?Въпроси всякакви?

• 5 556 183
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 155
  • София-Младост
Аз правя алергична реакция при ухапване, 3 дни с мазане и пиене на противоалергични.

# 73 156
Здрaвейте,незнaм дaли тук е прaвилното място искaм дa попитaм кaк могa дa коментирaм нещо aнонимно кaкто и дa пуснa темa aнонимно четa че можело и тaкa ,но незнaм кaк се прaви и дa попитaм зa всички групи ли се отнaся или сaмо зa определени

# 73 157
Здрaвейте,незнaм дaли тук е прaвилното място искaм дa попитaм кaк могa дa коментирaм нещо aнонимно кaкто и дa пуснa темa aнонимно четa че можело и тaкa ,но незнaм кaк се прaви и дa попитaм зa всички групи ли се отнaся или сaмо зa определени

Цитирам :

Възможността за анонимно публикуване на постове е достъпна в следните подфоруми:
- Проблемно забременяване
- Рискова бременност
- Осиновители и осиновени
- Родители, отглеждащи сами децата си
- Родители, преживели загуба
- Здравословни проблеми и профилактика
- Семейни отношения
В полето за отговор имате "Допълнителни опции". При кликване върху стрелкичката, се отварят допълнителните възможности и ако желаете да публикувате анонимно, отмятате "Публикувай като анонимен". Не забравяйте да го правите за всеки пост, който желаете да бъде пуснат анонимно. Напомням и че не се толерира прекомерното и неоправдано използване на функцията, както и използването ѝ с цел обиждане или друг тип нарушаване на правилата на сайта.

# 73 158
Блaгодaря много ,по принцип точно зa тaм ми трябвa Simple Smile

# 73 159
При садене на смилянски боб слагат ли се колчета, по които да расте?

# 73 160
  • София
Преди година-две ме ухапа нещо в един малинак. Не видях какво. Стана оток, с кървава дупка в средата. Седя поне два месеца.  Цялото лято си изкарах така.
Моята одисея с нахапаното продължава.

# 73 161
Здравейте, искам да направя сравнение за цената за поставяне на металокерамичен мост за покриване на 1 изваден зъб. Ако някой знае цена, ще се радвам да ми отговори. Досега се рових в интернет, но не можах да открия. Може би е индивидуално, но поне ориентировъчно.

# 73 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
При садене на смилянски боб слагат ли се колчета, по които да расте?

Simple Smile "колче" е много меко казано Simple Smile Simple Smile Simple Smile
трябват фасулници, бобеници... както и да ги наричат с височина 1,5 - 2 метра Simple Smile нашият се качи на крушата и ябълката и до слана и двете раждаха само боб Simple Smile

# 73 163
Преди година-две ме ухапа нещо в един малинак. Не видях какво. Стана оток, с кървава дупка в средата. Седя поне два месеца.  Цялото лято си изкарах така.
Моята одисея с нахапаното продължава.
И моето е точно с кървава дупка в средата. И като го стисна боли и пари. Снощи беше леко отекло сега не е,но е червено в доста странна форма.

# 73 164
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Къде в София бих могла да пробвам перуки? Искам драстична смяна на цвета на косата, но малко съм несигурна...

# 73 165
Hrisi, аз правих преди няколко месеца същата процедура - по спомен около 360-380 лв. ми излезе всичко.

# 73 166
  • В сърцето на любимия човек
Къде в София бих могла да пробвам перуки? Искам драстична смяна на цвета на косата, но малко съм несигурна...
Зад спирката на 72 на стадион "Васил Левски" в посока НДК.
Отгоре на рекламата на магазина пише, че предлгат пробване на перуки.

# 73 167
Скрит текст:
Папатак. Едни дребни, ситни, виреят често в баните, по-точно в сифоните, където има влага. Ухапванията сърбят страшно.
Утре сутринта ще го сложа в скрит текст, че от телефона не мога.

tonynette, на снимката е т.н. канална муха. Аз ги изтребих (след ремонт на баня и тоалетна) с препарат за хлебарки, като пръсках в и около каналите и в дупките за преливане (преливник)? на мивките. Поне два пъти трябва да се пръска през няколко дни.

# 73 168
  • В царството на игрите:)
Зад спирката на 72 на стадион "Васил Левски" в посока НДК.
Отгоре на рекламата на магазина пише, че предлгат пробване на перуки.
Да, там може да се пробва с/у 50 ст. на перука. А може да ползва и този сайт. www.taaz.com

# 73 169
"Колците" на фасула се слагат след като поникне. Не още със сеитбата.

Общи условия

Активация на акаунт