?Въпроси всякакви?

• 5 556 887
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 73 230
Къде в София правят дигитална панорамна снимка на зъби? Със заплащане, но има ли близо до кв.Стрелбище, Иван Вазов или близо до Съдебната палата?

# 73 231
Нашият квартален залепи на таблото във входа разпечатка с новата наредба ............
Каква нова наредба?

Къде в София правят дигитална панорамна снимка на зъби? Със заплащане, но има ли близо до кв.Стрелбище, Иван Вазов или близо до Съдебната палата?

http://www.3v-rentgen.com/authsys_pg_contacts.php
http://www.3v-rentgen.com/img/map_big.jpg

# 73 232
Фри, когато лепеше бележките го сварих и ми обясни човека, че новите правила налагат да се информират живущите към кого могат да се обърнат в случай на проблем. До тогава не знаех, че за всеки квартал си има полицай от съответното РПУ.

# 73 233

Манастирски ливади:
https://www.dental-xlab.com/lab/

# 73 234
  • оттам, откъдето започва България
И при нас има залепен лист от кварталния с посочени номера за връзка.

# 73 235
Имам пластмасова телескопична пръчка, която ползвам в банята да си закача завесата. Сега искам да я махна, но ми казаха, че не може да се свива, щом веднъж се разпъне. Вярно ли е?

# 73 236
Имам следния нов казус...проблемите ме преследват тези дни.
На квартира сме и хладилника се скапа точно днес,звъняхме на наемодателите и ни казах " ние сме ви дали работещ хладилник ,такъв очакваме да получим като издавате квартирата...от там нататък грижата е ваша" т.е ние да си поемем ремонта,което намирам за абсурдно ?!Свързахме се с брокера и разгледахме договора обстойно - тяхна грижа си е ,но сега не си вдига телефона за да се разберем. Какво мога да предприема в случай ,че отново се направят на луди ? Винаги сме били коректни и сме плащали в срок! За първи път им се обаждаме от както сме наели имот (близо година) ,а се направиха на луди за някакви предполагаеми 100лв за ремонт?!

# 73 237
  • София
Може да направите ремонта, защото не може да стоите без хладилник докато те решат да вдигнат, да представите касов бон и да приспаднете цената от следващия наем.

# 73 238
Скрит текст:
Този саморасляк, как се нарича? Самозасадило ми се е това растение в сандъчето на балкона и сега ми е жал да го изхвърля.
Не му зная името, зная, че е студоустойчиво. Лесно се захваща.

# 73 239
Имам пластмасова телескопична пръчка, която ползвам в банята да си закача завесата. Сега искам да я махна, но ми казаха, че не може да се свива, щом веднъж се разпъне. Вярно ли е?

Глупости,и аз съм с такава и сега се е разхлабила нещо и постоянно се сгъва и пада.
Хвани я по средата,където е снадката и завърти леко, за да разхлаби пружината и тя ще се свие(сгъне).
Дано да съм ти го обяснила разбираемо.Ето такава е моята:

# 73 240
  • София, България
Моля ви, препоръчайте ми добър шивач за стесняване и скъсяване на рокля в София в района на Младост, Дружба, Дървеница, Дианабад. (Да ми вземе мерките на място)

# 73 241
Да попитам и тук, от известно време телефона започна да светва сам, без да го докосвам. Стана след актуализацията на няколко приложения по-миналата седмица. Започнах да деинсталирам едно по едно приложенията, но ефект няма. Днес последно деинсталирах фейсбук, но продължава. Дайте насоки.

# 73 242
  • София-Младост

http://www.plandent.bg/

# 73 243
Как така в Национална лотария който изберат да излезе да играе вече е с табелка с името,когато си става от стола?!
Тези за тъпи ли ни вземат?!

# 73 244
  • София
Как така в Национална лотария който изберат да излезе да играе вече е с табелка с името,когато си става от стола?!
Тези за тъпи ли ни вземат?!

Предаването е на запис. За да не губят ефирно време изтеглените получават табелката с име, на нас ни спестяват надписването и виждаме само тегленето и след това излизането

Общи условия

Активация на акаунт