?Въпроси всякакви?

• 5 556 290
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 73 110
Здравейте.

От къде мога да си купя табла за плажа на нормална цена? За София става въпрос. Не искам да е тип "магнитна", но пък и да не е нещо голямо и тежко.

Благодаря предварително

# 73 111
Здравейте, имам нужда от помощ за задача по статистика. Моля някой, който има възможност за помощ да пише. Благодаря Ви предварително.

# 73 112
Търся да купя джак ръсел за щерка ми. Ако някой знае откъде може да стане, да ми пише, моля. В обявите се пощурих - те ги били продали отдаааавна, ама обявите стоят и никой не ги маха. Други пък оставили телефони, но никой ги не вдига.

# 73 113
  • София
Търся да купя джак ръсел за щерка ми. Ако някой знае откъде може да стане, да ми пише, моля. В обявите се пощурих - те ги били продали отдаааавна, ама обявите стоят и никой не ги маха. Други пък оставили телефони, но никой ги не вдига.
https://www.facebook.com/rockayaj/
Гледам, че имат клипче с малки кученца от 16-ти април

# 73 114
  • sf
Дъщеря ви на колко е? Хубаво помислете за избора на порода, джаковете не са за всеки.

# 73 115
Сърдечно благодаря.

# 73 116
В зоомагазина в Ринг мол има женско

# 73 117
  • София-Младост
А защо не осиновите?
http://arsofia.com/bg/uchastvai/

# 73 118
Като споменахте за кучета - едно бездомно малко е дошло при нашето на вилата на село. Не искаме да го гледаме, какво да го правя? Даваме му храна и се опитваме да го изгоним, но пак си идва и влиза през реката - там не ни е заградено. Женско е, а нашето е мъжко и още не е кастрирано. Има ли някаква организация на която да се обадя? Или да го закарам и да го пусна в града? Знам, че това е гадно, но просто не можем да се занимаваме с него.

# 73 119
Имаме си едно осиновено, но сега малката иска джак ръсел, та затова търся. Силно се надявам и да се спогаждат с другото ни куче, то не е някаква порода, но ние си го обичаме.

Фри, можете да го закарате в приют.

# 73 120
  • Другата България
Като споменахте за кучета - едно бездомно малко е дошло при нашето на вилата на село. Не искаме да го гледаме, какво да го правя? Даваме му храна и се опитваме да го изгоним, но пак си идва и влиза през реката - там не ни е заградено. Женско е, а нашето е мъжко и още не е кастрирано. Има ли някаква организация на която да се обадя? Или да го закарам и да го пусна в града? Знам, че това е гадно, но просто не можем да се занимаваме с него.
В приют. Не го пускай в града, там няма да оцелее.

# 73 121
къде има такива приюти - в Перник или в София?
Ще им звънна на тези от Екоравновесие.

# 73 122
# 73 123
  • София
Здравейте!
Някой може ли да ми каже към момента на спирката до пазара в кв. Красна поляна спира ли автобус 83 или 102? А какъв градски транспорт спира там, ако тези двата не спират?

# 73 124
  • София
Правилно ли разбирам, че така широко рекламирания нощен транспорт в София не ходи до летището, а само до Дружба 2?

Общи условия

Активация на акаунт