?Въпроси всякакви?

• 5 487 005
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 67 395
В петък направих поръчка в емаг, но в профила си виждам,че все още не ми е изпратена поръчката, а е само регистрирана. Случвало ли ви се е да ви забавят от емаг толова поръчка и как да процедирам, понеже писах имейл, но не са ми отговорили. Според мен това се дължи на многото поръчки от черния петък, но за първи път правя поръчкам към емаг на черния петък и не знаех, че чак толкова ще забавят пускането ан поръчката.

# 67 396
В петък направих поръчка в емаг, но в профила си виждам,че все още не ми е изпратена поръчката, а е само регистрирана. Случвало ли ви се е да ви забавят от емаг толова поръчка и как да процедирам, понеже писах имейл, но не са ми отговорили. Според мен това се дължи на многото поръчки от черния петък, но за първи път правя поръчкам към емаг на черния петък и не знаех, че чак толкова ще забавят пускането ан поръчката.
Аз направих от емаг на черния петък, една поръчка от 2 продукта.
Даде ми срок за доставка до 8.12. Но по - рано ще пристигнат от дадения краен срок.
Така че виж какво ти пише за срок на доставка.
На мен ми разделиха поръчката на 2, единия продукт получих днес, другия ще дойде тези дни.

# 67 397
Променя ли се големината на ватирана дреха при първо пране на посочените градуси от производителя?
Страхувам се от стесняване.

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 21:31 от delpel

# 67 398
  • ту тук, ту там
И мъжът ми не знае какво се случва с една негова поръчка! В имейлът пишеше "при потвърдена наличност ще бъде доставена до 8.12" или нещо подобно. Но толкова дни няма движение. Просто той се чуди дали изобщо ще дойде. Щом не е сторнирана досега, надяваме се, че да. Някой имал ли е подобен случай - да се окаже изчерпана стоката впоследствие?

Последна редакция: ср, 29 ное 2017, 21:38 от elleni

# 67 399
  • Варна
Променя ли се големината на ватирана дреха при първо пране на посочените градуси от производителя?
Страхувам се от стесняване.
Винаги има леко свиване. И не ползвай сушилня за тази дреха.

# 67 400
Благодаря antonia   bouquet
Отдавна не съм купувала нищо ватирано, та се чудех дали само на дължина или изцяло се свива.

# 67 401
Даде ми срок за доставка до 8.12. Но по - рано ще пристигнат от дадения краен срок.
На мен ми разделиха поръчката на 2, единия продукт получих днес, другия ще дойде тези дни.

Много благодаря з аотговора! А къде точно в сайта в профила ми мога да видя тази информация какъв е срока на пристигане. Явно ен съм се вгледала добре, че има и такова инфо?

# 67 402

Много благодаря з аотговора! А къде точно в сайта в профила ми мога да видя тази информация какъв е срока на пристигане. Явно ен съм се вгледала добре, че има и такова инфо?
На "проследи поръчка".
Надолу някъде след изпратена, в склад на куриер и т.н. обикновено пише с кой куриер ще пристигне и срок на доставка.

# 67 403
зависи от условията на банката, напр. на алианс след 3 мес. без движение и пари по сметката ги закриват служебно

Освен да се поровя в сайта на банката. Някъде може и да го пише със ситен шрифт. Не ми се звъни, че ще вземат да ме убеждават Whistling
 bouquet

# 67 404
Миналата година за един телефон от Емаг от черния петък чаках 12 дни. Вечерта ми потвърдиха поръчката, на следващия ден дойде. Тази година съм в чуденка с Комсед. Още не ми е обработена заявката. Може и да няма наличност.
Колкото до банковата сметка, всичко зависи от политиката на банката. Имах картова сметка в Първа инвестиционна. Бях пуснала молба за закриване, като ми унищожиха пластиката и ми казаха да отида след месец, за да закрият окончателно сметката. Обаче забравих. Отидох след около година и платих малко повече от 20 лева такси обслужване. Нямам спомен това да е била кредитна карта, че да трябва да изчакам месец да мине, за да я закрият. Но повече в тази банка не стъпих.

# 67 405
Hinnt, проверявай си пощата. И аз си избрах нещо от емаг на черния петък и до днес беше само регистрирана поръчката. Днес е получен имейл, че поръчката ми е предадена на куриер и ще я получа в периода 1-9.  12. Надявам се, да е преди 6.12, тъй като е подарък за РД на майка ми и ми се иска да я изненадам.

# 67 406
  • София-Младост
Има тема за пазаруване в Емаг, обсъждайте там по-добре покупките и забавянето им.
http://www.bg-mamma.com/?topic=954709

# 67 407
  • София
зависи от условията на банката, напр. на алианс след 3 мес. без движение и пари по сметката ги закриват служебно

Освен да се поровя в сайта на банката. Някъде може и да го пише със ситен шрифт. Не ми се звъни, че ще вземат да ме убеждават Whistling
 bouquet
В Уникредит таксите са така - 1 лв ако се ползва редовно сметката (има редовни постъпления) и 2 лв, ако не се ползва често. Няма да я закрият служебно при изтичане на картата, просто ще ви издадат нова карта. И таксите ще си вървят.

# 67 408
  • On the sea
Някой знае ли дали мога да преиздам паспорт на дете в друг град в който  няма адресна регистрация?

# 67 409
  • София-Младост
Някой знае ли дали мога да преиздам паспорт на дете в друг град в който  няма адресна регистрация?
Не можеш.

Общи условия

Активация на акаунт