли отстъпки в същия ден?

# 63 824
Тъй като ми изтича договора за TV към един от мобилните оператори ми правят следната оферта: пакет от 90 канала + интернет 50GB за цена от 25,98 лв. Според вас офертата добра ли е?

Общи условия

Активация на акаунт