?Въпроси всякакви?

• 5 556 105
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 73 215
  • оттам, откъдето започва България
От реален мейл на банката е ,но защо изобщо ми изискват такива неща ? Странно ми е . Нямам движение на големи суми по сметката и т.н
MyCCBank <noreply@email.ccbank.bg>
Това, че има цкб в мейла не го прави реален;)
Първоначално реших, че е във връзка с регламента на ЕС за личните данни, обаче намесват нещо американско...не кликвай на линкове, не отваря прикачен файл, инфо по тел. или на място в техен офис.

Относно регламента за личните данни ми се обадиха на моб. телефон и ме помолиха да отида в най-близък офис.

# 73 216
  • Буркина Фасо
Какво бюджетно мога да подаря на двама помогнали ми в нужда шофьори?
Дребен аксесоар за колата или нещо изразяващо благодарност? Търся нещо съчетаващо и двете, но не знам какво.
купи им по една годишна винетка.
или пък им плати  неплатени от тях глоби за нарушения.  Laughing

# 73 217
Телефонът ми днес някакси сам се заключи и сега съм с вързани ръце. Между другото това го установи ММ, а момчето от Мтел(минах през един офис) ми каза, че е развален. Даде ми името на сервиза, с който работи Мтел Но такива коментарии прочетох, че ми настръхна косата. Да ми кажете сервиз, където да го занеса да го отключат. Телефонът ми е Huawei P 8 lite. Става въпрос за София, някъде в центъра, Младост или наблизо.

# 73 218
Направи им по една торта с надпис "Благодаря". Аз бих се трогнала от такъв жест, нищо че няма да остане като сувенир. Това на въпроса на Plava luda lutka.

# 73 219
  • Across the Multiverse
А, извинете за може би тъпия въпрос, но как да разбера кой е тоя квартален полицай (дори не знаех, че още има такива, звучи ми мегасоц Laughing  ) ? В Районното ли трябва да питам ?

Plava luda lutka, направи им хендмейд ароматизаторче за кола с готин парфюм/аромат с етерични масла и надпис „Благодаря !“

# 73 220
Нашият квартален залепи на таблото във входа разпечатка с новата наредба и негови контакти, или евентуално да питаш кой е в най-близкото районно.

# 73 221
  • София-Младост
Телефонът ми днес някакси сам се заключи. Да ми кажете сервиз, където да го занеса да го отключат. Телефонът ми е Huawei P 8 lite. Става въпрос за София, някъде в центъра, Младост или наблизо.
https://gsm-one.bg/ имат и сервиз
В Младост, пазар Мания съм виждала сервиз

# 73 222
  • София
И пак имам проблем с гадни Майнкрафт.  Възможно ли е след актуализация на софтуера на телефона играта да не стартира поради някаква несъвместимист?

# 73 223
  • София
Телефонът ми днес някакси сам се заключи и сега съм с вързани ръце. Между другото това го установи ММ, а момчето от Мтел(минах през един офис) ми каза, че е развален. Даде ми името на сервиза, с който работи Мтел Но такива коментарии прочетох, че ми настръхна косата. Да ми кажете сервиз, където да го занеса да го отключат. Телефонът ми е Huawei P 8 lite. Става въпрос за София, някъде в центъра, Младост или наблизо.
Аз съм доволна от ето този сервиз http://gsm-service.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/. Ремонтирали са ми Самсунг и HTC.

# 73 224
  • софия
А, извинете за може би тъпия въпрос, но как да разбера кой е тоя квартален полицай (дори не знаех, че още има такива, звучи ми мегасоц Laughing  ) ? В Районното ли трябва да питам ?
В сайта на Столична полиция има по РПУ-та с телефоните и адресите им. За другите градове не знам, но може да се провери на сайтовете.

# 73 225
  • София
И пак имам проблем с гадни Майнкрафт.  Възможно ли е след актуализация на софтуера на телефона играта да не стартира поради някаква несъвместимист?
Възможно е. Аз имам подобен проблем с продукт на гугъл. След някаква актуализация преди няколко месеца вече е "несъвместим" с моят тел.

# 73 226
  • София
Възможно е. Аз имам подобен проблем с продукт на гугъл. След някаква актуализация преди няколко месеца вече е "несъвместим" с моят тел.

Отврат, и сега какво да я правя?  Детето отново ще страда...Аман вече,  толкова пари на вятъра

# 73 227
  • София
Скрит текст:
Този саморасляк, как се нарича? Самозасадило ми се е това растение в сандъчето на балкона и сега ми е жал да го изхвърля.

# 73 228
  • оттам, откъдето започва България
Попитай в темата за цветята, там може някой да ти отговори: http://old.bg-mamma.com/?topic=1008170.315

# 73 229
  • София
Благодаря, didka pitka, попитах и там. Надявам се, все някой да знае. Peace

Общи условия

Активация на акаунт