?Въпроси всякакви?

• 5 525 339
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 70 080
Момичета, как се нарича туй нещо, благодарение на което мога да прекарам вода към стая, в която няма такава? Искам да преместя кухнята в друга стая, която е далеч от банята.

# 70 081
  • Буркина Фасо
водопровод  Laughing

# 70 082
....и канал ще трябва....

# 70 083
  • София
Но най-вече добър майстор!  Wink

# 70 084
Верно ли, аз мислех, че сателит ми е нужен 😂 Не бе, сериозно, имам предвид колко дълъг мога да го направя така че да не влияе на налягането на водата ( освен мивка ще слагам и миялна ). В момента банята и кухнята са една до друга, а имам намерение втората да я преместя в хола, който се пада леко на майната си от банята.
Върти ми се в главата нещо като “смесители”, но с уговорката, че може въобще да не съм запомнила правилно.

# 70 085
  • София
Намери добър майстор да ти обясни подробно. Къртене доста и няма да в евтино със сигурност.
Наклон трябва и най - вече къде ще отива водата. Ако има олук близо е единия вариант.

# 70 086
Проблемът ти е мръсната вода, а не чистата. Ако си в блок не ти го препоръчвам. Да не говорим, че ти трябва разрешение от живущите, а не вярвам някой да се разпише. От друга страна такива безобразия има в блоковете, че няма да се очудя.

# 70 087
  • Буркина Фасо
Намери добър майстор да ти обясни подробно. Къртене доста и няма да в евтино със сигурност.
Наклон трябва и най - вече къде ще отива водата. Ако има олук близо е единия вариант.
в улука да си изхвърля мръсната вода ???
майко мила ...

# 70 088
Благодаря ви, момичета!

# 70 089
Защо не питаш в темата за кухните в "Дом" май беше...може там някой да е прекарвал...

# 70 090
Мерси, Тета, ще разцъкам и там!

# 70 091
  • Пловдив
Как мога да спра показване на "хора,които може би познавате" във фейса?

# 70 092
  • София
Моля ви да ми препоръчате"приличен" лазерен принтер за домашна употреба. Цена до 200 лв. Имам Ксерокс на десетина години и вече съм байгън от него... листоподаващато или листозахапващо устройство (не знам как се нарича) му работи когато си иска и ми е много трудно да разпечатам каквото и да е по-дълго от 3-4 страници, защото аз трябва да подбутвам всеки лист за да го поемат барабаните... ама трябва да е в точно определен момент, защото иначе се задръства и не си-е работа... абе мъка с една дума. Та, предложете, моля, нещо читаво, евтинко и надеждно😃

# 70 093
  • София
Onna-bugeisha, имам HP 3 в 1 и съм доволна. Щерката му е хвърлила око, но мисля да ѝ купя нов.

# 70 094
  • София
Моля ви да ми препоръчате"приличен" лазерен принтер за домашна употреба. Цена до 200 лв.
От няколко години ползвам служебно HP LaserJet Pro. Не пиша точния модел, защото вече май не се предлага, но не съм имала проблем с него, а и съвместимите тонер касети за него са евтини.

Общи условия

Активация на акаунт